reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kasiente, jestem w 9 tyg wg USG (od ostatniej miesiączki 11 tyg) , więc mam nadzieję, że to ciałko żółte jest prawidłowe.
ale ja z tymi ciążami mam takiego pecha, że już wszystkiego się obawiam.

Dzisiaj sprzątanie, a najchętniej poszłabym spać i jeszcze raz spać.

Męża na wielkie zakupy do Reala wysłałam, niech się męczy w tych tłumach.

Agata

reklama
Ale żeście fajne ciuszki wygrzebały dziewczyny... Już po cichu nie moge sie doczekać jak zacznę grzebać po necie i kupowac (nienawidzę chodzic po sklepach) :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
A ja dziś "odkurzyłam" swą gitarę i zaczęłysmy "śpiewac" z córą kolędy. A co tam śpiewać... Matka w tym stanie do śpiewu się nie nadaje- co akord to placz- tak się rozczulam :confused2: :confused2: :confused2:

Cora i tak pewnie zadowolona ze mamusia cos z nia robi :-) a z tymi ciuszkami to ja sie boje zebym nei dostala swira na punkcie dziecka i nei wydawala calej kasy na nie:zawstydzona/y:

Dziewczyny pomóżcie z tą sygnaturką wszystko robię tak jak w instrukcji i jak już wkleję ten link (nieważne z której stron z suwaczkami, próbowałam z kilku) to wyświetla mi sie: file invalid
Miałyscie tak?

Agata

Cześć dziewczyny,
Ja zaraz zjem jakieś śniadanie i wybieram się na jakieś zakupy. Trzeba zakupić ostatnie prezenty, choć dzisiaj pewnie będzie masakra w sklepach. Ale w domu to u mnie świąt nie widać trzeba byłoby posprzątać, a ja nie mam siły. Mąż po całym tygodniu jeszcze śpi, więc nie chcę go budzić i o poranku mówić- do sprzątania.

Cora i tak pewnie zadowolona ze mamusia cos z nia robi :biggrin2: a z tymi ciuszkami to ja sie boje zebym nei dostala swira na punkcie dziecka i nei wydawala calej kasy na nie:zawstydzona/y:
Tak, córa zadowolona ale i przyzwyczajona, bo poświęcamy jej z M dużo czasu, praktycznie cały wolny. ALe dla niej to nawet fajną rzeczą jest gotowanie czy sprzątanie byle wspólne. A co do ciuszków?- tez się tego bałam, w końcu uległam i się z tym pogodzilam. M po 4 latach też :cool2: Córa ma więcej ubranek ode mnie, ale zakupy dla mnie nie sprawiają mi takiej safysfakcji. Teraz będzie musiała się dzielić, no chyba że będzie druga dziewuszka, to odziedziczy szafe po pierworodnej :tak:
Agatha, może wklejasz "http" albo inny skrót... musi się zaczynać na /url/ i cos tam dalej...

Ostatnia edycja:
Witam :-)
brrr zimnica za oknem :eek:
Zjadlam sniadanko bulke z dzemem trusk .:-p:-poj chyba pokocham dzem cos czuje :-D

Agatha pewnie wrzucasz zly link ...tez mialam problem bo nie z kazdej stronki da rade wrzucic suwak (albo ja nie potrafie ;-))

emih haaa koledy juz spiewasz :happy:widac ,ze humorek dopisuje fajnie :tak::tak:

Ja tez zapewne jak juz bede znac plec wpadne w szal zakupowy dla maluszka :zawstydzona/y:
Tu sa takie cudenka i wcale niedrogie :tak:

Mnie tez dzisiaj czekaja zakupy bo wczoraj tak po lepkach szybko ...zapewne ludzi tlum bedzie :/

Kasiente- no nie ma jak się facet po jednym głębszym (nie wiem jak to u Twojego było, ale tak pomyslałam ;-)) otwiera się "malża" jedna i pod twardą skorupa trochę miekkosci pokazuje- to może rozczulic :rofl2:

Ale żeście fajne ciuszki wygrzebały dziewczyny... Już po cichu nie moge sie doczekać jak zacznę grzebać po necie i kupowac (nienawidzę chodzic po sklepach) :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

A ja dziś "odkurzyłam" swą gitarę i zaczęłysmy "śpiewac" z córą kolędy. A co tam śpiewać... Matka w tym stanie do śpiewu się nie nadaje- co akord to placz- tak się rozczulam :confused2: :confused2: :confused2:

Nie moj maz jeszcze nie moze pic po wypadku, bo bierze leki:) wiec szczere jak najabradziej:) poza tym on jest bardzo otwarty i szczery i bardzo wrazliwy wiec nie musi lykac zeby wyznawac mi takie rzeczy;)

Dziewczyny pomóżcie z tą sygnaturką wszystko robię tak jak w instrukcji i jak już wkleję ten link (nieważne z której stron z suwaczkami, próbowałam z kilku) to wyświetla mi sie: file invalid
Miałyscie tak?

Agata

a nie probujesz wstawiac tez djecia?? Ja tak mialm jak za duze zdjecie chcialm umiescic, jak zmniejszylam zdjecie do takich wymiarow jak podaja to wszytsko weszlo i jest dobrze:-)

Cześć dziewczynki;-):-)
Jak mija popołudnie?Wygląda na to ,że pracowicie,bo na forum cisza jak makiem zasiał...
Ja zrobiłam co trzeba i teraz mam chwilkę,zeby odpocząć:tak:Tylko jeszcze zakup prezentów przede mną.M nalega,żeby nadrobić to jeszcze dziś,ale chyba przełoże zakupy na poniedziałek rano.Myślę,że kolejki będą wtedy trochę mniejsze niż dziś.

kasiente ale Ci zazdroszczę takiego romantyka;-)Mój małżon romantyczny robi się tylko jak liczy na "małe co nieco".:-p

reklama
Witam,
Postanowiłam dolączyć do tego watku bo jestem obecnie w 11 tygodniu ciąży (poród planowany jest na połowę lipca 2010r.) po dwóch latach starań, gdy już odpuściłam nagle okazało się, że mam mdłośći, oczywiście przez tydzień wmawiałam sobie zatrucie pokarmowe zanim dotarło do mnie, że może jednak ...
Zrobiłam test, potem beta hcg, pobiegłam do lekarza i jak już wkońcu miałam potrójną pewność to uwierzyłam w ten cud!
Bo nawet mój lekarz powiedział, że to jest cud i tak mam o niego dbać!
Staram się ale to nie jest łatwe...
Mdłości dręczą mnie jeszcze do teraz choć już nie tak silne jak jeszcze kilka tygodni temu (miałam mdłości 24 godziny na dobę)!
Teraz nadchodzą falami i wiem już jak z nimi walczyć - ale caly czas sobie powtarzam, że to dobry znak, że to znaczy że wszystko jest ok!
Do tego zapachy, ciągłe zmeczenie, kłopoty ze spaniem, zmienne nastroje - oj nie brzmi to najlepeiej ale wiem, że wytrwam bo tak bardzo na ta kruszynkę czekałam:o)

Ostatnia edycja:
Do góry