luuuzna
Mama Alanka
hmmm, Daniel zrobił kolorową kupkę. najpierw poszła twardsza zielonkawa, później brązowa a na koniec rzadsza pomarańczowapierwszy raz się z czymś takim spotkałam.
Alus robi taką cały czas

w ogole nie wiem czy wiecie ale w Carrefourze sa Pampersy za 79złto jest Mega Pack +80%
trójek tam jest 150szt.
no i jeszcze Chusteczki Dzidziusia 3 opak. za 10,99wiem ze Kopciuszku Ty chyba kupujesz te z Dzidziusia
![]()
w realu chusteczki nawilżane 5 zł za 2 sztuki

Zepsul nam sie modem. Zadzwonilismy do firmy od ktorej mamy neta i to byl czwartek...powiedzieli ze inzynier przyjdzie w poniedzialek i przywiezie nowy modem, ale ze w poniedzialek nam nie pasowalo bo D mial wolne w pracy i obiecal mi zaupy urodzinowe(urodziny byly w piatek ale on pracowal wtedy po poludniu) i natepny wolny termin inzyniera byl na srode. To czekanie bylo okropne no ale na szczescie juz wszystko dziala!!!
Kala STO LATEK! i nadrabiaj nas szybciutko :-)
NO helołłłłłłłłłłłłłłłł!
Jestem zyje i mam sie dobrze!
Se zasiadlam z browarkiem przed mojego kompa ! Normalnie ciszaaaaaaa ,spokoj - qurwa jak ja lubie takie ciche wieczorki
Kochane u nas wsio dobrze ,moj ANIOŁ fifol wrocil - a zebow nadal nie ma ahhaha !
dziecko moje pozera mnie z kopytami .
Nan na 2 dni na starcza ,zjada po 210-240 ml mleka na raz bez zmeczenia i sapania , pozera juz cale sloiki zupek czy deserkow i kuzwaaa baaaaaaa nie te male po 125 g tylko moje dziecko pochalnia po 190 sloiki !
Do tego zremy juz chrupki na potege ,biszkopty maczane w mleku
Rodzice przywiezli nam z rzymu pelna reklamowe desrkow i zupek i biszkoptow dla Malego i jak Boga kocham niewiem co mam dawac mu do jedzenia !Normalnie jakie tam maja rarytasy dla dzieci toz to masakra ! naprzyklad dostalismy 2 pak sloiczkow serka od 4 miesiaca ????? szok!Albo 2 pak baraniny ,celeciny ,wolowiny ,drobiu lub krolika i co ? toz to same miesa bez zadnych dodatkow itp ,dzisiaj zjadl KROWE jeden maly sloiczek i sie trzasl o jeszcze same miechooooo - ja niewiem ale ja bym chyba takiego nie zjadla hahaha Maly juz se pocokal czekolady - kinderka !
DZisiaj z dziadkiem jak ziemiaki ! i cokal ogorka kiszonego ! Ja niewiem ale jemu wszystko smakuje a na nowe smaki to az sie trzesie! A jak dziadek stwierdzil ze juz mu ogora starczy i mu zabral to sie rozplakal ! I juz!
Zadyma widze ze sie jakas tutaj narobila ehhhh ! Zreszta laski do mnei pisaly zebym sie zjawila bo sie narobilo no i jestem ahhaha a coooo!!!!!!!!!!!!
Wiem ze chodzi o marzene ,wiem ze miala jakies lewe konta ,wiem ze sie podszywala i wymyslala historyjki ,wiem ze twierdzila ze jest w ciazy ....no i reszty niewiem bo normalnie nie chcialo mi sie czytac wczesniej ,ALE!!!! zaraz to nadrobie ahhaha
SPOKO SPOKO nie bede spamowac ! sie nie bojta!
Mam urwanie glowy z ta komunia Patrysia! Normalnie sie zaczynam bac ale kurde ja nie dam rady ??? jak to nie !
bedzie dobrze!
Jeszcze rodzice przyjechali z wloch od brata i teraz spedzam cale dnie u nich na gorze wiec na kompa nie mam czasu ! ALE SERDUCHEM TO JA Z WAMI ALL THE TIME ! to luzik nie krzyczcie zem zapomiala bo ja remember o was caly czas !
ide czytac !jak nie napisze wiecej to znaczy ze :
-1 .Jarkowi sie zachcialo bzykac
-2.zaselam
-3.obudzil sie Fifol
Asia

