reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

MACKU to czesciej przytulasy czyli codziennie raz czy zostawic tak jak jest co 2 dzien???bo mezu jak mu powiedzialam ze mnie jajnik boli to powiedzial ze jutro tez mam na niego czekac rano na tegesy :sorry2:

hmmm..no mnie to boli raz w miesiacu i tak 1-2 dni niewiecej i wlasnie niewiem czy to wtedy w trakcie jest czy jak ale oki a odpowiedzcie co z przytulasami????jak bedzie codziennie to chlopaki niebeda slabsze????
Codziennie chyba nie zaszkodzi - najwyzej bedzie chlopak, bo ponoc im wczesniej owulki, tym wieksza szansa na chlopca:tak:
No rozne sa opinie na ten temat - ja skyszalam, ze jak codziennie to moze byc ich mniej, ale szybsze;-)

reklama
ta o której pisałam to dr Sobociński Zbigniew, ma prywatny gabinet w centrum...zdania o nim sa podzielone. Jaj pomógł, słyszałam też, ze naciaga i staosuje stare metody, leki wszystkim podobne pisze...
Jestem z Bydgoszczy i o Medicu nie mama dobrego zdania :(
Ja wybieram się do dr Sztenca z Szubina, ma doświadczenie w niepłodności, dużo pozytywnych opinii pacjentek i nie naciaga...ale najpierw badanie drożności , mam termin 26 lutego...

Do Medica skierował mnie dr Paluszyński. Ach zresztą w poniedziałek będę prawie wszytsko wiedziała

zabka
co do owu to jeszcze jedna uwaga mi się nasunęła. Ja mam owu - czyli pęka pęcherzyk jak mnie zaczyna boleć, to wynikało z monitoringu w poprzednim cyklu. Żle zrozumiałam Twoje pytanie, myślałm, ze pytasz o objawy ewentualnej ciąży i ból jajników ;)

Mnie od kilku dni bolą piersi, i sutki "pieką". Nigdy tak nie miałam.

Tak samo jak w ostatnim cyklu okres mi się spóźnił 4 dni. Nie był to jak zawsze taki sam okres, do tego bóle takie,że wylądowałam na pogotowiu na oddziale położniczo-ginekologicznym. Sprawdzali czy nie poroniłam i czy przypadkiem nie jestem we wczesnej ciąży. Ah jak o tym pomyśle, to mi ciarki na skórze prezchodzą
O kurde!
Ale wiem, ze chcesz mi powiedziec, ze mam sobie nie wkrecac;-) Ale to jest silniejsze ode mnie:wściekła/y:

Codziennie chyba nie zaszkodzi - najwyzej bedzie chlopak, bo ponoc im wczesniej owulki, tym wieksza szansa na chlopca:tak:
No rozne sa opinie na ten temat - ja skyszalam, ze jak codziennie to moze byc ich mniej, ale szybsze;-)
ojej a ja wlasnie marze o synu bo coreczke mam ale cale zycie od kiedy pamietam pragne miec syna:tak::tak::tak: no to jutro znow wstane o 4 i poczekam na meza :tak::-):-D

zabka
co do owu to jeszcze jedna uwaga mi się nasunęła. Ja mam owu - czyli pęka pęcherzyk jak mnie zaczyna boleć, to wynikało z monitoringu w poprzednim cyklu. Żle zrozumiałam Twoje pytanie, myślałm, ze pytasz o objawy ewentualnej ciąży i ból jajników ;)
i o taka odpowiedz mi chodzilo :tak: kochane jestescie teraz juz jestem spokojniejsza i juz tak sie niemartwie ze szanse na syna przepadly bo poprzedni cykl to ja cuda wyrabialam zeby w syna trafic:baffled:i przecholowalambo kupe kasy wydalam i nic z tego niewyszlo :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O kurde!
Ale wiem, ze chcesz mi powiedziec, ze mam sobie nie wkrecac;-) Ale to jest silniejsze ode mnie:wściekła/y:

Nic takiego nie powiedziałam, ale objawy czasem same sobie wkręcamy. jak mi się spóźniła @ 4 dni, to pomyślałam,że wreszcie się udało, choć testy wychodziły negatywne to ciągle miałam nadzieję, a mąż miał taki uśmiech na twarzy i radość w oczach. Ach...

Do Medica skierował mnie dr Paluszyński. Ach zresztą w poniedziałek będę prawie wszytsko wiedziała
to już niedługo...tylko przeżyć week ;)
też byłam w zeszłym tyg w Medicu na cytologii i jakimś tam jeszcze badaniu do tego zabiegu...lekarz był okropny, pańszczyznę odwałał...

ojej a ja wlasnie marze o synu bo coreczke mam ale cale zycie od kiedy pamietam pragne miec syna:tak::tak::tak: no to jutro znow wstane o 4 i poczekam na meza :tak::-):-D
powodzenia za chłopaczka :) tzrymamy kciuki :)

ja w tym cyklu jakoś się nie nakręcam, czekam tylko by kogoś sensownego (gina mam na myśli) zapytać o ten mój śluz, bo ja wcale nie mam płodnego, a niby hormony w porządku...nie podoba mi się to :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zwykle zaczynamy dostrzegać skalę problemu wtedy kiedy dotkną nas jego skutki pośrednio lub bezpośrednio :tak:

kiedyś to ludzie starami się latami...nie było dotępnoci badań i wiedzy przedewszystkim na ten temat...szczesciary jesteśmy, że żyjemy w takich czasach.

A tak na marginesie to wiem dziewczyny Batonik i nanusia gdzie mieszkacie :-) ja mieszkam w Bydzi ale pracuję w Toruniu, jestem przedstawicielem i Toruń to mój teren :-)

reklama
powodzenia za chłopaczka :) tzrymamy kciuki :)

ja w tym cyklu jakoś się nie nakręcam, czekam tylko by kogoś sensownego (gina mam na myśli) zapytać o ten mój śluz, bo ja wcale nie mam płodnego, a niby hormony w porządku...nie podoba mi się to :(
niemartw sie moj sluz w tym cyklu to jakas totalna porazka nic niekumam a w poprzednim cyklu byl idealny najpierw sucho potem bialy lepki potem rozciagliwy potem przejzysty rozciagliwy potem bialko jajka i potembialy lepki i zawsze bylo go sporo przez caly cykl a teraz zastanawiam sie gdzie on sie podziewa:baffled:

Do góry