reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

aisim- mysle ze nie powinnas sie przejmowac dziewczynami ktore sie nie udzielaja. Jesli beda mialy problem albo beda ccialy wejsc pogadac to sie zweryfikuja u "przedstawicieli regionalnych";-)

ja na cale moje szczescie wrocilam do normalnego jedzenia bo moje dziecko nie lubi jabluszek na surowo ani sledzikow:-)

Sniadanko platki przekaska to bananki i mandarynki i gites majonez:-)

Mi sie do roboty tez nie chce wracac:-(moze uda mi sie wykombinowac jakies wolne jeszcze ....

Dziewczyny, jak myslicie czy bedzie ok jesli polece w styczniu do UK??? Nic chyba mi sie nie stanie od tego lotu co?

reklama
tiffi zapomniałam mam jeszcze tabletki do ssania homeogene9, można brać w ciąży- jak mnie gardło boli to biore:tak:

aisim- mysle ze nie powinnas sie przejmowac dziewczynami ktore sie nie udzielaja. Jesli beda mialy problem albo beda ccialy wejsc pogadac to sie zweryfikuja u "przedstawicieli regionalnych";-)

ja na cale moje szczescie wrocilam do normalnego jedzenia bo moje dziecko nie lubi jabluszek na surowo ani sledzikow:-)

Sniadanko platki przekaska to bananki i mandarynki i gites majonez:-)

Mi sie do roboty tez nie chce wracac:-(moze uda mi sie wykombinowac jakies wolne jeszcze ....

Dziewczyny, jak myslicie czy bedzie ok jesli polece w styczniu do UK??? Nic chyba mi sie nie stanie od tego lotu co?

moja szwagierka jest w ciąży i mieszka za granicą w styczniu własnie przylatuje- to bedzie jej chyba 12 tydzień- lekarz spokojnie pozwolił. Jak nie masz niepokojących objawów to nie powinno być problemu ze zgodą lekarza:tak:

Rybka78 - powodzenia na wizycie dzisiaj!!
Ja dziś miałam pobudke o 6 - nie było tak starsznie, też dasz jutro radę!!

Tiffi - można jeszcze na gardło tabletki propoliski takie ziołowe, mi pomogły!
A dlaczego nie wolno tego soku z malin w dużych ilościach??

Co do bóli brzucha tez w 10 tygodniu miałam tak jakies 2 dni pod rząd, przestraszyłam się i poszłam do lekarza, dstałam tydzień l4 i kazali łykać nospe forte 3 razy dziennie!! Przeszło na szczęście! Lekarz powiedział że to się może okresowo powtarzać bo wiązadła i macica się rozciąga! Podobno przy pierwszej ciązy bardziej to boli bo przy kolejnej juz jest troszkę rozciągnięte!!

Witam:-)
U mnie już lepiej, choć jestem zarejestrowana na kontrolę dzisiaj i coś mi się wydaje, że jeszcze antybiotyk będzie:-( no ale muszę to porządnie wyleczyć...
Próbowałam się umówić na wizytę do gina na 6 stycznia ale jeszcze nie rejestrują na nowy rok, zadzwonię w środę może już się uda.
Co do prezentów,to dostaliśmy część wspólnych z M np.kołdrę antyalergiczną, ja dostałam kosmetyki, ubrania i kasę...no i nasz synek dostał pełno nowych zabawek...muszę przesortować zabawki bo już się w pokoju nie mieszczą:tak:
tiffi1 ja także stosowałam tantum verde na gardło.
A ja przez tą chorobę na wadzę dalej stoję...apetytu brak...:no: ale brzuszek już się zaokrąglił i już się nie ukryje tego pięknego stanu:tak:

Hej Hej

U mnie tez juz brzuszek widac i nic nie da sie ukryc. przez świeta sie objadlam i az strach wejsc na wage. HII
Dzis ide na usg i mam stresa wiec kochane prosze o kciukaski wielkie.

Jeśli chodzi o opryszcze to ja mialam w pierwszej ciąży i stosowalam na nią tlenek cynku, Pomoglo raz dwa.

Hej dziewczyny!

Arlecia trzymamy kciukasy:-)

Ja przytyłam ok 1 kg,a co do prezentów,to dostałam sokowirówke,ładną ciażową tuniczkę, kosmetyki,rękawiczki,szalik, kase itp.

aaaaaaaaaa muszę w końcu kupić krem, fissan chyba polecałyscie? mimo że tłusty,brzusio powoli rośnie....:-)

hej dziewczyny!Obiecuje że będe się teraz więcej udzielać.Bardzo denerwowałam się tym testem Pappa ale przyszły wyniki i jest super.Bardzo niskie ryzyko wad genetycznych :)Tak się cieszę.Ja przytyłam 1 kg i mi brzuch powoli widac-apetyt troszkę wrócił bo mdłości minęly.

:-):-):-):-)

Od razu widac ze juz po swietach, otwieram powoli forum ze moze ktos cos napisal a tu znowu strony do nadrabiania fajniutko :-) bo juz mi tego brakowalo :tak:

Dziewczynki na gardelko tantuum werde i jeszcze ja dostalam cos na plukanie garlda SALVIASEPT z Herbapolu bo pani dr stwierdzila ze skoro nie polykam to jest duzo bezpieczniejsze.

Szkoda mi Was wszystkie chorowitki :-( szkoda ze tak sie porobilo, bardzo na siebie uwazajcie zeby sie wam nie rozwinely te dolegliwosci :-(

oczekiwanie co z Toba?
wie ktos cos moze o niej?

reklama
Widzę że forum się budzi do życia!! Bardzo mnie to cieszy!!

Aneta-h - moze Cię to zainteresuje bo mieszkasz w Zabrzu. Ostatnio w Silesii w Katowicach kupiłam zestaw mustelli krem do biustu 150 ml i na rozstępy - 200 ml za 50% w aptece Super Pharma!! Jakas promocja była!
Na razie uzywam fissan od jakiś 2 tygodni, fakt jest strasznie tłusty i wolno się wchłania, ale fajnie pachnie i nie jest najgorszy!!

Arlecia - trzymam kciuki za Twoja wizytę!!

Przesyłajcie mi na maila lub na priwa swoje dane w celu stworzenia listy kontaktowej!:-)

Do góry