reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

no kurde widać druga kreche :cool2:

reklama
witamy nowa KRAMOFKE :-) SCULY ales sie rozpisala a ja dzis znow z mezem wygibasy o 5 ranojak wszyscy spali :-D mam nadzieje ze tym razem sie uda bo jest bardziej na luzie przynajmniej aj niewiem jak moj mezu ;-) ale jakos spokojniej to wszystko teraz przezywam i mniej mysle znalazlam sobie super zajecie ktore powala niemyslec o sluzie staraniach itp UKLADANIE PUZLI zarazilam sie od malej bo ona ostatnio ma szla na puzzle ma 3,5 roku a smiga z puizzlami jak szalona :-D

ja też lubię puzzle, ale takie z 5000 :tak:;-):-)

Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

:-D:-D:-D widzę II kreski :tak::-D po cicho GRATULUJE!!!! :-D:-D:-D

RYBA ja ci już serdecznie gratuluję u mnie taka sama krecha była a jak potem po kilku dniach powtórzyłam to już była wyrażniejsza.

Oliwka,to tak późno będziesz miała dopiero usg? :baffled: A kartę ciąży Ci chociaż założyła?

TAK założyła mi karte ,i skierowała na badania nawet dała mi skierowanie do chirurga żeby mi doppler żył po tej zakrzepicy zrobił ,noi jak byłam w recepcji się zapisać do chirurga to dziewucha w okienku patrzyła na mnie jak na wariatke ,może myślała ze to na jakiś zabieg [skrobanke] bo miałam skierowanie od gina do chirurga ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wczoraj jakoś weny do pisania nie miałam ,tylko was podczytywałam .

Wczoraj miałam pierwszą wizyte u G i powiem wam że stara babka ale taka zajeb... pierwszy raz trafiłam do takiego gina ,wszystko mi wytłumaczyła,powiedziałam co i jak o tym podwiązaniu jajowodów.Noi nie badała mnie bo powiedziała że wczesna ciąża i ona nie chce narażać bo jeżeli ciążą słaba to sama zejdzie.Więc wizyte mam dopiero 25 marca to będzie początek 14 tyg wtedy i usg i zbada mnie.Ogólnie jestem w 7 tyg 6 skończone.A no i spadłam na wadze bo wąze 52 a to dziwne bo nie mam zadnych mdłości.

Strasznie pozno masz to usg :baffled: to musisz sobie przypilnowac, zeby juz wtedy zrobiła Ci genetyczne, ale jestem w szoku:szok:

Witam.

No to ja po cichutku

i trzymam kciuki

Witam.

ryba30:szok::szok::szok:widzę widzę ale jeszcze nic głośno nie mówię, powiem cichutko że bardzo się cieszę:tak::tak::tak::tak:;-);-);-);-);-);-);-);-)

Witajcie kobietki !

No proszę jak te fluidki działają ;-) a im więcej pozytywnych fluidków tym lepiej dla wszystkich :-D
ryba30 cichutkie gratulacje :-):-):-) u mnie nie była II taka wyraźna ;-)
Starszy kiciuś został wczoraj poinformowany i całkiem się rozkleił, popłakał się i uciekł do łazienki :sorry2:
Był w ogromnym szoku, cały wieczór z nim przegadałam i jest przeszczęśliwy.
Kilka razy pytał czy aby napewno i na 100% :-D Myślałam, że go zaściskam, taki kochany jest.
No i mojemu M sie nastrój udzielił, bo przyszedł taki rozpromieniony z pracy. Wycałował mnie i wręczył czekoladki :sorry2: Kiciuś nie wiedział z jakiej okazji, ale szybko się wyjaśniło :tak:
Dzisiaj to chyba nawet więcej mam tych dobrych fluidków:-D

:no: tylko kobietki, ja nie nadążam Was czytać.....

Witajcie:-)
Troszke mnie tu nie bylo i widze wielkie zmiany...
Rybcia ogromniaste gratuacje:-D:-D:-D

No to ja chyba tez juz oficjalnie moge wyslac fluidki

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie kobietki !

No proszę jak te fluidki działają ;-) a im więcej pozytywnych fluidków tym lepiej dla wszystkich :-D
ryba30 cichutkie gratulacje :-):-):-) u mnie nie była II taka wyraźna ;-)
Starszy kiciuś został wczoraj poinformowany i całkiem się rozkleił, popłakał się i uciekł do łazienki :sorry2:
Był w ogromnym szoku, cały wieczór z nim przegadałam i jest przeszczęśliwy.
Kilka razy pytał czy aby napewno i na 100% :-D Myślałam, że go zaściskam, taki kochany jest.
No i mojemu M sie nastrój udzielił, bo przyszedł taki rozpromieniony z pracy. Wycałował mnie i wręczył czekoladki :sorry2: Kiciuś nie wiedział z jakiej okazji, ale szybko się wyjaśniło :tak:
Dzisiaj to chyba nawet więcej mam tych dobrych fluidków:-D

:no: tylko kobietki, ja nie nadążam Was czytać.....
Maga76 aż mi się łezka w oku zakręciła jak przeczytałam co ten Twój Kiciuś przeżywa, jaki jest szczęśliwy:tak:Niesamowite dziecko masz a twoj M pewnie Cie będzie nosił na rękach:-)To teraz Was czeka piękne i szczęśliwe 9 miesięcy ,takich Wam życze;-)
Nie przejmuj sie ja też nie nadążam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:hehe

Do góry