reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Achtung Achtung !!!!

Moje drogie przyszłe mamusie ku mojej opinii rzucam wszystkie dotąd moje odczucia co do wózków i ich cen. Dlaczego? Same zobaczcie już teraz nie straszny mi wózek za 3 klocki, ten który zaraz zobaczycie kosztuje jedyne 12 000,00 bez zeta :szok::szok::szok:

Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro

Mam jedynie doła, moje auto nie jest tyle warte :-D:-D:-D

U marłam jak to zobaczyłam :-D:-D:-D

Magda gdzie ty go wyszperałaś:szok:.... może i solidnie wykonany ale cena to juz przegięcie.... nawet ładny nie jest.....

Ja się zdecydowałam na x landera x3. Mieszkam od kilku miesięcy w miejscowości w rodzaju wsi, i tutaj pomimo że na ulicy jest bardzo dużo domów nie ma chodników, za to blisko jest las i do tego lasu będę chodzić pewnie na spacery, a ten x3 jest terenowy. Druga rzecz to cena, nie jest zbyt drogi, więc jeśli te wiejskie wertepy go wykończą bez większych problemów będę mogła kupić drugi.

Achtung Achtung !!!!
Oto i on, prosto z kosmosu, ups a raczej z Niemiec... LIMITOWANA WERSJA WÓZEK CONCORD NEO CARBON 2010 (877749993) - Aukcje internetowe Allegro

Za darmo bym tego nie chciała :no: Ale 3 razy podkreślone MA INDYWIDUALNY NUMER SERYJNY :-D Nawet jak bym coś takiego kupiła to gdzie szukać takich snobów co się będą znały że to wózek za 12 kawałków a nie za 1200 żeby im zaszpanować? hahaha - to tylko dla szpanu, bo ja jakbym go na ulicy zobaczyła to na tyle bym go nie wyceniła :-D

reklama
Co do parasolek i folii, ja kupiłam folię za 11 zł na allegro i pasuje super. Parasolkę kupiłam za 19 zł i ma IDENTYCZNY kolor zieleni jak elementy tapicerki wózka.:-D:tak: Oryginalne masakrycznie drogie są.:szok:
A wózek za 12 koła kupuję jutro, bo dzisiaj drobnych nie miałam.:tak:;-)

Do góry