reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2009

hmmm, Daniel zrobił kolorową kupkę. najpierw poszła twardsza zielonkawa, później brązowa a na koniec rzadsza pomarańczowa :baffled: pierwszy raz się z czymś takim spotkałam.

Alus robi taką cały czas :tak: i pediatra mówi, że to nie żadna choroba od razu....po prostu taką robi częściej.

w ogole nie wiem czy wiecie ale w Carrefourze sa Pampersy za 79zł ;) to jest Mega Pack +80% ;) trójek tam jest 150szt.
no i jeszcze Chusteczki Dzidziusia 3 opak. za 10,99 ;) wiem ze Kopciuszku Ty chyba kupujesz te z Dzidziusia ;)

w realu chusteczki nawilżane 5 zł za 2 sztuki :szok:

Zepsul nam sie modem. Zadzwonilismy do firmy od ktorej mamy neta i to byl czwartek...powiedzieli ze inzynier przyjdzie w poniedzialek i przywiezie nowy modem, ale ze w poniedzialek nam nie pasowalo bo D mial wolne w pracy i obiecal mi zaupy urodzinowe(urodziny byly w piatek ale on pracowal wtedy po poludniu) i natepny wolny termin inzyniera byl na srode. To czekanie bylo okropne no ale na szczescie juz wszystko dziala!!!

Kala STO LATEK! i nadrabiaj nas szybciutko :-)

NO helołłłłłłłłłłłłłłłł!
Jestem zyje i mam sie dobrze!
Se zasiadlam z browarkiem przed mojego kompa ! Normalnie ciszaaaaaaa ,spokoj - qurwa jak ja lubie takie ciche wieczorki
Kochane u nas wsio dobrze ,moj ANIOŁ fifol wrocil - a zebow nadal nie ma ahhaha !

dziecko moje pozera mnie z kopytami .
Nan na 2 dni na starcza ,zjada po 210-240 ml mleka na raz bez zmeczenia i sapania , pozera juz cale sloiki zupek czy deserkow i kuzwaaa baaaaaaa nie te male po 125 g tylko moje dziecko pochalnia po 190 sloiki !
Do tego zremy juz chrupki na potege ,biszkopty maczane w mleku
Rodzice przywiezli nam z rzymu pelna reklamowe desrkow i zupek i biszkoptow dla Malego i jak Boga kocham niewiem co mam dawac mu do jedzenia !Normalnie jakie tam maja rarytasy dla dzieci toz to masakra ! naprzyklad dostalismy 2 pak sloiczkow serka od 4 miesiaca ????? szok!Albo 2 pak baraniny ,celeciny ,wolowiny ,drobiu lub krolika i co ? toz to same miesa bez zadnych dodatkow itp ,dzisiaj zjadl KROWE jeden maly sloiczek i sie trzasl o jeszcze same miechooooo - ja niewiem ale ja bym chyba takiego nie zjadla hahaha Maly juz se pocokal czekolady - kinderka !

DZisiaj z dziadkiem jak ziemiaki ! i cokal ogorka kiszonego ! Ja niewiem ale jemu wszystko smakuje a na nowe smaki to az sie trzesie! A jak dziadek stwierdzil ze juz mu ogora starczy i mu zabral to sie rozplakal ! I juz!

Zadyma widze ze sie jakas tutaj narobila ehhhh ! Zreszta laski do mnei pisaly zebym sie zjawila bo sie narobilo no i jestem ahhaha a coooo!!!!!!!!!!!!
Wiem ze chodzi o marzene ,wiem ze miala jakies lewe konta ,wiem ze sie podszywala i wymyslala historyjki ,wiem ze twierdzila ze jest w ciazy ....no i reszty niewiem bo normalnie nie chcialo mi sie czytac wczesniej ,ALE!!!! zaraz to nadrobie ahhaha

SPOKO SPOKO nie bede spamowac ! sie nie bojta!

