reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam wczoraj jakoś weny do pisania nie miałam ,tylko was podczytywałam .

Wczoraj miałam pierwszą wizyte u G i powiem wam że stara babka ale taka zajeb... pierwszy raz trafiłam do takiego gina ,wszystko mi wytłumaczyła,powiedziałam co i jak o tym podwiązaniu jajowodów.Noi nie badała mnie bo powiedziała że wczesna ciąża i ona nie chce narażać bo jeżeli ciążą słaba to sama zejdzie.Więc wizyte mam dopiero 25 marca to będzie początek 14 tyg wtedy i usg i zbada mnie.Ogólnie jestem w 7 tyg 6 skończone.A no i spadłam na wadze bo wąze 52 a to dziwne bo nie mam zadnych mdłości.

reklama
Bry dzionek. ;-)

Ja kiedyś pożegnałam się z forum na pewien czas, myslałam że to co da ale i bez forum można się nakręcać. Wtedy byłam na wątku który tętnił życiem a teraz prawie nic się tam nie dzieje. W sumie ta rozłąka z BB nic mi nie przyniosła bo naprawdę tęskniłam a nikt inny nie potrafił mnie zrozumieć tak jak dziewczyny tutaj. Więc myślę że uciekanie z forum to też nie jest sposób.

Ale ja nie chciałam uciekać ze względu na starania i brak fasolki. Miałam inny powód.

Dziewczynki dla wszystkich testowaczek w najbliższym czasie donosze że te które mają gdzieś w pobliży apteke Superpharm to jest tam test Clearblue elektroniczny w promocji za 16 zł (normalnie kosztuje ponad 34 zł). Ten test wychodzi już 4 dni przed terminem miesiączki.

O,a ja nawet nie wiem,czy u Nas jest taka apteka. :zawstydzona/y:

Oliwka,to tak późno będziesz miała dopiero usg? :baffled: A kartę ciąży Ci chociaż założyła?

A u mnie dziś 7dpo. Podbrzusze boli na zmianę z lewym jajnikiem,a dziś dodatkowo "zalewa mnie mleko". :baffled: W sensie z pipencji. :-p

po stosunku niestety nie sprawdzaj sluzu bo zawsze bedzie zakłamany. Ja w owulke miałam prawie sucho a sluz płodny ptrzed owu miałam;-)
to ja tak mam od wczoraj uczucie jakby sucho bylo ale w srodku mokro jakby woda zalal.....dzis 2 dzien staranek o 5 rano bo jajnik dzis tez boli jutro juz pewnie niebedzie tak jak w zeszlym cyklu:baffled: dzis dodatkowo podbrzusze pobolewa jak na @ ale teraz juz wiem ze do @ jeszcze 18 dni sorka dzis 17 chyba :sorry2:

Teraz oczywiście już martwię się na zapas :baffled:

oj kobietko nie kracz :wściekła/y: pozytywne myślenie włącz :tak:

:-dz tej radości to właśnie się skapnęłam że pranie chyba pofarbowałam na różowo :-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d

:-D:-D:-D

Ale zrobiłam wczoraj coś bardzo niedobrego :-(i jest mi :zawstydzona/y:jak zobaczyłam że nadchodzi @ to ............. wstyd:zawstydzona/y:....ukryłam się na balkonie i zapaliłam papierosa :szok:

:szok: nu, nu :no: nie wolno :dry:

dziewczyny, testuje jutro!

trzymam kciuki ;-):tak:

cześć dziewczyny chętnie się dołącze do waszego forum

:-)witaj:-)

Witam wszystkie Staraczki o boabska..

:-) witaj i trzymam kciuki ;-)

we wczesnej ciązy raczej nie.Pokaze Ci jak u mnie na samym początku w powiekszeniu to wyglądało.Ale to było w 6 tc czyli tydzien po tym jak sie dowiedziałam tutaj juz jest z zarodkiem
w17ewn.jpg

jak ma dobry aparat moze zobaczyc pecherzyk ciążowy, ale na pewno nie zarodka bo to za wczesnie

:-):-):-) jej :szok: widzę ją :tak::-D:-D:-D

Asik wtedy był 6 tc teraz to maly człowieczek
jhwolv.jpg

:tak:;-) ale fasolinka urosła ;-):-D:-D:-D

Witam! Jestem tu nowa :happy2: . Mam 30 lat i od prawie 6 miesiecy staram sie z mezem o dzidziusia, jak na razie bez rezultatu, ale mam nadzieje, ze wkrotce uda nam sie. To bedzie nasze pierwsze dziecko, wiec dla mnie kompletnie nowy rozdzial w zyciu :happy2:. Pozdrawiam i zycze wszystkim szybkiego zafasolkowania.

