reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Żeby sprawdzić czy chłopaczki faceta moga przejść przez nasz śluz.
Jeżeli się ma te przeciwciała, to jest jesden z powodów niepłodności, bo nie ma jak dojść do zapłodnienia ;(

:baffled:wiem że nie jest to zbyt pocieszające ale moja przyjaciółka miała coś b.podobnego bo barierę wrogiego śluzu (lub to samo) i miała skierowanie na inseminację do Bydgoszczy i było to w sierpniu i o dziwo bez zabiegów zaszła w listopadzie w ciążę :tak:

reklama
:baffled:wiem że nie jest to zbyt pocieszające ale moja przyjaciółka miała coś b.podobnego bo barierę wrogiego śluzu (lub to samo) i miała skierowanie na inseminację do Bydgoszczy i było to w sierpniu i o dziwo bez zabiegów zaszła w listopadzie w ciążę :tak:

byłabym przeszczęśliwa gdyby mi się takie coś zdarzyło.

Nie mam jeszcze interpretacji lekarza, ale umiem posługiwać się netem, więc co nie co wyczytałam. Niestety nic pocieszającego. Jestem załamana. Oczy mam jak balony, a głowa mi pęka. Straszne!

Tośka, to się leczy podoobno sterydami, albo pozostaje tylko inseminacja.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tośka, to się leczy podoobno sterydami, albo pozostaje tylko inseminacja.

faktycznie nie można nigdzie znaleźć interpretacji wyników ale nie martw się myślę że najpierw powinnaś się skonsultować ze swoim lekarzem :tak:wiem że to niełatwe trwać w niepewności ale musisz być dobrej myśli ;-)trzymam kciuki póki co:-)

kobietki używacie tu takiego fachowego słownictwa, że aż się głupio czuję, że ja tego wszystkiego nie wiem:baffled: ale dzięki Wam się dowiem;-) naprawdę to forum to jest skarbnica wiedzy i oparcie w trudych chwilach:tak:trzymam kciuki żeby te wszystkie badania wyszły Wam dobre i żebyście mogły spokojnie starać się o dzidziusia:tak:

bo ja też z Torunia. Tak sobie pomyślałam,że jak dostała skierowanie do Bydgoszczy, to musi być albo z Torunia albo z okolic.

A wiesz może u jakiego lekarza się leczyła?

reklama
Witam sie widzę że poruszacie bardzo ważne tematy.Aśka pokój przyjemny i przytulny full wypas wszystko czego trzeba.
Tak bromek biorę od 6 miesięcy i chyba powinnam już zrobić badania na prolaktynę.
Witam naszą nową staraczkę,witamy w gronie staraczek .:-)

Do góry