Mam urwanie glowy z ta komunia Patrysia! Normalnie sie zaczynam bac ale kurde ja nie dam rady ??? jak to nie !
bedzie dobrze!
Jeszcze rodzice przyjechali z wloch od brata i teraz spedzam cale dnie u nich na gorze wiec na kompa nie mam czasu ! ALE SERDUCHEM TO JA Z WAMI ALL THE TIME ! to luzik nie krzyczcie zem zapomiala bo ja remember o was caly czas !

ide czytac !jak nie napisze wiecej to znaczy ze :
-1 .Jarkowi sie zachcialo bzykac
-2.zaselam
-3.obudzil sie Fifol

Asia :szok:
Ale ten nasz Fifol wciąga jadła :szok: Boziu Alek przy nim to anorektyk jakiś :-D Nie wiem czy doczytałaś, ale jeść mi nie chce najczęściej, tylko kręci nosem ;/
No i zapasy mięcha nieziemskie :szok:
Kinderki już je? Ja czekoladę to chyba na roczek wprowadzę...boję się tej alergii troszku...

A do dupy z tym !
Nie przeczytam za cholere tego bo juz mnie dupa boli do siedzenia!!!!!!!!Nadrobilam tyle ile moglam ,w posty stare Marzeny jakos nie mam zamiaru wnikac i czytac tego bo potrostu mi sie niechce !Zreszta kiedys juz maggie o niej pisala przypomninjcie sobie ,i jakos to sie obeszlo ! Jak bylysmy w ciazy ,ja wtedy przesledzilam jej posty bo mialam wene i zalapalam bakcyla dedektywa hahahah ,teraz jakos mi sie juz w to bawic nie chce !
No i powiem wam ze rzeczywiscie Marzena udawala ze jest w ciazy a w niej nie byla itp tez jak gdzie na innym forum zdemoskowali ,ale lba sobie nie dam obciac bo juz nie pamietam o co tam kaman bylo ! MAGGIE cos juz wklejala na jej temat!tak mis ei to wlasnie przypomialo ale zlalam to wczesniej bom myslala ze ja poniosllo i sie laska zmieni!
tak czytajac o tej zadymie ja w szoku jakos nie bylam ,byc moze dlatego ze juz maggie za czasow ciazowych nam o ie nadmienila.Dobra nie wazne !
Co chcialam napisac !
Wazne jest ze to bylo kiedys .Bardzo chce wierzyc ze Marzena istnieje i ze ma swoja upragniona coreczke ! Zle robila niewiem czy dalej z nami pogrywa i jakos nie mam teraz zaufania ,no ale ja jej nie przekreslam nie badzmy zawistne i msciwe!
nam krzywdy zadnej nie wyrzadzila a zakladam ze Marzena i Martyna isnieja !Jednak musze to napisac "marzena zdrowe to nie bylo!!Nie rozumiem jednego co ci to dawalo? nie mailas co z czasem robic?I mam pytanie i prosze odpowiedz na nie szczerze!To ty wklejalas moje zdjecia brzucha na innym forum ? Bo tam laska tez udwala ze zaciazyla i chwalila sie moim brzuchem

nie ladnie sie zachowalas ,jednak nadmieniam jeszcze raz to wszystko dzialo sie kiedys i mam nadzieje ze nam krzywdy nie wyrzadzilas i ze z nami bylas szczera ! a na zaufanie lasek tutaj zgromadzonych ( qurwa przemowienia bym mogla pisac hahahaha ) niestety ale bedziesz musiala sobie teraz zapracowac jezeli kiedykolwiek je odzyskasz!

Ludzie poeplniaja bledy ,niektorzy musza takich bledow popelnic kilka aby zakumac ze to bylo zle ,niemodre ,dziecinne itp ... inni kumaja czacze odrazu ze to nie jest Ok.
Nie badzmy msciwe i gdyz to nie nas wkrecala !

