reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staranka by zostać mamą od 2010

a na pewno nie mam pzreczucia co do siebie...żadnych objawów owulki, zadnych objawów ciaży...ale bym się zdziwiła gdyby okazało się, ze zaciażyłam:szok::-D:-D

no ale nie nakręcam się moze nie będzie tak bolałą jak przyjdzie...bo jakby co ja wyjeżdzam:-D

reklama
wiesz normalnie browara ciągnęła a z resztą nie mój cyrk nie moje małpy
kurcze co za beztroska...moze warto jej i szwagrowi (nie wiem czy dobrze trafiłam) jakieś ulotki o szkodliwości picia w ciazy. Z drugiej strony to nie reagować wcale....

maćku
a jak u Ciebie, który dc?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
kurcze co za beztroska...moze warto jej i szwagrowi (nie wiem czy dobrze trafiłam) jakieś ulotki o szkodliwości picia w ciazy. Z drugiej strony to nie reagować wcale....
Mnie sie wyadej, iz to i tak nic nie da. Niektorzy ludzie sa przeciez madrzejsi od lekarzy...:no:
maćku
a jak u Ciebie, który dc?
Dzisiaj 22dc. 8dpo. W sobote powinno sie wsio wyjasnic. A w niedziele zatestuje:cool2:

Mnie sie wyadej, iz to i tak nic nie da. Niektorzy ludzie sa przeciez madrzejsi od lekarzy...:no:

Dzisiaj 22dc. 8dpo. W sobote powinno sie wsio wyjasnic. A w niedziele zatestuje:cool2:
no to w Walentynki :)
życzę żebyś dobre wieści mogłą przekazać...

planuję z moim moonżem wyjechać na staranka, na mały wypad...chcę żyby były jakieś atrakcje, no nie wiem zwiedzanie czegoś fajnego, emocjonującego. Coś co odciagnie Nas od myślenia o tym, ze to jest ten czas... czas staranek.
Najwcześniej będzie to mozliwe w marcu, więc moze juz wiosennie...moze możecie coś polecić w Waszej okolicy?

Witajcie ale sie rozpisalyscie ja nadrabiam i nadrabiam :-)
co do kiebiet bedacych w ciazy i lekcewazacych zdrowie dzidzi- to takie wlanie nie powinny miec dzieci :-( przeciez jest tyle kobiet ktore na dzidziew czekaja i n ic - kurcze taka ot sprawiedliwosc :-(

i wcinam wlasnie moje ulubione lody waniliowe mmmmm pychotka :)

reklama
ja się martwie o to maleństwo czy jemu niec ie grozi, bo moja szwagierka w 3 miesiącu wiedząc że jest w ciąży imprezowała na moich imieninach że szok łacznie z alkoholem :wściekła/y: gdzie przecież 3 pierwsze miesiące są najważniejsze - tak mi się zdaje :-(
no co za franca i gupia baba:wściekła/y: Jak nie będzie leczyć cukrzycy i uważac na siebie to niestety ale bobas może ucierpieć:-:)-:)-( zależy jak poważna jest cukrzyca. A z tym alkoholem..no nie mogę..nie wyobrażam sobie co bym takiej @#$^$& zrobiła:wściekła/y:

Tośka dobra kobieta z Ciebie jest ;-)
Kerna jak się czujesz?
a dziękujębardzo dzisiaj beznadziejnie:zawstydzona/y: mdłości i osłabienie, do tego jakiś pesymizm mi się włączył i w piżamie łaziłam do 14:szok::baffled: ale zrobiliśmy sobie mroźny spacerek i od razu lepiej:tak:

Maćku czyli u Ciebie też walentynki pełne wrażeń?? Oj życzę Ci tego:tak::tak:

Do góry