reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
a mnie sie maza frytki i to juz takie gotowe grube karbowane mniam mniam. Ciagle zroe jedzenie ale od wczoraj sobie fogowałam fasola chciała zjesc kebab czyli rodzima potrawe swojego tatusia ;-)

Witajcie! Mnie dzisiaj od rana boli głowa. Zawiozłam syna do przedszkola i położyłam się do łóżka,żeby ból przeszedł. Niestety, mimo,że przysnęłam, ból nadal jest. Wzięłam teraz paracetamol (bo tylko taki środek przeciwbólowy można brać w ciąży) i mam nadzieję, że przejdzie....:-(

Hej dziewczyny, jestem tu nowa. Będę zaglądać żeby dowiedzieć się niektórych rzeczy. Jestem w 7 tygodniu, kilka dni temu się dowiedziałam o ciąży. Nic nie wiem :) Jak mam się odżywiać, jak się zachowywać, czy już nie wolno mi dźwigać i czy wszystko będzie dobrze się rozwijać. Tego ostatniego nikt mi nie zagwarantuje - wiem, ale przynajmniej będę wiedziała co mogę zrobić żeby było jak najlepiej:)

Moja fasolka może i nie była planowana ale jest bardzo chciana i wszyscy nie mogą się doczekać aż zacznie mi brzuszek rosnąć :)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie:)

czesc moni witamy serdecznie:) zapewne będąc na forum sporo się można dowiedzieć i wymienić swoje doświadczenia.

ewelina ja miałam 27.01 i też mam długie cykle 31 dni. na usg jeszcze nie byłam, czeka mnie 1 wizyta dopiero u gincia w przyszły poniedziałek.

reklama
Ja się zastanawiałam ile tak na prawdę ma moja fasolka. Jak byłam u gina w piątek to mówił, że 8 tydzień, a wpisał 6 tydzień na karcie ciąży.

Do góry