Marzena mam nadzieje ze sie opamietalas i cieszysz sie swoim prawdziwym zyciem !

Racja :tak: Ja też Georginy nie przekreśliłam, bo tyle ciepłych słów miała dla nas wszystkich, a udawać każda z nas może..chociaż wątpię, żeby Marzena udawała u nas, bo doczekała się swojego promyczka :)
Bądźmy mądrzejsze i nie zamykajmy się przed nią - będziemy takie zabite dechami na tym forum pisać?
Ja piszę ze wszystkimi. Przeczytałam, jakie brudy wyciągnięto na jej temat, no ale jakby chciała, to by sama odeszla. Została, bo tak chce ;)

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem

Nosz do choinki ściętej przeze mnie rok temu!!!!!

Ech mi też w ciąży mijały bóle głowy!!! Na pewno nie mam tak strasznych jak ty ale zawsze jak jest bardzo niskie ciśnienie to zdaje mi się że mi jedno oko i jego okolica wyleci!!! Straszne! I niestety apap za bardzo nie pomaga

Ja Wam współczuję migren :-( Moja mama ma, więc znam sprawę. Jak miała ból migrenowy, to brała jakieś drogie tabsy, zaciągała żaluzje w pokoju i zamykała się na cały dzień....masakra!!!!

wydoilam HARNASIA ! normalnie chcialo mi sie zwyklego browara !
Jarek chrapie ! rozlozyony na cale wyro - ze niby gdzie mam sie polozyc???? hymmm !
Filip spi !
Patryk spadl z lozka ale wstal szybko zanim zagladnelam co sie u niego dzieje !

a ja sie NUDZE! siedze w qurwa seksownej pizamie ktora wisi na dupie ,koloru brazowo pomaranczowego - w pasy jak pszczolka maja ! z jakby ala FROTY ! - litosci wlasnie zakumalam dlaczego dzisiaj malzonek nie startowal do bzykanka ze mna hahahahhah !

seksi dupcia ze mnie jak ta lala dzisiaj - tez bym sie z soba bzykac dzisiaj nie chciala hahahah

to tak dla rozluznienia atmosferki troszku ! ;)

Ty to masz wszystkie dachówki w dachu? :-D:-D
Asia za to Cię kochamy :-)

reklama
A dla naszej ANI KOCHANEJ!!!
samego słoneczka, pociechy z Majeczki i męża, wszystkich słodyczy świata, jak najczęstszego braku teściowej, lekkich okresów i wszystkiego co najlepsze :-)

Życzy Aluś z mamusią :)

wczoraj zniknęłam jak mój dowód osobisty. Poszlismy z T po paczkę na pocztę i nie mielismy dowodów :szok: dobrze, że na prawko da się odebrać. Przeszukalam szuflady, szafki, półki i nic;/ w torebce też nie było...okazało się, że od ślubu kuzynki miałam je w torebeczce małej !! w życiu bym na to nie wpadła, gdyby nie mój tata, który oglądał płytę z wesela hahaha
więc wczoraj stres. Wróciła też ciocia T ze Szkocji i przywiozła Alkowi zarąbiste bluzki i spodniachy :-) boskie są ;)

Dziś z małym na morfologię jedziemy i do patologii noworodka na 8.30. ok idę kupę chyba przebrać

Mea OK, każda ma swoje uczucia. Ja np nie jestem widocznie taka silna psychicznie jak Ty. Nie oceniaj mnie bo nie znasz całkiem mojej syt. Wielu rzeczy nie pisałam i o tym, że bardzo dawno poroniłam też nie pisałam. Bo nie chcę do tego wracać. Koniec. Za dużo napisałam.

I nie zwalam na Ciebie winy. Wiem, że jesteś moderatorem i zrobisz co zechcesz bo do Ciebie należy ostatnia decyzja. Wierzę jednak, że ją podejmiesz jak wszystkie dziewczyny się wypowiedzą. By żadna nie czuła się pokrzywdzona bo nie dano jej szansy wypowiedzieć się.

