reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

karlita moze to i lepiej, ze tak wyszlo...bedziesz miala czas dla samej siebie:-) co do wyglądu, to chyba troche przesadzasz i niepotrzebnie sie zadreczasz:tak: naprawde nie jest zle. A do formy napewno jeszcze wrócisz:tak:

dzięki za miłe słowa ale najwyższa pora się wziąć za siebie ...

ehhh dzisiaj mój mąż ma wychodne ... zastanawiam się co sobie na dziś zaplanować ;) zobaczymy jak Gabi pójdzie spać ;)

reklama
sienio dziękuję za wspólne dzisiejsze spacerki:tak:
Anet15
ale masz talent. Śliczne stroje :tak:A z Karolinki już duża,fajna dziewczynka.
madzienka gratuluję kolejnych ząbków.
karlita uściski dla Gabrysi z okacji 10 miesięcy. A z butami mam tak samo, chyba nie miałam takich coby mnie pierwszym razem nie obtarły:rofl2: Współczuję tych obtarć.
Kubuś oczywiście już komara zapuścił, tak jak sienio pisała byliśmy dzisiaj 2 razy na spacerze.:-) Ale na tym drugim już Kuba kładł się na ziemi:szok: przyszłam do domu, wykąpałam i usnął jak "zabity". Oglądajcie dzisiaj "Uwagę" na tvn-ma być o testach fotelików dziecięcych. Ja lecę szybko coś małżowi jeść zrobić bo wczorajsze się zepsuło, zapomniałam do lodówki schować:nerd: Miłego wieczorka.

Witam wieczornie:-),ja tylko na chwilke zajrzalam,jestem padnieta po pracy mialysmy szkolenie a potem rade-masakra czlowiek to nie funkcjonuje juz o tej porze normalnie.:rofl2::baffled:
Madzienka gratki dla Julci!!!
anet zdolniacha z Ciebie!!!:-):-):-)
fornetka juz niedlugo juz niedlugo!!!!:tak::tak::tak::-):-):-)
sienio powiem Ci w sekrecie, że najprawdopobniej bedziesz miala od wrzesnia przedszkolaka!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak:

hej dziewczyny

Fogia jak się czuje Filipek?:confused::confused:
a dziękuję, bardzo dobrze. Wczoraj zrobił normalną kupkę, dziś też. Oczywiście od razu były teksty czy już może dostać "słodyce". :sorry2: Słodyczy jeszcze nie dostaje ale z dietki już schodzimy. Leki jeszcze pociągniemy przez kilka dni.
Poszedł już też dzisiaj do przedszkola. Trochę miałam obawy ale i za bardzo nie było innego wyjścia bo nie miałam z kim go zostawić, a przecież żaden lekarz nie da zwolnienia na dziecko, które się dobrze czuje. :dry: Tak więc jelitówkę mamy za sobą. Ufff.

Fogia super że Filipek wrócił do zdróweczka!!!!

Sienio
masz przedszkolaczka:tak::tak::tak::tak:

Oglądałyście Uwage!!!TVN
Uwaga! TVN - Reportaże - Niebezpieczne foteliki samochodowe dla dzieci
:szok::szok::szok::szok::szok:

O 22 na tvn turbo ciąg dalszy...

Antuanet ale Ty masz boskiego tego swojego synka...zazdroszcze tego układania się do spania...;-);-);-)

Dziekujemy za gratulki ząbeczkowe!!!!:-):-):-)

Zmykam na kąpanie Juleczki...później zajrzę:tak::tak::tak:

no wiec tak:
misia, Marta wszystkiego najlepszego z kazji rocznic ślubu:tak::tak::tak:
Sienio z okazji urodzin 100 lat!!!!!
Anett to to masz talent do szycia, stroje śłiczne:tak::tak::tak:
Madzienka brawa dla Julci za kolejne ząbki;-);-);-)
karlita uściski dla Gabrysi z okacji ukńczenia 10 miesięca:tak::tak::tak:
fogia dobrze że Filipek czuję sie już lepiej:tak::tak:
fornetka jak przygotowania na powitanie nowego obywatela??? już niewiele ci zostało;-);-);-);-)

jak o której zapomniałam to przepraszam, ale mam taki hum,orek że lepiej nie podchodzić, nie wiem czy to przez niewyspanie (drażni mnie księżyc w pełni) czy na zmianę pogody, ale chodzę jak granat, wystarczy dotknąc i wybucham:crazy::baffled::baffled::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej dziewczyny
a dziękuję, bardzo dobrze. Wczoraj zrobił normalną kupkę, dziś też. Oczywiście od razu były teksty czy już może dostać "słodyce". :sorry2: Słodyczy jeszcze nie dostaje ale z dietki już schodzimy. Leki jeszcze pociągniemy przez kilka dni.
Poszedł już też dzisiaj do przedszkola. Trochę miałam obawy ale i za bardzo nie było innego wyjścia bo nie miałam z kim go zostawić, a przecież żaden lekarz nie da zwolnienia na dziecko, które się dobrze czuje. :dry: Tak więc jelitówkę mamy za sobą. Ufff.
Dobrze że Filipek ma już tą jelitowkę za sobą:tak::tak:
Mandziula szybkiej poprawy nastroju życzę:tak::tak:
nie odlądałam ale właśnie doczytałam ten artykuł co podałaś i jestem w szoku:szok::baffled: a na allegro tak piszą jakie to wspaniałe foteliki te chicco:baffled:

reklama
Do góry