reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

No ja może też nie jakaś weteranka...w maju ubiegłego roku odstawiłąm tabsy, no ale już kilka rozczarowan mam za sobą...już było kilka takich miesiuęcy, ze myślałam, że jestem ...np. zeszły miesiac. Jak przyszła @ bardzo bolała...

Wyobrażam sobie jakie to uczucie ...
U nas to dopiero 1 cykl starań... ;-) tak szczerze mówiąc to czuję się mega niedoświadczona w tym temacie ;-)
właściwie dopiero z tego forum dowiedziałam się jak wyglądają pierwsze objawy ciąży... Bo to będzie nasze pierwsze dzieciątko ;-)

reklama
Kochana juz jestem.:-)
lopop
zgodnie z obietnicą skontaktowałam się z tym znajomym, o którym pisłam wczoraj.
Polecił mi w Chojnicach dr Kiedrowicz - Armada i dr Bośko oraz Kościerskiego; w Człuchowie dr Pigońskiego i w Świeciu dr Przepierskiego (chwilę czytała o nim opinie w necie, wydaje mi się nie za bardzo). Wspomniał tez o dr Chlebowicz o niej też poczytałam i wydaje mi się, że nie warto. Ja opinie sprawdzam na portalu znany lekarz, tam wypowiadają się pacjentki, są też tam namiary na przychodnie... Zaproponował, ze gdybyś się zdecydowała to uprzedzi gina o Twojej wizycie...

Wyobrażam sobie jakie to uczucie ...
U nas to dopiero 1 cykl starań... ;-) tak szczerze mówiąc to czuję się mega niedoświadczona w tym temacie ;-)
właściwie dopiero z tego forum dowiedziałam się jak wyglądają pierwsze objawy ciąży... Bo to będzie nasze pierwsze dzieciątko ;-)
niezaz sobie myślę, ze moze lepiej być niedoswiadczonym, ale to trudne jak już pojawi się instynkt macierzyński to trudno nie myślec o tym kiedy będa płodne, czy udało się zajść czy kiedy będzie @
Wierzę, ze kiedyś będę ...nie wiem tylko kiedy jakoś nie umiem wierzyć, ze to szczeście mnie już teraz dotyczy...wiem,. że to smutne :(

Ja też staram się o pierwszą dzidzie i przez to żałuję wielu decyzji w swoim życiu...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
lopop
zgodnie z obietnicą skontaktowałam się z tym znajomym, o którym pisłam wczoraj.
Polecił mi w Chojnicach dr Kiedrowicz - Armada i dr Bośko oraz Kościerskiego; w Człuchowie dr Pigońskiego i w Świeciu dr Przepierskiego (chwilę czytała o nim opinie w necie, wydaje mi się nie za bardzo). Wspomniał tez o dr Chlebowicz o niej też poczytałam i wydaje mi się, że nie warto. Ja opinie sprawdzam na portalu znany lekarz, tam wypowiadają się pacjentki, są też tam namiary na przychodnie... Zaproponował, ze gdybyś się zdecydowała to uprzedzi gina o Twojej wizycie...
Olkale super dziękuję-"niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi" jesteś kochana.
Ja też korzystam z tego portalu i właśnie o Sołtysiaku pisało same plusy i dlatego do niego chodziłam ale się zraziłam.
Prędzej czyli 5 lat temu chodziłam do Chlebowicz i chyba od niej zaczęły się te problemy bo wcale nie robiła mi usg i mówiła wszystko dobrze, dobrze dobrze, a wcale dobrze nie było bo była nadżerka i chciała mi zrobić kio:zawstydzona/y:.
Nie rozumiem tego napisu Kościerskiego chyba chodzi o ul. Kościerską? bo o takim lekarzu nie słyszałam

Olkale super dziękuję-"niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi" jesteś kochana.
Ja też korzystam z tego portalu i właśnie o Sołtysiaku pisało same plusy i dlatego do niego chodziłam ale się zraziłam.
Prędzej czyli 5 lat temu chodziłam do Chlebowicz i chyba od niej zaczęły się te problemy bo wcale nie robiła mi usg i mówiła wszystko dobrze, dobrze dobrze, a wcale dobrze nie było bo była nadżerka i chciała mi zrobić kio:zawstydzona/y:.
Nie rozumiem tego napisu Kościerskiego chyba chodzi o ul. Kościerską? bo o takim lekarzu nie słyszałam
tak, chyba tak...bo robiłam notatki jadąc samochodem więc wkradł się mały bład...
Z opisu na ZL chyba najbardziej ok jest ta dr Kiedrowicz-Armanda...

o tej chlebowicz to wywnioskowałam, że to taka miła, sympatyczna babka i tyle...lekarz średni, wszystkich tak samo leczy...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Tośka
Wróciął po pracy niedawno, dlatego nie odpisałam.
Mam złe przeczucia, nic nie wskazuje na owulację nawet cichutką...po pierwsze nie mam śluzu płodnego :( i to kolejny miesiac...z testami też coś nie tak wychodziło, krecha testowa taka blada była, a II to wcale, no i moja temp nie jest poowulacyjna dziś jest 17 dc rano miałam 36,68, a wczoraj 36,64 ...ten miesiąc starcony :(

Kochana nic nie jest powiedziane - ja to się wogólne na śluzach nie znam :sorry2: za 10 dni będziemy wiedziały wszystko - Głowa do góry :tak::tak::tak::tak:

o tej chlebowicz to wywnioskowałam, że to taka miła, sympatyczna babka i tyle...lekarz średni, wszystkich tak samo leczy...
tak masz racje tylko się uśmiecha i dba o miłą atmosferę w gabinecie i to wszystko- no może to że przyjmuje też na nfz.
O tej Armada też słyszałam dobre słowa, a nic nie wspominał o dr Zielińskiej bo tez słyszałam że dobra ale nie wiem czy zajmuje się bezpłodnością?

Kochana nic nie jest powiedziane - ja to się wogólne na śluzach nie znam :sorry2: za 10 dni będziemy wiedziały wszystko - Głowa do góry :tak::tak::tak::tak:

Dzięki Tośka za dobre słowo;-) jakaś taka zdołowana jestem...:-(
To prawda bliżej końca niż początku...w sumie to zarejestrowałam się w nowym cyklu, do nowego gina w Toruniu może on przyniesie szczeście:-)

reklama
Witam.
Zrobiłam dzisiaj test, tak jak umówiłyśmy się z Martuską, choć jeszcze jestem przed terminem. Miałam tylko test allegro-wy, bo u mnie w aptece nie było bobo testu, a jakoś tylko do niego mam przekonanie.

Zdjęcie zrobione telefonem i jest mało wyraźne, ale aparatem w ogóle nie wychodzi, nie chce złapać ostrości.
Mam nadzieję, że widzicie to co ja.
Jeszcze się nie cieszę, zacznę się cieszyć po wizycie u gina, a muszę się wybrać do niego jak najszybciej wedle jego zaleceń po lutkę.

cichuteńko ale z wielką nadzieją GRATULUJĘ:-):-):-) tak się cieszę że kolejna z Nas ma upragnioną fasolinkę w brzuszku:tak: oby tak dalej kochane:tak:

Do góry