reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Ja byłam osttanio u dr. Plauszyńskiego. To on przepił mi wszytskie badania. Jest spoko, ale rteż jest wiele niepochlebnych opinii o nim

Ja byłam osttanio u dr. Plauszyńskiego. To on przepił mi wszytskie badania. Jest spoko, ale rteż jest wiele niepochlebnych opinii o nim

Ja znam dr Łojko z autopsji to na prawdę fajny i rzeczowy facet miałam z nim kontakt jak leżałam w szpitalu na izolacyjnym i wydał mi się b.sympatyczny poza tym interesuje się swoimi pacjentkami ich stanem zdrowia zawsze dostępny pod telefonem do mojej przyjaciółki przyszedł nawet po porodzie na oddział matek z dziećmi zapytać o stan zdrowia, myślę że to bardzo ważne ale zobaczymy bo ja dopiero na 1 wizyte do niego ide prywatnie

Jestem załamana, bo na wyniku o przeciwciałach napisane jest,że stwierdzono obecność przeciwciał przeciwplemnikowych w roz. 1 :200. Norma jest wynik ujemy lub rozc. 1:50.
Nie wime jak to mam interpretować. Boję się,że moje szanse na posiadanie dzidziusia gwałtownie zmalały.

Tośka, to się leczy podoobno sterydami, albo pozostaje tylko inseminacja.
No wlasnie chcialam napisac, ze czytalam, iz po to robia te badania, aby to leczyc. Wiec sie tak bardzo nie zalamuj - przeciez jest nadzieja, ze leczenie pomoze...:sorry2:
A powiedz mi jeszcze, czy te badania mialas robione u zwyklego gina, czy u specjalisty od nieplodnosci?
Witam sie widzę że poruszacie bardzo ważne tematy.Aśka pokój przyjemny i przytulny full wypas wszystko czego trzeba.
Tak bromek biorę od 6 miesięcy i chyba powinnam już zrobić badania na prolaktynę.
Witam naszą nową staraczkę,witamy w gronie staraczek .:-)
MNie gin wyslalam na ponowne badanie prl juz po miesiecznej kuracji, zby sprawdzic czy dziala...

Poodbno leczenie sterydami trwa do roku i to przy pełnym wstrzymaniu się od seksu. Porażka. Nawet nei chce mi sie myśleć o tym

:-(nom to u mnie już też niefajnie :wściekła/y:na 100% przyjdzie @ bo już coś lekko różowo ... myślałam że będzie mi lżej pozytywne nastawienie itp ale znów mam doła :-(to się chyba nigdy nie uda

reklama
Hej dziewczynki ,czasem was podczytuje ,chcialam się wdrążyć na wrześniówki ale jak pisałam to nikt moich postów chyba nie widział i dałam soebie spokój ,A u was zawsze taka miła atmosfera że miło się pisze .
Jutro ide do gina i chce po wizycie odrazu porobić badania co znaczy że gdzieś do 13 będe na czczo.

BATONIK kurcze wiem że ci ciężko ,ale nie wolno ci się łamać .Ja o Oliwke starałam się 6 mc i już myślałam że coś jest nie tak a potem okazało się że jestem w ciąży .Głowa do góry ,musi wam się udać.

Do góry