reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

Boże,jestem taka przerażona. :-(
Od kilku dni nie wychodzę poza osiedle z Zuzią. Przeważnie tylko podwórko... Ale nie wiem,czy i tu jestem bezpieczna,bo dziś był pościg koło mnie,ale koleś nawiał... Osiedle patrolowane... Buuuu,to już się miesiąc ciągnie i policja go złapać nie może,a on rani żyletkami i brzytwami kolejne ofiary... I gwałci. :-(

Ja podobnie się bałam jak chodziłam do liceum i też koleś z nożem grasował i kobiety napadał w tej dzielnicy gdzie mieszkałam.

Będziesz testować czy czekasz, ja zdecydowanie czekam tym bardziej, że obiawy to miałm podobne do Martuśki i juz teraz do poznania prawdy mi się tak nie śpieszy...

Dzisiaj zapowiedziałam M, że jak @ przyjdzie to ja przy tym nie chcę być, bo chyba sobie przerwę w starankach zrobię i to na dobre pół roku....
Za bardzo to wszystko przeżywam!!!

Robin pół roku :szok: no co ty!

reklama
Witam was dziewczyny:)
Mam pytanie czy któras kiedyś miała coś podobnego a mianowicie dokładnie 8 dni temu skończyła mi się @,trawała 4 dni potem miałam 2 dni przerwy,pojawił się biały śluzik a od 2 dni mam brązowe plamienia,ani to @ ani żadny śluz,zastanawiam się dlaczego mam takie dziwne upływy :confused:

Pozdrawiam

Wiem że jest po 1 ale właśnie zostałam pozbawiona resztek nadzieji, mam plamienie co zapowiada miesiączkę, zaczełam 24 dc. To oznacza że teraz to plamienie bede mieć przez jakieś 5 - 6 dni a potem @ beznadziejnie :-(
Moze po tym badaniu lekarskim tak mi się poprzestawiało bo zazwyczaj mam plamienie 2 dni przed @
Tak więc nie testuje i nie bedzie niespodzianki w Walentynki.

Witam was dziewczyny:)
Mam pytanie czy któras kiedyś miała coś podobnego a mianowicie dokładnie 8 dni temu skończyła mi się @,trawała 4 dni potem miałam 2 dni przerwy,pojawił się biały śluzik a od 2 dni mam brązowe plamienia,ani to @ ani żadny śluz,zastanawiam się dlaczego mam takie dziwne upływy :confused:

Pozdrawiam

Aga nie pomogę ci właśnie sama zgłupiałam. :baffled:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie kobietki !
Dzisiaj jest piękna pogoda i słoneczko świeci, aż chce się żyć.
Wpadam zostawić dzisiejszą porcję fluidków :-D
hahahahaha w walentynki będę o Was myśleć i waszym testowaniu, a nie o M ;-)
Wczoraj naczytałam się "bzdur" i powiedziałam sobie, że nie będę się strachać na zapas, ale wizyta u gin dopiero za 1,5 tyg :wściekła/y:

I jak sobie mówię, że właśnie objawy się skończyły, to zaraz robi mi się błeeeeeeeeep i muszę gumą miętową się ratować. Najgorzej jak jestem na mieście, bo to głupio wygląda jak mnie naciąga :-(

olkale coś tak czuję, że w najbliższym czasie będzie u Ciebie na TAK ;-)
Trochę taka "czarownica" jestem. Powiem Ci dlaczego. Moi szefowie, też postawili najpierw na karierę zawodową, na podróże i bycie we dwoje. Kiedy zaczęli się starać ( mniej więcej w Twoim wieku), nie spodziewali się trudności. Nikomu nie mówili, że się starają. Teraz już wiem, że sporo się nachodzili po lekarzach...i pewnej nocy we śnie dzwoni do mnie szefowa i mówi, że jest w ciąży.
Na drugi dzień jak przyszłam do pracy, to było mi niezręcznie zapytać o to szefa. Ale zapytałam wprost mówiąc : " Dzwoniła do mnie .... i powiedziała, że jest w ciąży, sorry, że pytam o takie intymne sprawy, ale czy to prawda ?" Rany, ale mój szef zrobił minę :-D i oczywiście odparł, że TAK w 1 miesiącu.
Teraz mają cudną zdrową córcię.
olkale nie nakręcam, ale u mnie w rodzinie moja mama i ja, mamy takiś jakiś zmysł ? ;-)

witam
ale mnie dzis glowa boli chyba zmiana cisnienia....

