Witam z wieczorka !!!
Dzis mialam dosc zaganiany dzionek.Bylismy z Szymkiem na bilansie 9m u pielegniarki.
Wszystko jest ok maly wazy zaledwie 8080g

ale rozwija sie prawidlowo i wszystko jest ok.Zreszta kiedy on ma przybierac na wadze jak on ciagle w ruchu jest,lazi po calym domu;-).
Przyplatalo nam sie wczoraj odparzenie na pupie....pierwszy raz od urodzenia......babka stwierdzila ze to nie jest typowe odparzenie tylko byc moze przegrzanie badz na skutek zabkowania (paszcza pusta) moze na dniach cos sie wykluje;-).
Jako ze dzis ostatni dzien dietki " na zawolanie" zrobilam na jutro ciasto "Shrek" ale nie moglam sie opanowc i kawalek zjadlam....byli tez znajomi wiec z nimi lepiej smakowalo;-)
Mamo Ady wedlog tego kalendarza Szymon powinien byc dziewczynka a ja chlopcem;-)
Misia wspolczuje tego ciaglego sprzatania po psince......ja kiedys mialam mieszanego Latlerka ale mi nie sral w domu bo juz byl nauczony....ale najlepsza metoda to taka o jakiej Ty pisalas i Marta.
Ja tak nigdy nie robilam ale wiem od znajomych ze to dziala tylko tez trzeba troche czasu
Agusik moze wreszcie sie mezowski zdecyduje na bejbe i jeszcze zaleje forme w tym roku;-)
Gastone bidulko wyluzuj...widze ze bardzo sie tym przejelas...moze test zle pokazuje??? moze zrob kolejny za pare dni
Larcia ja kupilam tydzientemu odkurzacz w Argosie bardzo dobry,tylko jego jedyna wada jest to ze jest strasznie glosny!!!
Jak wlaczylam go pierwszy raz to Szymon sie rozplakal,a dzis juz nie:-)