kameleon1610
Aktywna w BB
Pajka,no właśnie głupia pinda ze mnie że tylko poczekałam aż doleci farbka do kreski i wyrzuciłam,bo nie zauwazyłam drugiej.a to nie wiedziałam że wypada chwilę odczekac....no,ale się okaże czy miałam czego żałować czy nie/chcę zostawić na pamiątkę test potwierdzający
/...na obecną chwilę wysmiałabym siebie sądząc że @ to było plamienie które zdarza się niewielkiemu procentowi kobiet.jakoś nie mam przeczucia,bo tempka mi przecież spadla dzień przed @,więc test to w zasadzie z ciekawości zrobiłam
/...na obecną chwilę wysmiałabym siebie sądząc że @ to było plamienie które zdarza się niewielkiemu procentowi kobiet.jakoś nie mam przeczucia,bo tempka mi przecież spadla dzień przed @,więc test to w zasadzie z ciekawości zrobiłam
...zresztą nie chcę robić nadziei bo mnie wyśmieje....Pajka,a te plamienia jak się u ciebie objawiały?
..a ona skoro tylko bada powłoki brzuszne,to coś takiego mogla stwierdzić?
....no i nieraz słyszałam o białych upławach
,a u mnie susza....jak po @,czyli zwykle...zmierzyłam sobie tempkę w pochwie w ciągu dnia,i 37 stopni...a przysięgłabym niemal,że tuż po @ bywa nie wiecej jak 36.6 w ciągu dnia.
...no to niezły klops,ale jednak myslę że mnie rozczaruje ginka,i sprowadzi na ziemię szybko
..może lepiej nie wspominać że ja tu wyszukuję resztek nadziei,bo mnie wyśmieje