A ja Ci i tak nie wierzę - idealnie, ale to idealnie oplatasz sobie ludzi wokół siebie, mam to gdzieś czy tu będziesz czy znikniesz ... ale razisz mnie, czuję do Ciebie coś na wyrost wstrętu. Ile masz lat ???? o czym Ty ze mną rozmawiać chcesz ??? ciągle piszesz, że to była przeszłość ale ile czasu temu ??? tak szybko doroślejesz ??? nie chrzań o staraniach bo tak jak mea napisała (__)___) o nich wiesz ....... ja się starałam 3 lata o dziecko, siostra jest po In Vitro - co Ty wiesz o staraniach w wieku 18 lat ?!? kiedy Ci we łbie były dziecinne podchody i naigrywanie się z kobiet które naprawdę pragną dziecka ??? po co żyjesz cudzym życiem ?? mam na myśli blogi ? interesuje Cię wszystko i nic zarazem, o co w tym kaman ?

Wiesz co myślę ?? myślę, że wpadłaś i całą złość wywalałaś na forum .... Zgadzam się z każdym słowem Loree która umiała Ci prawdę w oczy tak wygarnąć, że aż zwiałaś i uciekłaś z podkulonym ogonem ...

Tyle ze szczerości ...

A wiecie co jest najlepsze ? :-) teraz ja będę gorsza od Niej - działajta adwokaci : )

ja nie wieszam na niej kotow za slownictwo /aczkolwiek raekcja dziwna byla/ tylko za sytuacje z potrojnym kontem !!

tak na marginesie to tu na BB byla tylko Georgina i ktosiowa.. a sanka byla na zupelnie innym....
zeby siie nie okazalo ze zaraz kazde ine lewe koto podpisza pod adres georginy!
bo juz wszystkiego sie spodziewam.... smutne to jest ale dziekuje ze moja nocka byla udana i ze georgina ma dostep do tajnego! lecz i o albumie wspominam! mam nadzieje ze do adminki wiadomosc juz poszla...

A do dupy z tym !
Nie przeczytam za cholere tego bo juz mnie dupa boli do siedzenia!!!!!!!!Nadrobilam tyle ile moglam ,w posty stare Marzeny jakos nie mam zamiaru wnikac i czytac tego bo potrostu mi sie niechce !Zreszta kiedys juz maggie o niej pisala przypomninjcie sobie ,i jakos to sie obeszlo ! Jak bylysmy w ciazy ,ja wtedy przesledzilam jej posty bo mialam wene i zalapalam bakcyla dedektywa hahahah ,teraz jakos mi sie juz w to bawic nie chce !
No i powiem wam ze rzeczywiscie Marzena udawala ze jest w ciazy a w niej nie byla itp tez jak gdzie na innym forum zdemoskowali ,ale lba sobie nie dam obciac bo juz nie pamietam o co tam kaman bylo ! MAGGIE cos juz wklejala na jej temat!tak mis ei to wlasnie przypomialo ale zlalam to wczesniej bom myslala ze ja poniosllo i sie laska zmieni!
tak czytajac o tej zadymie ja w szoku jakos nie bylam ,byc moze dlatego ze juz maggie za czasow ciazowych nam o ie nadmienila.Dobra nie wazne !
Co chcialam napisac !
Wazne jest ze to bylo kiedys .Bardzo chce wierzyc ze Marzena istnieje i ze ma swoja upragniona coreczke ! Zle robila niewiem czy dalej z nami pogrywa i jakos nie mam teraz zaufania ,no ale ja jej nie przekreslam nie badzmy zawistne i msciwe!
nam krzywdy zadnej nie wyrzadzila a zakladam ze Marzena i Martyna isnieja !Jednak musze to napisac "marzena zdrowe to nie bylo!!Nie rozumiem jednego co ci to dawalo? nie mailas co z czasem robic?I mam pytanie i prosze odpowiedz na nie szczerze!To ty wklejalas moje zdjecia brzucha na innym forum ? Bo tam laska tez udwala ze zaciazyla i chwalila sie moim brzuchem

