reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Ja nie jestem zadowolona z huggisów. Przemakają mi, źle wchłaniają mocz i sztywne są takie...
Pamki u mnie po raz kolejny wygrywają.

My mamy pampki...ale 3 , bo 2 były za małe i Borys miał odciśnięte nóżki, 3 sa natomist ok i jestem zadowolona. Kupiłam tez bella happy na probe, ale nie jestem zadowolona, sa sztywne i przeciekaja. Haggisy mialam kiedys przy córci i były ok.

My też już używamy "3" i to od jakichś min. 2 tygodni.

My używaliśmy Pampków, ale finalnie wybraliśmy Huggisy..wydaje mi sie że lepiej wykończone. Pampki tez spoko. Oba rodzaje super chłonne. Mieliśmy też newborny z rossmana- do bani moim zdaniem- strasznie twarde i ceratowe. Probka happy tez mnie nie przekonała w żadnym wypadku. ;)

A któraś używa husteczek Huggies????
Bo jestem ciekawa czy dobre jak pampersowe, czy nie uczulają itp..?

Póki co używamy Pampers sensitive i są jak najbardziej ok :)

Ella- my mielismy chusteczki Huggies. Jedno opakowanie.
Sa bardzo nasaczane, przez co zimne, i jak Polunie podcieralam zawsze sie wzdrygala przy tym. Zuzylam kilka na jej pupke, reszte woze w torbie z pieluchami i mam sobie do rak do przecierania.
Pampers sensitive sa najlepsze.

my mamy jeszcze zapas pampersów bo kto do nas nie przychodził to kupował właśnie pampki no i są ok ale wypróbowaliśmy również bella happy i jestem bardzo z nich zadowolona i właśnie na nie się przerzucimy jak skończą się pampersy :-)

maonka- bardzo mi się podoba mata Ali możesz powiedzieć gdzie można taką dostać??

my mamy jeszcze zapas pampersów bo kto do nas nie przychodził to kupował właśnie pampki no i są ok ale wypróbowaliśmy również bella happy i jestem bardzo z nich zadowolona i właśnie na nie się przerzucimy jak skończą się pampersy :-)

maonka- bardzo mi się podoba mata Ali możesz powiedzieć gdzie można taką dostać??

Matę mamy pożyczoną. Nie mam pojęcia gdzie takie coś można dostać. Uszy fajnie szeleszczą. Jest lusterko w niej. Nazwa to baby mix.

Udało mi się wylicytować matę z fisher price rainforest używkę na allegro za 42 zł :-):-):-) Więc Alicja będzie miała teraz 2 maty do zabawy:-):-)

reklama
Dziewczyny - przed kapiela zmierzylam Polusi pajacyk "tygrysek" i jest za maly :-( Miala go zalozony 1 raz na poczatku a potem przez cholerne szelki zalozyc sie nie dalo, no i jest za pozno.
Wiem , ze Wam sie podobal, wiec z checia ktorejs go oddam (w sumie moze byc i dla dziewczynki i dla chlopca). Polus miala w granicach 4200 gdy byl minimalnie za duzy, teraz przy ponad 5 kilogramach jest zbyt krotki.

Dajcie znac na priv, posle w liscie, i ktorys Maluszek bedzie mial sliczny stroj. Ciuszki ogolnie zostawiam dla kolezanki, ale obydwie z Polusia bedziemy zadowolone, ze jakis kwietniowy maluszek bedzie tygryska nosil.

Załączniki

• 7.jpg
    7.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 46
Do góry