reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2009

a dzis byłam u pediatry bo moje dziecie zasmarkane od soboty
i na szczesnie to tylko wirusowe gardziołko czyste i uszy tez
zapisałam clemastinum . izoprinozin i jeszcze jakies cudo
wysypki juz do nas nie powrociły tylko lekko szorstkie ma zewnetrzna strone nozek
wiec bedziemy traktowani jak zdrowe dziecko
i diete bedziemy rozszerzac w 5 miesiacu

Karnitynko dzieki;-)

reklama
my po kapieli..dzis prawie caly dzien w auci wiec prawie caly czas spal;/
a teraz pewnie bedzie buszowal w nocy:)

moja laktacja niestety si eniepoprawie obawiam sie ze powoli sie konczy...
sciagam okolo600ml na dobre tylko;/
dwa razy butle daje;/
ale coz...
dobrze ze 3 miechy byly i moze jeszcze uda sie miesiac mieszanym...

lece karmic i do spania dobranoc!!:)

Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecie ;) Ja to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała :) My to dopiero minimum o 23, a najlepiej o 23.30 :)
tez to zauwazylam. my o 21, i godz.21.30 maly spi:)

:szok::szok::szok:

tak pozno kapiesz:confused:
ja kąpę teraz po 18 i mała 19 po 19 juz spi
wczoraj sie obudziła przed 3 pozniej po 5
i pozniej 7.30 ale pewnie by jeszcze pospała
ale moj madry maz nie wyciszył tele:wściekła/y:

czyli ogolnie spi około 12 h
hehe u nas to nie przejdzie;/

jutro pobudka o 7 yhh...
dobranoc:*

uuu przerąbane...:baffled:

dafii a czym Ty podajesz ta kaszke?? bo ja bym chciala ale dzirka w normalnej bulti jest za mala:dry::confused:

zastosuj ten kremik co dziewczyny pisaly nivea hipoalergiczny. naprawde jest dobry:tak:

ja podaje normlanie butla ale kupilam smoczek trójprzeplywowy... napoczatku piła ze smoczka 1 ja pociagnelam z niego ale i ona swietnie rade sobie dawala,..... wyobrazcie sobie ze dzis mleczka z kaszka zjadla tylko 70ml i poszla spac:-) to naprawde na nia działa:-)

Ale wy wcześnie wszystkie kąpiecie ;) Ja to bym w ogole nie spała gdybym tak wcześnie kąpała :) My to dopiero minimum o 23, a najlepiej o 23.30 :)

ojej..a czemu tak pozno??? ja zawsze kapie o 19:30 czasem o 20 ale to juz max....
a wczesniej jak julka zasypiala o 23 to tez kapalam ja o tej godz nigdy tego nie zmienilam...i na dzien dzisiejszy moja miska spi juz o 21 z czego sie ciesze...zem sobie dziecko wypracowala:-)

Nessi zrobiłam formata... mam teraz normalnego windowsa XP i wszystko mi ladnie smiga...od dzis zero gier za stara na nie jestem... moze dluzej komp polata ale luksus bo nic mi sie nie zacina co 5sek:-)

ja podaje normlanie butla ale kupilam smoczek trójprzeplywowy... napoczatku piła ze smoczka 1 ja pociagnelam z niego ale i ona swietnie rade sobie dawala,..... wyobrazcie sobie ze dzis mleczka z kaszka zjadla tylko 70ml i poszla spac:-) to naprawde na nia działa:-)
a co to wogole jest za kaszka? bo nie wiem czy nie za predko na takie pokarmy..:/

a co to wogole jest za kaszka? bo nie wiem czy nie za predko na takie pokarmy..:/

to jest bezsmakowa kaszka mleczno-ryżowa z bobovity... dodaje sie ja do mleka modyfikowanego.... co prawda jest po 4 miesiacu
ja ją podaje bo Julka za duzo je... bo 260ml to przesada by jadła a z kaszką zjada po 70ml a wczoraj zjadła mleka z kleikiem jakies 100ml...

reklama
Ja bym nie smarowala narazie niczym:no:jesli to wysypka przez ubranie to powinna znilnac sama,daj pooddychac skorze:tak:a jesli juz to moze bepanthenem:tak:

No w sumie moglam tak zrobic, dzieki. Wykapalismy juz misia w krochmalu i posmarowalam Sudokremem i mam nadzieje ze rano bedzie lepiej. Wyglada to naprawde nieciekawie. Biedaczek moj...

zastosuj ten kremik co dziewczyny pisaly nivea hipoalergiczny. naprawde jest dobry:tak:

Jak bede niedlugo w PL napewno go kupie. Tak na wszelki wypadek.

Do góry