nie ladnie sie zachowalas ,jednak nadmieniam jeszcze raz to wszystko dzialo sie kiedys i mam nadzieje ze nam krzywdy nie wyrzadzilas i ze z nami bylas szczera ! a na zaufanie lasek tutaj zgromadzonych ( qurwa przemowienia bym mogla pisac hahahaha ) niestety ale bedziesz musiala sobie teraz zapracowac jezeli kiedykolwiek je odzyskasz!

Ludzie poeplniaja bledy ,niektorzy musza takich bledow popelnic kilka aby zakumac ze to bylo zle ,niemodre ,dziecinne itp ... inni kumaja czacze odrazu ze to nie jest Ok.
Nie badzmy msciwe i gdyz to nie nas wkrecala !

Marzena mam nadzieje ze sie opamietalas i cieszysz sie swoim prawdziwym zyciem !

nie no wreszcie kolejne piekne slowa!
Oj nie ma to jak rodzina:):):):) hehehhe
tak na powaznie to zgadzam sie z toba w 100% zreszta chyba weisz:)

nie ... nie wszystko ale czasem musi podiac decyzje za ktore bierze odpowiedzialnosc ... i od tego sie nie uchylam tak jak nie latwo mnie przekonac do zmiany raz podietej decyzji ... georgina ja nie wiem jakiej reakcji od ciebie wczoraj oczekiwalam ale napewno nie takiej jaka pokazalas ... nie zrzucaj teraz winy na mnie bo nie ja tu zawinilam - ja wyiagnelam konsekwencje !! a z osattnich wypowiedzi twoich jak i twoich "adwokatow" wynika ze ja tu jestem wszystkiemu winna i na mnie skupia sie cala krytyka !!

spoko ... zzylas sie z nami, my ci zaufalysmy i traktowalysmy jak przyjaciela rodziny ... ale czy dziewczyny na staraczkach tez cie tak nie traktowaly ?? czy one nie zwierzaly sie tobie i nie pomagaly w trudnych chwilach ?? a ich potrafilas z czystym sumieniem oklamywac i to na dwa fronty !! i nie tlumacz tego prosze "zalamaniem w zwiazku z tym ze nie moglas zajsc w ciaze" bo wierz mi czasem trzeba naprawde wiele przejsc zeby doczekac sie upragnionego malenstwa a wcale nie dostaje sie przy tym schizofremicznych napadow !! wiem bo sama przez to przeszlam i wcale nie bylo mi latwo !! i dlatego jestem teraz taka nieugieta ... i nie wiem czy ty jako osoba kiedykolwiek odzyskasz moje zaufanie ... przykro mi ze musze ci to pisac bo mialam cie za odwazna i fajna dziewczyne a teraz po prostu boje sie co jeszcze moze przyjsc ci do glowy ...

nie no dziekuje za posade adwokata:) rewelacja... jeszcze znajdz miprace to juz w ogole bede happy.. a tak serio.. na tobie sie skupilo to bo raz piszesz ze masz pretensje o to ze tak przeklnela wtedy z marszu na dziewczyny a raz piszesz zechodzi ci o to co zrobila.. takze ja juz sie pogubilam o co Ci naprawde chodzi....

z racji tej ze to JA JESTEM WSZYSTKIEMU WINNA !!

mowie wam adios !!
aska zostajesz jedynym moderatorem

nie denerwujsie nie chodzi o to bys odchodzila z moderatorni...
tylko czasem nie pochopnie podejmuj decyzje.. tak jak napisala madzia z sonda trzeba sie pogodzic...
i nie byloby calej tej afery!

reklama
Do góry