OKALE moze chociaz ty mi odpowiesz na moje pytanka z poprzedniej strony???:zawstydzona/y: bo chyba nikt oprocz leny ,nie tu niewidzi jak pytam :-(

;-) ja mam tak, że mnie przed, w trakcie owu i po kłuje :tak:

Super z synem wygrałam konkurs tańczenia na gazecie:-D:-D:-D dobrze że jeszcze na barana go udźwignę:-) Ale się:-) cieszył nie macie pojęcia.Teraz wykończony śpi

:-)gratuluje:-)

mojA niunia jutro ma bal przebierancow od 8 do 13 wiec sie wyszaleje a wieczorempewnie padnie jak mucha:-D

:-)udanej zabawy:-)

Witam wczoraj jakoś weny do pisania nie miałam ,tylko was podczytywałam .
Wczoraj miałam pierwszą wizyte u G i powiem wam że stara babka ale taka zajeb... pierwszy raz trafiłam do takiego gina ,wszystko mi wytłumaczyła,powiedziałam co i jak o tym podwiązaniu jajowodów.Noi nie badała mnie bo powiedziała że wczesna ciąża i ona nie chce narażać bo jeżeli ciążą słaba to sama zejdzie.Więc wizyte mam dopiero 25 marca to będzie początek 14 tyg wtedy i usg i zbada mnie.Ogólnie jestem w 7 tyg 6 skończone.A no i spadłam na wadze bo wąze 52 a to dziwne bo nie mam zadnych mdłości.

:-) dobry gin ważny :tak:

A mnie nadal śluz "zalewa", a brzuch mi wydeło, że muszę się chować za szeroimi bluzkami ;-) W pracy jestem, a marzę o rozpięciu guzika od spodni :sorry2::sorry2::sorry2: Na skok temp liczę tak jutro, pojutrze :-p i oczywiście z całym optymizmem będę oczekiwać fasolinki :tak::-)

A u mnie dziś 7dpo. Podbrzusze boli na zmianę z lewym jajnikiem,a dziś dodatkowo "zalewa mnie mleko". :baffled: W sensie z pipencji. :-p

mleczko :-p oj czuję, że te plamienia i mleczko to dobre znaki ;-) 14 już nie daleko :tak::-)

witam, jestem tu nowa, mam nadzieje ze w tym cyklu się uda, bo to juz trzeci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witamy nowa KRAMOFKE :-) SCULY ales sie rozpisala a ja dzis znow z mezem wygibasy o 5 ranojak wszyscy spali :-D mam nadzieje ze tym razem sie uda bo jest bardziej na luzie przynajmniej aj niewiem jak moj mezu ;-) ale jakos spokojniej to wszystko teraz przezywam i mniej mysle znalazlam sobie super zajecie ktore powala niemyslec o sluzie staraniach itp UKLADANIE PUZLI zarazilam sie od malej bo ona ostatnio ma szla na puzzle ma 3,5 roku a smiga z puizzlami jak szalona :-D

witamy nowa KRAMOFKE :-) SCULY ales sie rozpisala a ja dzis znow z mezem wygibasy o 5 ranojak wszyscy spali :-D mam nadzieje ze tym razem sie uda bo jest bardziej na luzie przynajmniej aj niewiem jak moj mezu ;-) ale jakos spokojniej to wszystko teraz przezywam i mniej mysle znalazlam sobie super zajecie ktore powala niemyslec o sluzie staraniach itp UKLADANIE PUZLI zarazilam sie od malej bo ona ostatnio ma szla na puzzle ma 3,5 roku a smiga z puizzlami jak szalona :-D

Moja Zuzia,jak skończyła 3 latka,to zaczęła się nimi fascynować. :-)
Narazie ma przerwę,ale 60 sztuk nie sprawia Jej najmniejszego problemu. :-D

mleczko :-p oj czuję, że te plamienia i mleczko to dobre znaki ;-) 14 już nie daleko :tak::-)

:cool2: :cool2: :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moja Zuzia,jak skończyła 3 latka,to zaczęła się nimi fascynować. :-)
Narazie ma przerwę,ale 60 sztuk nie sprawia Jej najmniejszego problemu. :-D
no ja jestem w szoku niemyslalam ze tak male dzieci potrafio puzzle ulozyc a ona 60 elementowe w pare minut ma a 160 no to z jakies pol godzinki ale tak dlugo siedzi az ulozy az w szoku jestem ze je ulozyla co prawda bajkowe ale zawsze to wieksze ale sie ciesze bo jak chce miec chwile spokojku to daje jej puzzle i mam spokoj dziecka jakby niebylo hihihihihi

kurcze chyba sie zdrzemne godzinke bo te poranne wstawanie na staranka pozniej odbija sie ziewaniem ide sie zdrzemnac pozniej tu wskocze

Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

reklama
Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

:szok: :szok: :szok:
Aguś,to ja tak leciutko (tak jak widoczna jest ta kreseczka) gratuluję! :-)

Do góry