reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam kochane staraczki:-)
Maga76 WIELKIE GRATULACJE!!!:-):-):-) Życzę spokojnych 9 miesięcy.Zostań tu z nami i koniecznie zdawaj relacje z tego jak rozwija się fasolinka kochana:tak:
dziewczyny tak dużo piszecie że ledwo co nadążam z czytaniem;-)

reklama
Witam kochane staraczki:-)
Maga76 WIELKIE GRATULACJE!!!:-):-):-) Życzę spokojnych 9 miesięcy.Zostań tu z nami i koniecznie zdawaj relacje z tego jak rozwija się fasolinka kochana:tak:
dziewczyny tak dużo piszecie że ledwo co nadążam z czytaniem;-)

nom racja produkcja idzie pełną parą ale jest o czym skrobać Maga76 dała powód do skrobania no i cała reszta BBowiczek przygotowuje się do testowania już niedługo....:-D... może to dobra passa dla naszego wątku :-D

Cytat:
Napisał nanusia82
Póki co jajeczkuje normalnie. Mam jednak przeciwciała przeciwplemnikowe. ;(

Nanusia nie byłaś u lekarza a już sama interpretujesz badania :dry:
Nu nu nu .....................

Tu nie ma co interpretować, na wyniku jest czarno na białym napisane,że stwierdzono przeciwciała przeciwplemnikowe. A to chyba jasne jest, no nie?!

Ja mam SuperPharm:-)-to moja ulubiona apteka,bo sątam też perfumy w atrakcyjnej cenie i kosmetyki....
A ja już przemyślałam sprawę-nie jestem w ciąży,bo to mało prawdopodobne.Ale test bym zrobiła dla spokoju.tylko w tajemnicy przed mężem bo popuka się w czoło,że zwariowałam już:baffled:

Póki co jajeczkuje normalnie. Mam jednak przeciwciała przeciwplemnikowe. ;(

jak samopoczucie:confused: nie nakręcasz się zbytnio:confused:

Ja mam SuperPharm:-)-to moja ulubiona apteka,bo sątam też perfumy w atrakcyjnej cenie i kosmetyki....
A ja już przemyślałam sprawę-nie jestem w ciąży,bo to mało prawdopodobne.Ale test bym zrobiła dla spokoju.tylko w tajemnicy przed mężem bo popuka się w czoło,że zwariowałam już:baffled:

bo dla nich to nie jest takie ważne oni wierzą wtedy kiedy mają usg potwierdzone albo coś a my jak się coś dzieje to wiemy już dużo dużo wcześniej w końcu to w kobitkach się dzieje no nie w naszym organizmie :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
asiucha-L moja prolaktyna nie zwala z nóg jest lekko podwyższona głownie pewnie z tego powodu że jestem nerwusem, dodatkowo mastodynon uregulowywuje moje nieregularne cykle. W sumie ten mastodynon to takie nic i można go kupić bez recepty ale mi bardzo pomaga, wcześniej próbowałam wielu rzeczy i już od 10 lat mam problem z regularną miesiączką a takie nic póki co skutkuje. Doradziła mi go moja ginka:tak:

reklama
Batonik,przez chwilę byłam jak natchniona,uwierzyłam że mam jeszcze szansę...i tak mi się lekko zrobiło na duszy,usmiech od ucha do ucha....ale zaraz nadciągnęła czarna chmura wątpliwości:sorry2::sorry2:...szkoda tylko że nie mam testu,durna zużyłam i to bezmyślnie:dry:

Do góry