Magda76 a ty dlugo sie staralas?sorki za pytanie jesli juz pisalas ale nie bylo mnie 2 dni i nie zdazylam nadrobic z czytaniem:-Da tak ogolnie to zycze ci wspanialych 9 miesiecy:tak::-)

Magda76 a ty dlugo sie staralas?sorki za pytanie jesli juz pisalas ale nie bylo mnie 2 dni i nie zdazylam nadrobic z czytaniem:-Da tak ogolnie to zycze ci wspanialych 9 miesiecy:tak::-)
Po wyciągnięciu spiralki to pierwszy cykl. Dlatego też martwię się, aż do wizyty u gina :-( Poza tym to prawie 9 lat, kiedy czekałam na tą dzidzię. Różnie życie się układa. To chyba najdłużej wyczekane maleństwo w mojej rodzinie :sorry2:

reklama
Dzisiaj zapowiedziałam M, że jak @ przyjdzie to ja przy tym nie chcę być
Jak zamierzasz to zrobic?:-D
Ja mam dzisiaj takie balony, że szok DD jak nic!!! Ale wolę się nie nakręcać, bo po 18 staraniach to wierzcie mi co miesiąc miałam oznaki że się udało i wredota też się spóżniała a potem klops.
Skad ja to znam...
Żeby na własnym podwórku nie czuć się już bezpiecznie... :-(
Wspolczuje!!!:-(
Wiem że jest po 1 ale właśnie zostałam pozbawiona resztek nadzieji, mam plamienie co zapowiada miesiączkę, zaczełam 24 dc. To oznacza że teraz to plamienie bede mieć przez jakieś 5 - 6 dni a potem @ beznadziejnie :-(
Moze po tym badaniu lekarskim tak mi się poprzestawiało bo zazwyczaj mam plamienie 2 dni przed @
Tak więc nie testuje i nie bedzie niespodzianki w Walentynki.
A Twoj gin wie o tych plamieniach? Bo one oznaczaja, ze cos jest nie tak. Nie czasem progesteron...:confused:
Witajcie kobietki !
I jak sobie mówię, że właśnie objawy się skończyły, to zaraz robi mi się błeeeeeeeeep i muszę gumą miętową się ratować. Najgorzej jak jestem na mieście, bo to głupio wygląda jak mnie naciąga :-(

olkale coś tak czuję, że w najbliższym czasie będzie u Ciebie na TAK ;-)
Trochę taka "czarownica" jestem. Powiem Ci dlaczego. Moi szefowie, też postawili najpierw na karierę zawodową, na podróże i bycie we dwoje. Kiedy zaczęli się starać ( mniej więcej w Twoim wieku), nie spodziewali się trudności. Nikomu nie mówili, że się starają. Teraz już wiem, że sporo się nachodzili po lekarzach...i pewnej nocy we śnie dzwoni do mnie szefowa i mówi, że jest w ciąży.
Na drugi dzień jak przyszłam do pracy, to było mi niezręcznie zapytać o to szefa. Ale zapytałam wprost mówiąc : " Dzwoniła do mnie .... i powiedziała, że jest w ciąży, sorry, że pytam o takie intymne sprawy, ale czy to prawda ?" Rany, ale mój szef zrobił minę :-D i oczywiście odparł, że TAK w 1 miesiącu.
Teraz mają cudną zdrową córcię.
olkale nie nakręcam, ale u mnie w rodzinie moja mama i ja, mamy takiś jakiś zmysł ? ;-)
To moza ja Ci sie tez przysnie? Juz sie snilam mojej mamie z dzieciatkiem na rece, ale dwie wizje nie zaszkodza;-)
Ale powiem Ci, ze ja chyba tez jestem czarownica. Kilka lat temu zginal moj kuzyn. I jak sie o tym dowiedzialam, to bylam pewna, ze mi sie to wczesniej snilo... Tzn nie pamietam konkretnego snu, ale mialam takie przeczucie...:baffled:

Do góry