reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Super zazdroszczę bo rana jest dużo przyjemniej nie?
rano to ja mam najleprzy sen i jak maz sie przymila to ja mrucze ze chce jeszcze spac bojak on mnie rozbudzi to potem niemoge usnac :baffled: a jak tak wstane przez niego o 4 albo 5 to potem caly dzien laze i ziewam:baffled: ja wole wieczorem ale wieczorem to mamy mozliwosc tylko w soboty:-( w dzien nielubie bo zawsze ktos przeszkadza w trakcie :wściekła/y:dzis tez 2 razy nam przeszkadzali ale jakos udalo sie skonczyc :happy2:

NIe wiem. Ostatnio bylam dwa tyg temu. A z ginkeim gadalam tylko przez tel, bo byl na urlopie. Znowu sie do niego odezwe chyba dopiero w nastepnym cyklu, bo w tym juz nie ma po co:no: Albo jak zeby potwierdzic fasolke;-)
A czemu pyatsz? Ty tez z nia wlaczysz? Bo nie pamietam:zawstydzona/y:
Też tylko jakaś dziewczyna tylko nie pamiętam na jakim wątku pisała że jej nie spada i musi iść na badanie do szpitala czy nie ma gruczolaka. Więc bardzo mnie to zastanowiło, bo skoro mimo bromka nie ma efektów to wiesz?
JA w niedzielę lubię z rana bo tak na spokojnie:-)

Też tylko jakaś dziewczyna tylko nie pamiętam na jakim wątku pisała że jej nie spada i musi iść na badanie do szpitala czy nie ma gruczolaka. Więc bardzo mnie to zastanowiło, bo skoro mimo bromka nie ma efektów to wiesz?
JA w niedzielę lubię z rana bo tak na spokojnie:-)
To nie ja - u mnie pieknie spadla:szok: z 40 do 1, wiec az za bardzo. Ale mam mniejsza dawke bromka, wiec pewnie podskoczy...

Mi nic nie mówił tylko cały czas wspomina że już powinnam być w ciąży.
Chyba pójdę do rodzinnego i porozmawiam u nas przyjmuja tacy cudni lekarze.Nawet mi bromka zapisali:tak:
Glupie gadanie - powinnas byc w ciazy:wściekła/y: To niech sie do roboty bierze, skoro nie jestes!
Moze faktycznie rodzinny Ci bardziej pomoze...
A Ty w jakims malym miasteczku mieszkasz?

Glupie gadanie - powinnas byc w ciazy:wściekła/y: To niech sie do roboty bierze, skoro nie jestes!
Moze faktycznie rodzinny Ci bardziej pomoze...
A Ty w jakims malym miasteczku mieszkasz?
Chojnice i chodzę do specjalisty od niepłodności.Juz dlatego og września u niego nie byłam jakoś nie mam natchnienia, bo w poczekalni siędzą same ciążowe i weisz ten tekst - muszę odpocząć trochę;-)

reklama
Chojnice i chodzę do specjalisty od niepłodności.Juz dlatego og września u niego nie byłam jakoś nie mam natchnienia, bo w poczekalni siędzą same ciążowe i weisz ten tekst - muszę odpocząć trochę;-)
No nie dziwie sie...
Robicie u Was w szkole cos na walentynki? Ja mysle zrobic cos fajnego... moze masz jakiegos pomysla?:dry:

Do góry