reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jestemaniolkiem Witaj! ja tam czesto was podczytuja na brzuszkach i ogladam te wasze cuda:-)
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes:-p nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem:-p
\

No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie:-p

reklama
Jestemaniolkiem Witaj! ja tam czesto was podczytuja na brzuszkach i ogladam te wasze cuda:-)
Ashera chemia i fizyka lzej niz gera ty jakas chora jestes:-p nie nawudze chemi a fizyki nie rozumiem:-p
\

No a ja dzisaj nic nie robie len az smierdzi ale musze sie troche wziaz bo pranie samo sie nie powiesi a byo tak pieknie:-) jutro juz ide do szkoly ale to tylko 3 dni i ferie mi sie zaczynaja ale ja sie rozleniwie:-p
ojjjj skojarzono mnie jak milo :p:p:p....
fizyka ---> bleeee, ale chemia, zawsze 5 mialam ma koniec :-)

no to obie smierdzimy dzisiaj tym leniem :-D.... dopiero zrobilam spaghetti (mniam pyszne mi wyszlo) zjedlismy z P. padam....
ale mam wymówke by nie zmywac ---> wody w kranie nie mam, pewnie cos gdzes poszlo :-D:-D:-D!!!!

jesteśaniołkiem ja Was też bardzo często podczytuje na brzuszkach :zawstydzona/y::-) i uwielbiam oglądac Wasze cudne cudeńka - sama sie nie moge doczekać takiego :-D

Co do badań ... Chodzę do gina prywatnie i dlatego płaciłam za badania:baffled: Słyszałam, że co miesiąc robi się tylko morfologie i glukoze - jeżli tak to koszt będzie niewielki bo tylko około 15 zł także nie jest tak źle.

Madzia zazdroszcze Ci tych szybko rosnących piersi :zawstydzona/y::-p Mi w sumie nie urosły ale tak jakby napęczniały ... Brodawki sie większe zrobiły i chyba tylko tyle. Czasami się zastanawiam czy aby na pewno wszystko jest ok... :sad: Niepokoi mnie tylko jedno: Zero jakich kolwiek objawów ... około 8 tygodnia mnie troche pomdliło, pokręciło sie w głowie i tyle! Jedynym objawem jest brak @ i APETYT - oj ten to mam straszny ..Zresztą pewnie nieźle przynudzam, ale musiałam to z siebie wyrzucić:sad::sad: Jestem pełna nadziei, że jednak wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Madzia porobiłaś już wszystkie badania? ;-)

Kolia cieszysz się z ferii a ja ferie mam cały czas i już mi sie to nie podoba :baffled::-pSiedzenie na dłuższa mete w domu to tragedia :tak: A ja bede siedzieć i siedzieć i siedzieć aż do porodu - masakra :baffled::-D

Ostatnia edycja:
jesteśaniołkiem ja Was też bardzo często podczytuje na brzuszkach :zawstydzona/y::-) i uwielbiam oglądac Wasze cudne cudeńka - sama sie nie moge doczekać takiego :-D

Co do badań ... Chodzę do gina prywatnie i dlatego płaciłam za badania:baffled: Słyszałam, że co miesiąc robi się tylko morfologie i glukoze - jeżli tak to koszt będzie niewielki bo tylko około 15 zł także nie jest tak źle.
ahhh jak milo ;)...
ale kochana ja tez chodze prywatnie, ale wystarczy ze gin ci da skierowanie i jezeli masz ubezpieczenie to przeciez nic nie placisz (to nie zalezy od gina ale od tego co obejmuje twoje ubezpieczenie) -> no moze jedynie za toxo ( ale moj gin napisal ze ciaza zagrozona i tez nic nie placilam )...

i ja się zaliczam do was młode mamy
pierwsze dziecko urodziłam mając 19 lat
drugie mając 21 lat
a 3 i ostatnie urodzę mając 26

niunia90 jeżeli chodzi o krem na blizny to polecam maść perłową dostaniesz ja w aptece jest dobra :tak: jeżeli chodzi o już istniejące rozstępy to możesz je:
1.Domek: masaż ostrą gąbka pod prysznicem lub peeling gruboziarnisty potem krem na cellulit i rozstępy Dax jest dobry ale liczy się systematyczność:tak::tak::tak:
2.Zakłąd kosmetyczny: mikrodermabrazja jest bardzo fajnym zabiegiem na rozstępy przy tym używam też fajnych ampułek redukujących tkanke tłuszczową wiec zabieg fajnie działa i najwazniejsze POMAGA :tak::tak::tak:

Możecie to wszystko stosowac jeżeli nie karmicie piersia bo składniki wnikają wgłab i mozecie zaszkodzić maluchowi :-(to WAŻNE

jeżeli będziecie chciały mogę wam załatwić produkty profesjonalne ale piszcie na PW bo będe miała wtedy kilka pytań. Wem jak to jest jak chce sie wrócić do formy i super wygladu :-D mogę pomóc wiec jeżeli bedziecie chciały to piszcie :-D

Wogóle miałam dzisiaj o 7 stłuczkę ale cały dzień jakas poddenerwowana jestem i brzuszek mnie pobolewa próbuję sie uspokoić autko mamy w kiepskim stanie :no: stoi już w garazu ale wyglada jakby mu sztuczna szczęka wypadła :dry: bez przedniego zderzaka dramat ... :no:

Ha, dla mnie chemia i fizyka wlasnie to banal... ale geografia? :shocked2: Dobrze, ze wiem gdzie lezy Polska :-D

ojjjj skojarzono mnie jak milo :p:p:p....
fizyka ---> bleeee, ale chemia, zawsze 5 mialam ma koniec :-)

No hej, a my to sie nie znamy przypadkiem? :-p
Chociaz jedna chora chemiczka sie znalazla ;-)

i ja się zaliczam do was młode mamy
pierwsze dziecko urodziłam mając 19 lat
drugie mając 21 lat
a 3 i ostatnie urodzę mając 26

Witamy :tak:

No i po geografii. Ocena - 4. Na 6 pytan odpowiedzialam na 4, 2 pominelam bo byly powiazane z mapa :-p
Teraz trzeba ponianczyc Damianka, wykapac i wracac do nauki... :dry:

hej Wam :) a ja dziś byłam na tych badaniach co się glukozę pije... bleeeee...

mazia89 to smaruj smaruj :) ja niestety już nic nie poradzę :( tyle że mnie zaczęły się rozstępy na piersiach robić już przed ciążą, smarowałam oliwką ale nic nie pomagało ;( teraz używam mamma mia z Ziajki i jakoś nie powiększają się jak na razie (i całe szczęście :p)

reklama
Do góry