Dzięki tylkożeby to nie była dr chlebowicz i sołtysiak ok bo juz u nich byłamHej Kochane ja się bede powoli żegnała...idę się umyć i poczytac jeszcze trochę...
lopop jutro zadzwonię do znajomego, który odwiedza ginów, pracuje w firmie farmaceutycznej i dobrze ich zna... moze uda się kogoś sensownego znaleźć w Twojej okolicy...jutro się odezwę
Buziaki
reklama
ok zapisałam nazwiska...potwierdź czy jestes z Chojnic...Dzięki tylkożeby to nie była dr chlebowicz i sołtysiak ok bo juz u nich byłam
nie bardzo sobie to wyobrażam...a Twój mąż wyobrażał sobie by to ?![]()
Nie sądzę, bo gorący z niego chłopak ( Afrykańczyk
Ja też zmykam.
Maćku jak ty długo na kompie możesz siedzieć kiedy Ty śpisz?
Maćku jak ty długo na kompie możesz siedzieć kiedy Ty śpisz?
racja pisałaś z Libii?Nie sądzę, bo gorący z niego chłopak ( Afrykańczyk)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
racja pisałaś z Libii?
Dokładnie
Tak koleżanko jestem z Chojnic ( to pierwsze tak w którymś z poprzednich zdań znaczyło potwierdzenie, ale nie oddzieliłam przecinkiem wieć przepraszam ,że wprowadziłam w bład:-))ok zapisałam nazwiska...potwierdź czy jestes z Chojnic...
Ale będziecie mieli śliczne malenstwo moja koleżanka ma takie małe słodkie podobne z karnacji do M ale oczki szroniebieskie takie słodkie nic tylko zchrupaćDokładnie

reklama
Witam Dziewczynki!!! Nie było mnie od wtorku, więc na pewno mam co nadrabiać!!! Ale nocka długa, więc juz się biorę do roboty!!! Zanim wstaniecie zdążę Wam tyle napisać, że jednego kubeczka kawki może Wam rano zabraknąć. Ale mi Was brakowało przez te 2 dni!!!:-):-):-).
Martuśka, a może jednak poczekamy, ąż się zacznie spóźniać???Robin - i jak z testem w piatek? robimy?
ewelinka - w ktorym dc jestes?
a mi dzis sie snilo ze robie test, jak juz mialam zobaczyc wynik to akurat moja corcia zaczela plakalac i sie obudzilam....i nie wiem teraz co i jak
![]()
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podziel się:

i nie wiem teraz co i jak