reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

tak masz racje tylko się uśmiecha i dba o miłą atmosferę w gabinecie i to wszystko- no może to że przyjmuje też na nfz.
O tej Armada też słyszałam dobre słowa, a nic nie wspominał o dr Zielińskiej bo tez słyszałam że dobra ale nie wiem czy zajmuje się bezpłodnością?
o niej nie mówił... on ich trochę inaczej zna niz my pacjentki. Promuje leki i barzdiej patrzy na nich jak na klientów...mogę w poniedziałek zadzwonić do niego...bo dzisiaj to cieszy się swoją mała dzidzią, wczoraj żonę ze szpitala odebrał ...
wogóle to jakaś plaga dzici wkoło mnie, dzwonię do drugiego kumpkla dzisiaj ok południa, a on, ze w nocy urodziła mu się córcia...kurcze jakbym miała jakąś moc przyciagania takich wiadomości...

reklama
Dzięki Tośka za dobre słowo;-) jakaś taka zdołowana jestem...:-(
To prawda bliżej końca niż początku...w sumie to zarejestrowałam się w nowym cyklu, do nowego gina w Toruniu może on przyniesie szczeście:-)
Nowy lekarz , moje podziękowania= bliźniaki, oj czuję że będą, będą( tylko nie wiem czy dobrze wskazuje osobę) a moje przeczucia się sprawdzają:happy2::confused:

dziewczyny, czy ktoras z Was robila te podstawowe badania (estardiol FSH, LH, prolaktyna), w ktorym dc nalezaloby je zrobic i czy trzeba je poprawiac?wszystkie sa z krwi?

o niej nie mówił... on ich trochę inaczej zna niz my pacjentki. Promuje leki i barzdiej patrzy na nich jak na klientów...mogę w poniedziałek zadzwonić do niego...bo dzisiaj to cieszy się swoją mała dzidzią, wczoraj żonę ze szpitala odebrał ...
wogóle to jakaś plaga dzici wkoło mnie, dzwonię do drugiego kumpkla dzisiaj ok południa, a on, ze w nocy urodziła mu się córcia...kurcze jakbym miała jakąś moc przyciagania takich wiadomości...
No rzeczywiście jakiś wysyp, ale nie tylko wokół Ciebie bo u mnie to samo.
Nie dzwoń niech cieszy się dzidzką. W poniedziałek zadzwonię zobaczę na kiedy się umówię.

Nowy lekarz , moje podziękowania= bliźniaki, oj czuję że będą, będą( tylko nie wiem czy dobrze wskazuje osobę) a moje przeczucia się sprawdzają:happy2::confused:
no szanse były ok. 10 dniqa 3 jajeczka w lewym jajniku... chyba bym Cię ukochała jakby była to prawda....przyjechała do Chojnic i Cię znalazła :)

reklama
no szanse były ok. 10 dniqa 3 jajeczka w lewym jajniku... chyba bym Cię ukochała jakby była to prawda....przyjechała do Chojnic i Cię znalazła :)
będą , będą mówię Ci i to na naszym forum, mam takie przczucie - a znajomi mi mówią że potrafię czasem przewidzieć coś prędzej:tak:

Do góry