reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
:-(uciekam kochane z łezką w oku ale mój R chce się przytulić pewnie jest mu też przykro ale nie chce powiedzieć :-( Do jutra

Witaj Oliwka, milo ze zajrzalas
Batonik - jak tam nastroj przed jutrem? stresik czy na luzie podhcodzisz do testu?
Maga - ja mam podobnie, minimalne nadzieje ze sie tym razem udalo, ale jednak jakas nadzieja jest....
to tak jak ja raz mysle ze bedzie ok a raz ze nici z tego.. juz myslalam ze moze jakas fasolka sie rozwija ze moze przeoczylam owulke a teraz sie okazuje ze chyba owulka dopiero jest:-(a dzis nic... jutro tez nic z przutulanka...

BATONIK a ja ci mowie ze jutro wyskoczysz nam z tekstem 2 kreski mam hahahahah zycze ci tego z calego serca a dzis to pewnie humorki ;-)

"Stare staraczki" zawsze dopisuja, bo mamy wspolny temat... I mam cos wiecej w tym temacie do powiedzenia...;-)
Tak masz racje przez nas przemawia także doświadczenie z życia staraczki i z badań lekarskich. A ile dni nie brałaś bromka przed badanie krwi- podobno 3 dni to prawda?

Batonik,nie mów hop,zanim nie skoczysz:blink:..zakładasz z góry coś,czego jeszcze nie ma,i oby nie było!mysl pozytywnie!wiem że w głębi duszy liczysz na coś,i to tylko taka zasłonka,żeby ewentualnie się nie rozczarować/ja też tak mam/,więc uszy do góry!!!:-):-):-):-):-)

reklama
Do góry