Ale ten nasz Fifol wciąga jadła

No i zapasy mięcha nieziemskie

Kinderki już je? Ja czekoladę to chyba na roczek wprowadzę...boję się tej alergii troszku...
A do dupy z tym !
Nie przeczytam za cholere tego bo juz mnie dupa boli do siedzenia!!!!!!!!Nadrobilam tyle ile moglam ,w posty stare Marzeny jakos nie mam zamiaru wnikac i czytac tego bo potrostu mi sie niechce !Zreszta kiedys juz maggie o niej pisala przypomninjcie sobie ,i jakos to sie obeszlo ! Jak bylysmy w ciazy ,ja wtedy przesledzilam jej posty bo mialam wene i zalapalam bakcyla dedektywa hahahah ,teraz jakos mi sie juz w to bawic nie chce !
No i powiem wam ze rzeczywiscie Marzena udawala ze jest w ciazy a w niej nie byla itp tez jak gdzie na innym forum zdemoskowali ,ale lba sobie nie dam obciac bo juz nie pamietam o co tam kaman bylo ! MAGGIE cos juz wklejala na jej temat!tak mis ei to wlasnie przypomialo ale zlalam to wczesniej bom myslala ze ja poniosllo i sie laska zmieni!
tak czytajac o tej zadymie ja w szoku jakos nie bylam ,byc moze dlatego ze juz maggie za czasow ciazowych nam o ie nadmienila.Dobra nie wazne !
Co chcialam napisac !
Wazne jest ze to bylo kiedys .Bardzo chce wierzyc ze Marzena istnieje i ze ma swoja upragniona coreczke ! Zle robila niewiem czy dalej z nami pogrywa i jakos nie mam teraz zaufania ,no ale ja jej nie przekreslam nie badzmy zawistne i msciwe!
nam krzywdy zadnej nie wyrzadzila a zakladam ze Marzena i Martyna isnieja !Jednak musze to napisac "marzena zdrowe to nie bylo!!Nie rozumiem jednego co ci to dawalo? nie mailas co z czasem robic?I mam pytanie i prosze odpowiedz na nie szczerze!To ty wklejalas moje zdjecia brzucha na innym forum ? Bo tam laska tez udwala ze zaciazyla i chwalila sie moim brzuchem
nie ladnie sie zachowalas ,jednak nadmieniam jeszcze raz to wszystko dzialo sie kiedys i mam nadzieje ze nam krzywdy nie wyrzadzilas i ze z nami bylas szczera ! a na zaufanie lasek tutaj zgromadzonych ( qurwa przemowienia bym mogla pisac hahahaha ) niestety ale bedziesz musiala sobie teraz zapracowac jezeli kiedykolwiek je odzyskasz!
Ludzie poeplniaja bledy ,niektorzy musza takich bledow popelnic kilka aby zakumac ze to bylo zle ,niemodre ,dziecinne itp ... inni kumaja czacze odrazu ze to nie jest Ok.
Nie badzmy msciwe i gdyz to nie nas wkrecala !
Marzena mam nadzieje ze sie opamietalas i cieszysz sie swoim prawdziwym zyciem !
Racja

Bądźmy mądrzejsze i nie zamykajmy się przed nią - będziemy takie zabite dechami na tym forum pisać?
Ja piszę ze wszystkimi. Przeczytałam, jakie brudy wyciągnięto na jej temat, no ale jakby chciała, to by sama odeszla. Została, bo tak chce
z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!
mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem
Nosz do choinki ściętej przeze mnie rok temu!!!!!
Ech mi też w ciąży mijały bóle głowy!!! Na pewno nie mam tak strasznych jak ty ale zawsze jak jest bardzo niskie ciśnienie to zdaje mi się że mi jedno oko i jego okolica wyleci!!! Straszne! I niestety apap za bardzo nie pomaga
Ja Wam współczuję migren :-( Moja mama ma, więc znam sprawę. Jak miała ból migrenowy, to brała jakieś drogie tabsy, zaciągała żaluzje w pokoju i zamykała się na cały dzień....masakra!!!!
wydoilam HARNASIA ! normalnie chcialo mi sie zwyklego browara !
Jarek chrapie ! rozlozyony na cale wyro - ze niby gdzie mam sie polozyc???? hymmm !
Filip spi !
Patryk spadl z lozka ale wstal szybko zanim zagladnelam co sie u niego dzieje !
a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !
seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah
to tak dla rozluznienia atmosferki troszku !![]()
Ty to masz wszystkie dachówki w dachu?

Asia za to Cię kochamy :-)