reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2010

Witam się w Nowym Roku.
Co do sylwestra to wytrwałam prawie do 2-ej, ale tak jak pisałam wcześniej byłam u bratowej i brata. Picollo truskawkowy był o północy.
Generalnie to w ten czas miałam luzik kulinarny, bo wszyscy naokoło gotowali a ja wybierałam co zjeść.
Wczoraj powrót do domu, a dzisiaj siedzę w domu i zastanawiam się czy powinnam wracać do pracy czy nie bardzo. Przed ciążą praca była dla mnie bardzo ważna, wszystko robiłam najlepiej jak umiałam, a teraz są inne priorytety.

Dziewczyny co d zamkniętego wątku to jestem za ale nie wiem jak to rozwiązać, bo każda z nas niby w żartach ale pisze, że jak jej nie ma kilka dni to nie jest w stanie nadrobić tyle jest postów i tak się zastanawiałam co tu zrobić, albo się ograniczymy i będziemy pisać mniej i wtedy damy radę na dwa wątki, albo założymy drugi wątek i każda będzie czytała pobieżnie, bo najzwyczajniej nie da rady.

Dziewczyny możecie mi przypomnieć po których witaminach było wam niedobrze, a które są ok? ja póki co tylko folik biorę, ale pewnie niedługo jakieś witaminy też się znajdą

reklama
Mruczka, ja też będę zaraz ten wałek kupować:-)

Napiszcie wszystkie jak tam wizyty.
Iza, witam i gratuluję bliźniaków, ja wcale nie obraziłanym sie o bliźniaki.

Ale skoro do teraz lekarze nam ich nie stwierdzili to raczej już mało prawdopodobne, przecież widziałybyśmy dwa serduch na USG.

Perla, jeśli jesteś przed pierwszum USG, to jeszcze nic straconego:-) Może będą bliźniaki:-)
jesuuuuuuuuuuuuuuu kobietko Ty mnie nie strasz!!!!!!!!!!!! :szok:
ja niewiem jak sobie z 2 takich maluchow dam rade, a co dopiero z 3...
chociaz moj M powiedzial ze bedziemy dotad dzialac az bedzie corka! :shocked2:
wiec lepiej zeby byla teraz!

Cześć dziewczynki!!!! dopiero co skonczyłam czytać,troche tego było.M dziś wyjechał do pracy na 3 dni wiec moge sobie posiedziec przed laptim,jak jest mężuś to tylko słysze ze komputer ważniejszy od niego i nawet nie moze sobie ze mną pogadać,ale jak nie siedze przy kompie to on ogląda jakieś bzdury w tv poprostu masakra z tymi chłopami.dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i witam nową mamuśke,Iza gratuluje blizniaków chociaz ja sobie nie wyobrażam jak bym teraz miała miec jeszcze dwoje ale u mnie to troche inna sytuacja chociaz ja sie bałam ze moge miec tez blizniaki bo sama z nich jestem,a i pierwsza ciąże poronioną tez miałam z blizniakami. co do dziewczyn które chudną to ja na początu poprzedniej ciązy schudłam 7 kg nie miałam zadnych wymiotów i było wszystko super wiec sie tak bardzo nie martwcie.

Ostatnia edycja:
jesuuuuuuuuuuuuuuu kobietko Ty mnie nie strasz!!!!!!!!!!!! :szok:
ja niewiem jak sobie z 2 takich maluchow dam rade, a co dopiero z 3...
chociaz moj M powiedzial ze bedziemy dotad dzialac az bedzie corka! :shocked2:
wiec lepiej zeby byla teraz!

HIHIHI, tak sobie żartuję:-)

Ja na początku mówię do mojego M, a jak będą bliźniaki? z trwogą w głosie. Na co on odpowiedział, przecież stoją wolne pokoje, miejsce jest, więc nie widze problemu. i w sumie ma rację, nie narzekałabym. Ale wiem, że to więcej obowiązków i odpowiedzialności.

Cześć dziewczynki!!!! dopiero co skonczyłam czytać,troche tego było.M dziś wyjechał do pracy na 3 dni wiec moge sobie posiedziec przed laptim,jak jest mężuś to tylko słysze ze komputer ważniejszy od niego i nawet nie moze sobie ze mną pogadać,ale jak nie siedze przy kompie to on ogląda jakieś bzdury w tv poprostu masakra z tymi chłopami.
Witaj w klubie, mój M wczoraj wrócił, dziś chwilowo go nie ma, a jutro z rana znów kilka dni w trasę... I jemu przy kompie tez można nad gadżetami siedzieć, ale na mnie krzywym okiem łypie jak "kradnę jego czas" i siedzę na forum w jego obecności ;-):cool2:

Tiffii, ja tez nie dam rady mniej pisac, a co do wątków, to ja sobie tak myślę że na zamkniętym będziemy rozmawiać tak jak na tym (te które już są i się znamy... ) a główny będzie otwarty, czasem ktoś wpisze coś aby martwą ciszą nie wiało, ale jednocześnie aby watek był otwarty dla npowych mam, które w miare ich chęci będziemy zapraszać na zamknięty (do zamkniętego z tego co weim każdy musi być dopisany przez moderatora, sam się zapisać nie może...)

Witam Was dziewczynki:-)
IZA Witam nową mamę bliźniaków:-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:tak: mi się wreszcie dzisiaj udało zarejestrować do gina na środę:tak: już nie mogę się doczekać:tak:
Wiem, że długo się nie odzywałam...ale ostatnio mam kiepskie dni:-(...i jakoś tak nie chciałam się uzewnętrzniać z tym...popłakuje co chwile, jestem smutna...mam nadzieje że to tylko chwilowe i minie jak najszybciej.
Ja tez tylko folik na razie biorę, ale mam kupiony już feminatan i jak mi się skończy folik to zaczynam witaminki. Feminatan brałam w 1 ciąży i nie było mi po nim niedobrze.
Ja śpię już cały czas z rogalem ciążowym...mój M aż zazdrosny, że bardziej poduszkę ściskam niż jego...ja polecam tego rogala wszystkim ciężarówką...a później do karmienia jak znalazł:tak:
perla2212 piękne widoki w tym twoim miasteczku:tak:

iza8 witaj:-) może pochwalisz się fotką swoich skarbów? takiej jeszcze w zestawie nie mamy;-)
Vanilka teraz wymioty jeszcze?!! nie strasz mnie :szok: ja już nie chce:no: mam nadzieje, ze to był ostatni raz:tak:i że się nie pochorowałaś!
perla- dobrze, ze się nie zaraziłaś:tak:
emih fajnie że przejełaś tamten wątek:tak:

No kurde juz zapomnialam jak to jest rano kibelek tulic a dzisiaj znowu :baffled:
Ide zaraz gotowac rosolek bo na nic innego nie mam ochoty :baffled:

tiffi ja po prenetalu classic pawiowalam :baffled:

perla my dostajemy ok 900 f wszystkiego

reklama
Witam po dość długim urlopie :-) Nie wiem kiedy nadrobię tyle czytania bo posty to piszecie w expresowym tempie :-) Kiedy wy macie na to czas? Bo ja to praca, druga praca, zakupy, dom a w weekendy z mężem w jego pracy :-) tak leci dzień za dniem. Święta minęły stanowczo za szybko i trzeba było dzisiaj znów iść do pracy :-) Jedyne co mnie martwi to fakt, że w święta się obżerałam a jak stanełam na wadze to kilogram mniej.... Ale w przyszłym tygodniu idę na wizyte to zobaczymy co lekarz na to powie.

Do góry