reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2009

Ja wlasnie tez nie pozwalam. Czasem wrecz musze tv wylaczac bo jak Malego odwroce tylem albo bokiem to sie skubany tak w jego strone przekreca ze malo ze lezaka nie wypadnie :-) Raz z mama zrobilysmy kroliczka doswiadczalenego z mojego dziecka :sorry: - zauwazylam ze zapatrzyl sie w tv, wylaczylysmy - skwierczy, wlaczylam - totalna hipnoza i duze oczy :eek: i tak kilka razy powtorzylysmy zeby sie upewnic ze to nie przypadek. Komicznie to wygladalo ale tez mi pokazalo jak silnie na niego to dziala i ze to nie jest zabawka dla dzieci :tak:

dokładnie ! to nie dla dzieci i my jak najdluzej nie bedziemy pozwalac:tak:

reklama
reklama
Do góry