reklama
ewelina09065
czas oczekiwania...
batonik moze nie wszystko przesadzone jeszcze...
ewelina09065
czas oczekiwania...
to tak jak ja raz mysle ze bedzie ok a raz ze nici z tego.. juz myslalam ze moze jakas fasolka sie rozwija ze moze przeoczylam owulke a teraz sie okazuje ze chyba owulka dopiero jest:-(a dzis nic... jutro tez nic z przutulanka...Witaj Oliwka, milo ze zajrzalas
Batonik - jak tam nastroj przed jutrem? stresik czy na luzie podhcodzisz do testu?
Maga - ja mam podobnie, minimalne nadzieje ze sie tym razem udalo, ale jednak jakas nadzieja jest....
Tak masz racje przez nas przemawia także doświadczenie z życia staraczki i z badań lekarskich. A ile dni nie brałaś bromka przed badanie krwi- podobno 3 dni to prawda?"Stare staraczki" zawsze dopisuja, bo mamy wspolny temat... I mam cos wiecej w tym temacie do powiedzenia...;-)
ewelina09065
czas oczekiwania...
ale co:-(normalnie jedyne co mi się chce to przytulić do Was wszystkich bo nikt tego tak nie rozumie
przyszla wredna @? bo jak nie to glowa do gory!!!kameleon1610
Aktywna w BB
Batonik,nie mów hop,zanim nie skoczysz
..zakładasz z góry coś,czego jeszcze nie ma,i oby nie było!mysl pozytywnie!wiem że w głębi duszy liczysz na coś,i to tylko taka zasłonka,żeby ewentualnie się nie rozczarować/ja też tak mam/,więc uszy do góry!!!:-):-):-):-):-)
..zakładasz z góry coś,czego jeszcze nie ma,i oby nie było!mysl pozytywnie!wiem że w głębi duszy liczysz na coś,i to tylko taka zasłonka,żeby ewentualnie się nie rozczarować/ja też tak mam/,więc uszy do góry!!!:-):-):-):-):-)reklama
ale coprzyszla wredna @? bo jak nie to glowa do gory!!!
nom przyszła wredota

Podziel się: