reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

reklama
witam ponownie:-)gratuluje zafasolkowanym mamusia:-D:-D:-D:-D:-Dmam nadzije ze ja niedlugo tez bede zbierac gratulacje;-)a tak wogole to bardzo bola mnie sutki i brodawki!jak lekko dotkne to czuje ze sa cale obolale:confused:zawsze bolaly mnie piersi cale a teraz nie...nie wiem czy to moze jakies objawy sa ale powiem ze biore antybiotyk na moje dolegliwosci i troche sie boje ze moze zaszkodzic fasolce gdyby byla:-(

Asiucha moze lepiej nie czytaj tych wiadomosci na temat twoich dolegliwosci bo niepotrzebnie dodajesz sobie zmartwień, a przecierz kazdy organizm jest inny, i u Ciebie leczenie może przebiegać pomyślnie!!!

Ja po wtorkowym teście ( wykonany zdecydowanie za wcześnie) stchórzyłam i teraz czekam, aż @ się wyrażnie spóżni.... a że jej nie zapraszam to nie przyjdzie!!!!

Ależ Wam ten Tik Tak zapadł w pamięć:-D:-D:-D

witam ponownie:-)gratuluje zafasolkowanym mamusia:-D:-D:-D:-D:-Dmam nadzije ze ja niedlugo tez bede zbierac gratulacje;-)a tak wogole to bardzo bola mnie sutki i brodawki!jak lekko dotkne to czuje ze sa cale obolale:confused:zawsze bolaly mnie piersi cale a teraz nie...nie wiem czy to moze jakies objawy sa ale powiem ze biore antybiotyk na moje dolegliwosci i troche sie boje ze moze zaszkodzic fasolce gdyby byla:-(
Nie bój się chyba lekarka wie co robi, mojej szwagierce w ciaży jakaś grzybica się przyplątała i infekcje dróg rodnych i tez brała antybiotyki i synuś zdrowy i śliczny!!!

Jak tam wyniki u Martuśki, bo nawet nie próbuję narazie czytać!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-)

Niestety - @ przylazla:-( Ale Ryba ma diwe krechy, widzials?
No nie mogę uwierzyć!!! Że Rybka ma dwie krechy to superowo, ale Martuśka:( myślałam, ze jej się naprawdę udało!!!
Jak juz Wszystkie pójdziecie spać to będę czytać!!! No ale jeszcze nie śpijcie tylko piszcie co tu słychać, bo ja się proszę o tego neta w domku i M głuchy narazie na moje błagania:))))

Ostatnia edycja:
lekarka mowila ze antybiotyk jest bezpieczny i mam nestatyne przeciwgrzybiczna..wiec moze bedzie dobrze..musi byc!!!!

robin a ty kiedy testujesz?

a ogolnie to tesknilama za wami przez te dwa dni jak mnie nie bylo:tak:i pierwsze co jak wrocilam to do komputera:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Boże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(

reklama
robin a ty kiedy testujesz?
Będziesz testować czy czekasz, ja zdecydowanie czekam tym bardziej, że obiawy to miałm podobne do Martuśki i juz teraz do poznania prawdy mi się tak nie śpieszy...

Dzisiaj zapowiedziałam M, że jak @ przyjdzie to ja przy tym nie chcę być, bo chyba sobie przerwę w starankach zrobię i to na dobre pół roku....
Za bardzo to wszystko przeżywam!!!

Do góry