reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
Hej Tośka
Wróciął po pracy niedawno, dlatego nie odpisałam.
Mam złe przeczucia, nic nie wskazuje na owulację nawet cichutką...po pierwsze nie mam śluzu płodnego :( i to kolejny miesiac...z testami też coś nie tak wychodziło, krecha testowa taka blada była, a II to wcale, no i moja temp nie jest poowulacyjna dziś jest 17 dc rano miałam 36,68, a wczoraj 36,64 ...ten miesiąc starcony :(

witam, jestem tu nowa, mam nadzieje ze w tym cyklu się uda, bo to juz trzeci

Witamy i trzymamay kciuki :-)

Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.
no widac :) moze nie super wyraźnie, ale jest II krecha :) gratulacje... przesyłaj fluidy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny, uff udało mi się wszytskie zaległości od wczoraj nadrobić, choć nie było tego dużo. ;)

Wiecie co, byłam dziś z mamą w ciucholandzie i tak patrzyłam na te maleńkie rzeczy to mi się łza w oku zakręciła.
Od wczoraj z moim samopoczuciem jest juz lepiej jakoś pogodziłam się już z tym wynikiem o przeciwciałach, a rodzice zdeklarowali,że sfinansują mi leczenie.

Ryba30 i ja pocichu gratuluję fasolki!

hej kobietki a ja wlasnie wrocilam ze sniegu z mala poszalalam i mam dosc w dodatku ten jajnik mnie caly dzien boli tak jak w poprzednim cyklu 1 popoludnie slabo a na drugi dzien i to caly konkretnie i podbrzusze mnieboli jak na @ :zawstydzona/y: i jestem padnieta ale na szczescie jutro maz ma wolne wkoncu to niemusze rano wstawac o 4 :-p ciesze sie ze nastepna ma 2 kreski :tak: wieksza nadzieja dla nas pozostalych:tak:

a dzis na bal przyszla kobietka odebrac dziecko i przyszla z takim malenstwem w nosiku-foteliku samochodowym tym najmniejszym i taka kruszyna lezala az sie parzec chcialao pewnie wiecej jak 2 tygodnie to malenstwo niemialo

Ostatnia edycja:
Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

gratuluję! ;-)

Ja tak z przyczajenia - nadal czekam to dopiero 24 dc... A przeciętnie trwają 31...
Objawów jak u każdej z nas - multum, a jaki efekt? Zobaczymy...

gratuluję! ;-)

Ja tak z przyczajenia - nadal czekam to dopiero 24 dc... A przeciętnie trwają 31...
Objawów jak u każdej z nas - multum, a jaki efekt? Zobaczymy...
tak tak to staranie to polega głównie na czekaniu....to jak wojsko :) oni tez głównie czekają :)
I ja również przestałam przejmowac się jakimiś tam objawami doszukiwać ...:)

Mimo tego powodzenia

ryba30 - a tak przy okazji, miałaś jakieś objawy - przed zrobieniem teściku?
Pozdrawiam ;-)

tak tak to staranie to polega głównie na czekaniu....to jak wojsko :) oni tez głównie czekają :)
I ja również przestałam przejmowac się jakimiś tam objawami doszukiwać ...:)

Mimo tego powodzenia

Ja jestem zuuupełnie początkującą staraczką ;-) właściwie sama nie wiem czego oczekiwać - dlatego też, mimo tego że nie chcę, to zawsze gdzieś tam w głębi uszy myślę sobie "to napewno ten objaw"... ehhh... a to dopiero początek starań...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem zuuupełnie początkującą staraczką ;-) właściwie sama nie wiem czego oczekiwać - dlatego też, mimo tego że nie chcę, to zawsze gdzieś tam w głębi uszy myślę sobie "to napewno ten objaw"... ehhh... a to dopiero początek starań...

No ja może też nie jakaś weteranka...w maju ubiegłego roku odstawiłąm tabsy, no ale już kilka rozczarowan mam za sobą...już było kilka takich miesiuęcy, ze myślałam, że jestem ...np. zeszły miesiac. Jak przyszła @ bardzo bolała...

reklama
Do góry