reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka pytanie- pewnie, że Cię zabierzemy:tak: kto jeszcze chętny?
ja jestem chętna:tak::tak:
marz no wlasnie ja popelnilam bład, bo ostatnio jak mówilam zgubilam smoczek i 2 dni bez niego Julka jakos dawala rade. Usypiala, bo byla tak zmeczona pobytem na placu zabaw, ale w srodku nocy budzila sie i wrzeszczala, bo placzem tego nie moge nazwac:sorry2: no i trzeciego dnia znalazl sie i niestety dalam jej:zawstydzona/y: wydawalo mi sie , ze go nie potrzebowala, bo spala spokojnie ( po usnieciu smoczek wyjelam). No a dzis juz go szuka. Mysle, ze mozesz spróbowac oduczyc:tak:

Ja sobie spacer dzis darowalam:zawstydzona/y: ale wczoraj bylam 2 razy:-p
madzienka powodzenia u lekarzy!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, miałam wczoraj zajrzeć ale padłam - odespałam (nie całkiem) niedzielną nockę.
Martus,jak interes dopilnowany? Dzis nie zaspaliscie?
Moja Karola dalej smarka,i kaszle,jak nie przejdzie jeszcze z pare dni to sie wkoncu do lekarza wybiore:sorry2:...ale temperarury nie ma:no:
Dziś nie zaspałam :-pa Julu wstał o 6:35 - nic dziwnego jak zasnął o 20-ej:szok::szok::tak::tak:.
Zdróweczka dla Karolinki:tak::tak:.
Ja dzisiaj biały barszczyk wymyśliłam :tak::tak:
U mnie pierogi ruskie i zupa szczawiowa:tak:.
Talia - śliczna twoja Gabrysia.:tak:
Wczoraj byliśmy na wesołym miasteczku - chłopaki w siódmym niebie - jeździli na Safari(pociąg z samochodów po torze jeździł), ja z Olkiem na "kolejce górskiej";-);-):-D, Julu na małej łańcuchowej i ja ze starszym synem kumpeli na Rock&Rollu - było bosko jak fotelik 2 razy obkręcił nas do góry nogami :tak::-p:rofl2::rofl2:.
Muszę podpiąć drukarkę bo nie mam jak fotek wrzucić:no: a lapek nie łapie mi w domu sygnału od neta:angry::angry:.
Przeżyłam dziś najazd teściów - dobrze że mieszkanie z grubsza ogarnęłam - teraz wypucowałam drzwi od sypialni i jak nowe wyglądają.:tak::tak::cool2::cool2::cool::cool:

Spotkałam w niedzielę panią od ratowników i jej na tygodniu by pasowało spotkać się z nami. Jak będę więcej wiedziala to napiszę:tak:.

witam i ja
kurcze ale u nas wieje strasznie nie da się na dworze posiedzieć wysłam a \mikołajem tylko na 20 minut i sie poddałam, jemu cieplutko a ja walczę z wiatrem teraz przy otwartym oknie śpi, mam nadzieję że trochę pośpi wczoraj prawie wogule nie spał w dzień:no::no:

oj na basen też bym poszła:tak::tak:, tak sobie przypomniałam jak pani psycholog na spotkaniu zachwalała basen na UP, i powiem wam że wcale nie taka rewelacja:no::no::no:, mały basenik to ma ponad 100głębokości i jest naprawde malutki jak wejdie kilkanaście osób to już tłok jest, poza tym trudno było wogule wejśc na en basen bo ciaglezajety był przez szkółki nauki pływania:tak::tak::dry:

sienio super z tym przedszklem ciekawę czy małej bedzie sie am podobać:-):-)

talia współczuje kolek, nas naszczęście omięly i małemu nie przeszkadza nic co jem, czasem tylko gazy ale sobie szybciutko z nimi radzimy masazem, jem wiec wszystko na co mam ochotę:tak::tak:

ja już obiadek zrobiłam i też się lenię anim Mikołaj nie wstanie:-D:-D:-D:-D

ja mam tak dziś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:na spacerze niecałą godzine wytrzymała i pospała a poza tym szaleje:baffled::baffled:, choć ziewa:dry::dry:i wycwaniła się...w nocy nie chce spać w łóżeczku, tylko z nami...po odłożeniu do łózeczka po 10 minutach jest wrzask:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:macie na to jakąś sprawdzoną metodę???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Talia - śliczna twoja Gabrysia.:tak:

Ostatnia edycja:
Maltanka no to fajnie Wam ze nie macie tego nalogu mnie smoczek poratował od druiego miesiaca zycia bo byl najedzony i chcial caly czas wisiec na pustej piersi. Musze to jakos przetrwac wyrzuca bo mu nie smakuje ale widze ze uspokoil by go.
Senio no ja zobacze co bedzie tej nocy trudno jakos damy moze rade a jestem bardziej przekonana po tym artykulewww.urwis.pl/dzieci/262.html a ostatnio astanawialam sie co on tak ma czesto otwarta buzie no i juz wiem
Talia masz przesliczna coreczke ma bardzo wyrazna urode dziewczeca a takie male dzieci zazwyczaj trudno jeszcze ocenic z twarzyczki czy to chlopczyk czy dziewczynka, a kolki powinny raczej zaraz ustapic my naszczescie mielismy tylko 2 razy i szczerze nie zazdroszcze miec ich codziennie
Marta to sie wyszalals widze ze nie tylko chlopakom sie udal dzien

