Dorota kciukasy zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&
Dowiklus Antoś miałby mieć to eeg w tym samym szpitalu w którym się urodził czyli w klinice na pomorzanach i tam nasza pani doktor pracuje na wcześniakch

w piątek będe dzwoniła do niej i się okaże czy coś załatwiła

a wczoraj obdzwoniłam wszelkie szpitale i przychodnie w których te badania wykonują i był nawet termin na listopad 2011

i od razu zaznaczałam że to małe diecko i dlaczego ma mieć to eeg zrobione

ale taka polska takie czasy ech.....
Dowiklus a jaki ty masz telefon bo kiedyś pamiętam że pisałaś że masz albo masz zamiar mieć samsunga chyba i miał fajne funkcje albo mi sie cos pomieszało

As kochana zazdroszczę tej energi bo ja jestem bez życia :-(najchętniej bym się zwineła w kłębek i przespała ze 2 dni

Justys a to czy te spotkania czymś śmierdza czy pachną to już nie twoja broszka

każą przekazać to piszesz i tyle

Natalineczka to straszne co pokazałaś:-

-

-

-(
MH przespana noc no w czerwcu zobacz kochana jak ci niewiele zostało do tego czasu

wiem co to jest marzenie o przespanej nocy

tak jak Antek dał nam popalić ze swoją bezsennością to żadne dziecko mi tak popalić nie dało

gdyby nie pietruszka i jego ogromniasta pomoc we wstawaniu nocnym to bym pewnie wykorkowała choć nie powiem chodziliśmy nie raz do tyłu i warczeliśmy na siebie bo padaliśmy na twarz :-(tulam cie mocno oby wreszcie spała Niki jak należy :-*
Antek śpi Julka rysuje Adam na rekolekcjach jeszcze więc ja tylko biegusiam nastawiłam pranie ,ściągnełam z suszarki to które wyschło,ogarnełam poranny chaos kuchenny i zrobiłam sobie kawulca co by jakiegoś kopa dostac do roboty