reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

witam sie z rana a ja tak jak wczoraj mialam kiepski dzien tak dzis od rana jest SUUUPER :tak::-) rano wstalam o 4 i czekalam na moego az wroci z pracy a jak wszedlto sie zdziwil i do mnie"a ty to taka usmiechnieta?i niespisz?zawsze to cie obudzic nieidzie.." no i bylo tentego bo wkoncu po to wstalam specjalnie o 4 rano :tak:;-) no i po fakcie patrze co mezu robi a on trzyma mnie za nogi i sie podnosi i tak soi z moimi nogami na barach:szok: i mowi teraz szybciej doleca :-Dahahah a po chwili mowi korde oszlalalem co ja wyprawiam zeby takie cuda wyprawiac hahahaha ale nic jestem zadowolona bo sobie polezalam jeszcze z poduszka pod pupa :) a za pol godzinki patrze co sie dzieje a mezu dalej atakuje :szok: mowie oco chodzi toc juz bylo a on nic dalej :-p no to dawaj ale bylam w ciezkim szoku bo nigdy niechcial 2 razy pod rzad:no: a jak juz to baaardzo rzadko:tak: wiec dzis od rana jestem rozluzniona i zadowolona hahahah

kurde ale mi sie spodobala ta reklama allegro u gory hihi ciagle jej odslu****e od nowa i czekam az sie ktos pojawi na forum :) kurcze spiewam juz ta piosenke allegro caly dzien hihihihi ale mam dzis fajny dzien i jestem roztrzepana dzis hahahah podobno dobry humor zarazliwy wiec uwazajcie moje drogie hihiiih

Ostatnia edycja:
reklama
:-(cześć laseczki, jeszcze mi nie minęło, chodzę od wczoraj struta, zrezygnowana troszkę też i zła sama na siebie:wściekła/y:

:-(cześć laseczki, jeszcze mi nie minęło, chodzę od wczoraj struta, zrezygnowana troszkę też i zła sama na siebie:wściekła/y:
kochana glowa do gory ja tez przez prawie tydzien chodzilam zla jak osa mala i maz chodzili jak w zegarku ale potem minelo i dzialamy dalej zreszta juz dzis pisaslam :-D ale podobala mii sie wypowiedz jednej forumowiczki ze ten na gorze jeszcze niewybral dla nas aniolka dlatego czekamy w kolejce kto wie jak dlugiej i kto wie w ktorym miejscu;-)

kochana glowa do gory ja tez przez prawie tydzien chodzilam zla jak osa mala i maz chodzili jak w zegarku ale potem minelo i dzialamy dalej zreszta juz dzis pisaslam :-D ale podobala mii sie wypowiedz jednej forumowiczki ze ten na gorze jeszcze niewybral dla nas aniolka dlatego czekamy w kolejce kto wie jak dlugiej i kto wie w ktorym miejscu;-)

:-(nie nom nie jest tak źle ogólnie to się teraz wyciszam, wczoraj trochę mojego R. postawiłam do pionu za ostro:baffled: i dziś mam wyrzuty sumienia, pocieszam się tym że pójdę w końcu do odpowiedzialnego ginekologa i może on poradzi coś :sorry2:

:-(nie nom nie jest tak źle ogólnie to się teraz wyciszam, wczoraj trochę mojego R. postawiłam do pionu za ostro:baffled: i dziś mam wyrzuty sumienia, pocieszam się tym że pójdę w końcu do odpowiedzialnego ginekologa i może on poradzi coś :sorry2:
no widzisz wiec nadzieja znow wraca na nastepny cykl a niestety tak juz jest ze w ten pierwszy zawiedziny dzien musimy rozladowac nasza zlosc i rozczarowanie a ze akurat na lini ognia przewaznie staja nasi mezowie to juz maja pecha ale tylko raz w miesiacu to przezyja te joby od nas i powinni nas troche zrozumiec moj to jak wie ze mam juz te dni to sie wcale nieodzywa bo wie ze cokolwiek powie nie tak to bedzie zle wiec woli sie nieodzywac az mi przejdzie

no widzisz wiec nadzieja znow wraca na nastepny cykl a niestety tak juz jest ze w ten pierwszy zawiedziny dzien musimy rozladowac nasza zlosc i rozczarowanie a ze akurat na lini ognia przewaznie staja nasi mezowie to juz maja pecha ale tylko raz w miesiacu to przezyja te joby od nas i powinni nas troche zrozumiec moj to jak wie ze mam juz te dni to sie wcale nieodzywa bo wie ze cokolwiek powie nie tak to bedzie zle wiec woli sie nieodzywac az mi przejdzie

:tak:to fakt, należałyby im się częściej czasem te jobki, ale mają szczęście że to raz w m-cu rozładowujemy stres;-)

hejka,
kiepsko się ostatnio czuje, dobrze, że to juz ostatnie opakowanie tabletek:tak:
nie mam weny do pisania, zawalona praca jestem, a Wiki ma nadmiar energii nawet jak na jej normy:baffled::szok:

no moje dziecko mnie dzis pozytywnie zaskoczylo...tesciow od rana niema w domu wiec ich nawet niewidziala i od rana jest grzeczna i slucha i wogole :szok: szok jak nie moje dziecko ale ciesze sie bo przynajmniej mi niepsuje mojego dobrego humoru

Witam ciepło w ten słoneczny poranek :)
Kobietki, proszę teraz łapać moje fluidki, bo jestem całym sercem z Wami. Tulam cieplutko ciebie batonik24 i choć rzadko chodzę do kościoła, to pójdę wyprosić tego Aniołka dla Ciebie. Zresztą kobietki za Was wszystkie. Za te z nadzieją, te bez nadziei, te stęsknione i te wkurzone, za te zrezygnowane i te dalej walczące.
Cmokam Was kochane szczerze

reklama
Witam ciepło w ten słoneczny poranek :)
Kobietki, proszę teraz łapać moje fluidki, bo jestem całym sercem z Wami. Tulam cieplutko ciebie batonik24 i choć rzadko chodzę do kościoła, to pójdę wyprosić tego Aniołka dla Ciebie. Zresztą kobietki za Was wszystkie. Za te z nadzieją, te bez nadziei, te stęsknione i te wkurzone, za te zrezygnowane i te dalej walczące.
Cmokam Was kochane szczerze

Dziękuje za wsparcie ;-) jest trochę lepiej nie da się ukryć poza tym dokuczającym bólem menstruacyjnym już nic mi nie dolega wczoraj zeszło:wściekła/y: niestety odbiło się na moim R. :tak:Skąd u Ciebie tyle wiary, energii i wewnętrznego spokoju co:confused::confused::confused::confused: zazdroszczę:tak:

Do góry