witam sie z rana a ja tak jak wczoraj mialam kiepski dzien tak dzis od rana jest SUUUPER
:-) rano wstalam o 4 i czekalam na moego az wroci z pracy a jak wszedlto sie zdziwil i do mnie"a ty to taka usmiechnieta?i niespisz?zawsze to cie obudzic nieidzie.." no i bylo tentego bo wkoncu po to wstalam specjalnie o 4 rano
;-) no i po fakcie patrze co mezu robi a on trzyma mnie za nogi i sie podnosi i tak soi z moimi nogami na barach
i mowi teraz szybciej doleca
ahahah a po chwili mowi korde oszlalalem co ja wyprawiam zeby takie cuda wyprawiac hahahaha ale nic jestem zadowolona bo sobie polezalam jeszcze z poduszka pod pupa
a za pol godzinki patrze co sie dzieje a mezu dalej atakuje
mowie oco chodzi toc juz bylo a on nic dalej
no to dawaj ale bylam w ciezkim szoku bo nigdy niechcial 2 razy pod rzad
a jak juz to baaardzo rzadko
wiec dzis od rana jestem rozluzniona i zadowolona hahahah
kurde ale mi sie spodobala ta reklama allegro u gory hihi ciagle jej odslu****e od nowa i czekam az sie ktos pojawi na forum
kurcze spiewam juz ta piosenke allegro caly dzien hihihihi ale mam dzis fajny dzien i jestem roztrzepana dzis hahahah podobno dobry humor zarazliwy wiec uwazajcie moje drogie hihiiih
:-) rano wstalam o 4 i czekalam na moego az wroci z pracy a jak wszedlto sie zdziwil i do mnie"a ty to taka usmiechnieta?i niespisz?zawsze to cie obudzic nieidzie.." no i bylo tentego bo wkoncu po to wstalam specjalnie o 4 rano
;-) no i po fakcie patrze co mezu robi a on trzyma mnie za nogi i sie podnosi i tak soi z moimi nogami na barach
i mowi teraz szybciej doleca
ahahah a po chwili mowi korde oszlalalem co ja wyprawiam zeby takie cuda wyprawiac hahahaha ale nic jestem zadowolona bo sobie polezalam jeszcze z poduszka pod pupa
mowie oco chodzi toc juz bylo a on nic dalej
no to dawaj ale bylam w ciezkim szoku bo nigdy niechcial 2 razy pod rzad
a jak juz to baaardzo rzadko
wiec dzis od rana jestem rozluzniona i zadowolona hahahahkurde ale mi sie spodobala ta reklama allegro u gory hihi ciagle jej odslu****e od nowa i czekam az sie ktos pojawi na forum
Ostatnia edycja:

i dziś mam wyrzuty sumienia, pocieszam się tym że pójdę w końcu do odpowiedzialnego ginekologa i może on poradzi coś