reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana :-):-):-)
Pogoda zapowiada się całkiem całkiem więc nie jest źle oby tylko się nie popsuła :tak::tak::tak:
As zdolniacha z tej twojej córy :tak::tak::tak: a dziadka zlinczować za takie zachowanie :-p:-p
Kerna super dzidziulka masz w brzuszku no i super że wyniki ok :tak::tak::tak:
Natalineczka moja siostra też ma takie okropne korzenie w zębach i każde wyrywanie to tragedia :tak::tak::tak:
Dowikla oj długo to ty się mężem nie nacieszyłaś :-:)-( A kiedy wy jedziecie do niego?

reklama
a mialam jeszcze napisa o gotowaniu wody w centralnym
u mnie taklatwo sie nie da
wiadomo mam popmpke b nowe centralne,nie mam dmuchawy ale za to mam cos cio sie nazywa -miarownik ciągu
takie mle cos co sie z reguly na gorze pieca montuje
jak ustawei np.temp 40stonpi to jak na piecu jest mniej to ten miarkownik uchyla te drzwiczki na dolezeby cugu zlaplao
jak jest wiecejto drzwiczki sie zamykaja itemp juz nie rosnie
jakis 5 stopni w obie straony ma przychylu ale mogespokojnie rozplaic w piecu zima i wyjsc z domu bo ani mi nie ygasnie ani sie nie zagotuje;)))

dobra laski ja spadam
o 11 musze wyjsc z domu a stary mi zostawil niezly sajgon
dzis na obiad wczorajszy rosolek i chyba nalesnikow z serem zrobie;)
mam nadzieje ze nie bedzie padac to bym trawe skosila chociaz
wpadne wieczorkiem albo jutr rano
milego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej. Ja znów mam lenia w tyłku.... ehhh
ale musze się za coś wziąć... Maks mi się czołga po całym domu i wszystko ze wszystkich katów wyciąga:rofl:
a ja tylko za nim latać musze... no cóż...:sorry:

teraz polozyla go spac i musze ogarnąc, bo ani jednego czystego talerza, ani szklanki, zlew zawalony, wszystko z szafek porowalane na ziemie:-D

Zobacz załącznik 247413 to moja mała Gertruda:-):-):-) Jak ktos nie widzi, to te dwa czarne duże okrągłe punkty to jej oczka:-D Gina mówi, że to u nas rodzinne;-)
no jaka ślicznotka wielkie oczka i seruszko ladnie widac:tak::tak:

bubka to zes miala dzien zabiegany:tak::tak:

witam sie z ranka u nas tfu tfu słoneczko świeci i niebo niebiesko białe wiec mam nadzieje że już tak zostanie ale wydaje mi sie ze wieczorkiem znow wroci deszcz:sorry2:
mam nadzieje ze nie;-)
zaraz sie zbiore i mlodego na spacerek bo przez ta pogode juz dawno nie byl a domaga sie od kilku dni wiec dzis pojdziemy:tak::tak:

jak M wróci to my najprawdopodobniej pojedziemy do Ikei- musiałabym kupić krzesełko do karmienia maksowi- jakieś pudło na zabawki i nie pamietam co jeszcze:confused: a takie plany miałam:-D
i tak kasy by brakło na wszystko co bym chciała:eek: więc planuje tylko to co musze:-D i tak boroczek Maks musi sam ze swoich za wszystko płacić:rofl:

Hej;-)
Niestety mam ograniczony transfer,więc narazie nie będę za duzo klikać,bo mnie coś trafia jak mi się strony otwierają:wściekła/y:
Pogoda dalej paskudna ale przynajmniej już nie pada-przynajmniej narazie.
Zaraz musze się zabrać za usypianie Karoli,bo wstała dziś wcześnie i juz zaczyna mi marudzić a mnie czeka gotowanie obiadu-tylko jeszcze nie mam pomysłu na co mam ochote?
Miłego i bez deszczowego dnia życzę;-)

Anabuba co do nawyków.
Kubuś sobie ubzdurał ostatnio ,że wraca ulicą ze szkoły tzn: jakieś 800 m więcej drogi :-D:-D:-D
To zawarliśmy układ :
Jak ma zieloną kropkę z zachowania to wracamy ulicą a jak czarną to idziemy na skróty.:tak:;-):-):-):-)
Sposób zadziałał rewelacyjnie,bo kropki stały się na ogół zielone a on miał za to swoją super nagrodę.
Sposób nam padł z chwilą kiedy młody dostał asystentkę.:tak:;-):sorry2::sorry2:
Od tamtej pory zawsze są kropki zielone a młodemu chodzenie ulicą już weszło w nałóg.:sorry2::sorry2::sorry2::eek::eek::cool2::cool2:
I tak spadłam z deszczu pod rynnę.:cool2::cool2::cool2:
Ważne ,że w szkole już oki.:tak::-):-)

A ja się wściekłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak się wali to się wali.
Facet mi odesłał projekt łózka ,który sobie zrobiłam z tekstem,że nie z robi go z powodów konstrukcyjnych,bo za dużo szczegółów nieszablonowych :eek::szok::szok::confused::confused:
A niby wszystkie meble na zamówienie robią.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wg przesłanego projektu.Szlag by to....

Witam,

wczoraj była u mnie Anabubka, pogadałyśmy troszke i miło spedziłyśmy popołudnie :) Wieczorem jak zwykle miałyśmy bieg na autobus :)

Dzisaj mam troszke słoneczka, za oknem wiec zamierzam to wykorzystać :)

Podczytuje ,ale weny nadal brak na pisanie :/

Pozdrowionka.

reklama
Witam. Ostatnio coś nie mogę wejść na BB :no: strona mi się nawet nie chce otwierać :no: ale na szczęście teraz mi się otworzyła :tak: Kuba już zdrowy całkowicie :tak: mamie przechodzi a tacie coś nie chce :dry: M w czerwińsku na szkoleniu a jutro do Wrocka jedzie z powodu tej powodzi :dry: i nie wie kiedy wróci :dry: super a mieliśmy się na weekend wyprowadzić :dry: super normalnie :no: coś się lekko rozpogadza mam nadzieję że ta pogoda się unormuje bo już mnie trafia w tym domu :sorry2: idę dziecko kłaść spać i sama się kładę bo coś usypiam dzisiaj przez tą pogodę :dry: miłego i suchego dnia życzę :tak:

Do góry