Czytałam kiedyś o tej gin, ale były różne opinie
nom właśnie ja do niej chodziłam ale szybko zrezygnowałam bo jest dla mnie pusta i ciągle się uśmiecha a Ty do kogo chodzisz? Bo ja teraz zapisałam się do Łojko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Czytałam kiedyś o tej gin, ale były różne opinie
Ja byłam osttanio u dr. Plauszyńskiego. To on przepił mi wszytskie badania. Jest spoko, ale rteż jest wiele niepochlebnych opinii o nim
Jestem załamana, bo na wyniku o przeciwciałach napisane jest,że stwierdzono obecność przeciwciał przeciwplemnikowych w roz. 1 :200. Norma jest wynik ujemy lub rozc. 1:50.
Nie wime jak to mam interpretować. Boję się,że moje szanse na posiadanie dzidziusia gwałtownie zmalały.
No wlasnie chcialam napisac, ze czytalam, iz po to robia te badania, aby to leczyc. Wiec sie tak bardzo nie zalamuj - przeciez jest nadzieja, ze leczenie pomoze...Tośka, to się leczy podoobno sterydami, albo pozostaje tylko inseminacja.

MNie gin wyslalam na ponowne badanie prl juz po miesiecznej kuracji, zby sprawdzic czy dziala...Witam sie widzę że poruszacie bardzo ważne tematy.Aśka pokój przyjemny i przytulny full wypas wszystko czego trzeba.
Tak bromek biorę od 6 miesięcy i chyba powinnam już zrobić badania na prolaktynę.
Witam naszą nową staraczkę,witamy w gronie staraczek .:-)
Aham... to niefajniePoodbno leczenie sterydami trwa do roku i to przy pełnym wstrzymaniu się od seksu. Porażka. Nawet nei chce mi sie myśleć o tym

:-(nom to u mnie już też niefajniena 100% przyjdzie @ bo już coś lekko różowo ... myślałam że będzie mi lżej pozytywne nastawienie itp ale znów mam doła :-(to się chyba nigdy nie uda
:-(od lipca :-( wyć mi się chceŻycie. Długo już się starasz o dzidzie?