Mateusz sie przebudzil po 1,5godz z płaczem co mu sie nie zdarza ale dzisija wiadomo skonczylo sie na noszeniu na rekach przy muzyce co tez mi sie juz nie zdarza no ale jeszcze zasnal

Zdjęcie Gabrysi cudne!!!!!!nasz mały baby boomowy słodziak:tak::tak::tak::tak:
dzięki - fakt słooodka jest ;) jak ma dobry humor dzisiaj doprowadza mnie do szału ;) a le teraz usnęła ;) więc jest dalej słodka ;)

A fotelik fajny i piekny kolor:tak::tak::tak:a do czego słuzy to cos z przodu:sorry2::sorry2::sorry2:widzialam takie w rampersie

to coś z przodu przyciska dziecko ;) na to zakłada się pas kurcze nie wiem jak Ci to wyjaśnić :dry:

tu sobie obejrzyj będzie najłatwiej ;)

[video=youtube;qY5opFFhGCU]http://www.youtube.com/watch?v=qY5opFFhGCU&feature=related[/video]

No ja też się po chicco tego nie spodziewałam :no::no::no::no: ale skoro taką kasę za te wadliwe foteliki trzepią to co tam będą je wycofywać :angry::angry::angry: Ale słodziutka Gabrysia :tak::tak::tak:
też jestem tego samego zdania!!

Witajcie

ja na sniadanko robie racuchy z jalkami a na obiad nie wiem, ale mam ochote na mlode ziemniaczki z mizerią no i nie wiem co do tego...pewnie kotlecik albo kielbaska smazona. Ogólnie to mam ochote na grila, w niedielę juz u nas na osiedlu czuc bylo ten cudowny grilowy zapach:rofl2::rofl2:

ooo grilik taaak też mam na niego ochotę ;)

na racuchy też - chyba jestem głodna ;)

do mizerii pasują młode ziemniaki i kotlecik mielony :-D

u mnie dzisiaj krupnik i spagetii a co ;)

wiecie co ostatnio złapałam się na tym że bardzo mało pije czasami wypiję 1 herbatę i wieczorem sobie przypominam o piciu... a to niezdrowo strasznie ...

ślicznie
karlita jeszcze trochę i może wybrałybyśmy się do Botanika, tam można ładne zdjęcia porobić?
jestem jak najbardziej ZA ;) oby tylko pogoda dopisała ;)

Madziara78 witaj :) uściski dla dzieciaczków :)

co do ogórkowej to chodzi za mną od kilku dni - mam obiecaną w piątek u mamy ;) bo jedziemy do niej w odwiedziny

dobre jest to że Gabi moze jeść taką zupkę już raz jej dawałam i nie było problemu :)

Zabierzecie mnie???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

jasne

a może zlot tam zrobimy ?? :-D:-)

ja też chcę na basen!! :dry:

talia śliczną masz córeczkę!!

co do kolek naprawdę polecam ci herbatkę humany koper włoski z kminkiem!!

A może wybrałybyśmy się kiedyś wszystkie razem na basen do Motycza...tam od 10 do 16 można przychodzić na pływalnie....z tego co pamiętam to w wakacje płaciło się 10zl za wejście rodzica z dzieckiem i można było być bez ograniczeń czasowych...będę jutro to zapytam...byłby ktoś chętny???

ja bym była chętna :sorry2: tylko ktoś musiałby mnie dostarczyć :sorry2: bo ja nie mam autka :sorry2: chyba że niedziela to tak ;)

hehe nic z tego ja jak na razie nie zakładam stroju kąpielowego:no:

kochana z Twoją figurą już bym wskoczyła w 2 częściowy :tak:
przestań to co ja mam powiedzieć ??
muszę założyć gorset pod kostium :zawstydzona/y:

misia hmmm moze mała potrzebuje waszej bliskości jest jeszcze malutka :)
u nas Gabi bardzo długo domagała się spania z nami tz usypialiśmy ją, odkładaliśmy do łóżeczka, ale za 2-3h znów się budziła (jak była mała to max godzinę spała w łózeczku) co było dla mnie strasznie męczące a mąż wyprowadzał się do salonu ;)

a teraz samej jej przeszło - wieczorem nie ma problemu z zasypianiem (nie musi być już noszona :happy: ) śpi w swoim łozeczku gdzieś do 3-4 a później nie ma bata muszę ją wziąć do na bo jak ją odkładam to jest 10 min snu i płacz ;) i tak się cieszę że już przesypia dłużej sama - na wszystko przyjdzie czas :)

Słodziutka!!!!
Maltanka nie wymyślaj!!!Wszystkie będziemy w strojach...:tak::tak::tak::tak:

:no::no::no:

marz trzymam kciuki za odsmoczkowanie:tak:
talia Gabi śliczna:tak:
Marta to super jakby się udało
karlita po ciąży mi rozstępy zostały:crazy: i to główny problem:dry:

a mi coś też mały dzisiaj marudzi, spał tylko godzinę, obudził się z płaczem i siedzi mi już pół godziny na kolanach słucha mimi mini i królika na you tubie ogląda:tak:

reklama
Witam,ale naprodukowalyscie!!!Przelecialam tylko tak okiem!!!!

Ja na obiad dzisiaj mam pomidorowa i zaraz zabieram sie za mielone i ziemniaki mlode wlasnie z mizeria!!!!!!:-)

sienio nie ma za co, po wekendzie skocz i luknij na listy!!!!!!:-)
Mi tez sie marzy grill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry