reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

hehhe,no właśnie,dobrze że mam urlop od 14 lutego już,więc postaram się trzymać męzusia w łozku hehheh:-D...a kalkulator wyliczył że od 7 lutego mam się starać,też mam przeplatany grafik w pracy-dzień pracy,dzień wolnego-tak sobie ustaliłam by po całodniowym dniu pracy/wychodzę z domu o 9,wracam 20,bo dojazdy mam/,to jak zjem,się ogarnę w łazience,i nie chce się już nic tylko pospać...dlatego chytrze wymyśliłam jak tu mieć siły witalne na harce;-);-);-)

Agutka,widzę że już weteranką jesteś na tym forum;-)...ponad 10tyś postów,4 lata...ależ zleciał ten czas;)...możesz już pisać poradniki dla przyszłych i obecnych mam:tak:

tez fajnie, bedzie masa przytulanek!!!
Martuśka,a jak tam u Ciebie?testowałaś już?

Powiedzcie mi,jak sięrobi test-a robiłam 1 raz i nawet instrukcji nie czytałam dokladnie;/...to okienko ma się zabarwić na czerwono,i tylko podkreslić kreske?ja robiłam ten sikany.nie poczekalam jednak do 5 minut,od razu spojrzałam jak okienko się zabarwilo,pokazalo 1 kreske i wek do kosza...moze powinnam byla poczekac chwile dłuższą?:baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dziewczyny, testuje jutro! nie łudzę sie ze zobacze 2 kreseczki bo prawie nic mi nie dolega a gdyby byla ciaza to chyba juz bylyby jakies objawy???? ale pocieszam sie, że w poprzednim mialam same ciazowe dolegliwosci a jej nie bylo wiec moze teraz na odwrot, brak objawow = ciaża :confused:;-)
martuskaa pierwsza moja bezobjawowa była :-) trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie i mega II

cześć dziewczyny chętnie się dołącze do waszego forum, widze że wszytskie szykujecie sie na przutulanka. Ja juz praktycznie jestem po przytulankach i za dwa tygodnie będę testować, mam nadzieje tak jak wy że Bóg da i w tym roku jeszcze zostane mamusią . Staramy sie juz ponad rok i narazie się nie udaje chociaż mam juz za sobą 3 inseminacje i ciąże pozamaciczna. Trzymam za nas kciuki

martuskaa pierwsza moja bezobjawowa była :-) trzymam mocno kciuki za Twoje testowanie i mega II
moja pierwsza chyba tez bezobjawowa byla, ale szczerze, to nie pamietam jakos bo nie ludzilam sie ze sie moglo udac.... ale od 7 tyg. to juz mialam wszystko chyba co mozliwe wiec mysle sobie, ze moze teraz jest podobnie?
sa tylko dwie opcje - ciaza lub jej brak...

Właśnie starszy kiciuś dzwonił, że już jest po szkole w domu.
Ale czeka go niespodzianka wieczorem ;-) tylko muszę poczekać do 22 jak M z pracy wróci, bo powiedział,że chce przy tym być.
:sorry2: już 3/4 klasy wie, że może będzie miał rodzeństwo, bo rodzice się starają.
Eh, ten mój kiciuś to bardziej przeżywa niż ja :-D

Witaj Mysia!ja dopiero z forum dowiaduję się że zajść w ciążę to nie lada wyzwanie....ja dopiero 1 cykl,ale jakoś nie mam przeczuć by się szybko udało,po prostu mam niedobre sny,cokolwiek znaczą,ale ja od razu podciągam pod najgorsze;/....jutro mam u gina wizytę,nie lubię lekarzy,boję się jak dentysty,i chodzę z przymusu:wściekła/y:...
a powiedzcie jak to jest z tym testem?

reklama
Do góry