reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziewczyny, chcę zakupić sterylizator i podgrzewacz do butelek i słoiczków. Jeśli macie jakieś sprawdzone, proszę wrzućcie namiary. Dzięki.
ja tez mam od tommee i tez nie polecam, wogole to nic z tej firmy nie polecam ani butelek ani smoczkow... a sterylizator mam od avent ten: PHILIPS AVENT Mikrofalowy Sterylizator SCF271 NOWY (1045890430) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie super i polecam, dodam ze wcale nie musisz miec butelek od avent, ja uzywam tylko od dr.browns butelki i pasuja tez, tam pasuja chyba wszystkie butelki

Dziewczyny jaką polecanie nianię elektroniczną? Chciałabym kupić taką z dość dużym zasięgiem, żebym mogła spokojnie wyjść do ogrodu jak dziecię spi w domu.

A wczoraj z okazji Dnia Dziecka zakupiłysmy z moją panną karuzelkę (w zamian za tą która jej się popsuła) KARUZELA Z PILOTEM MALA KSIEZNICZKA Tiny Love GRAT (1046989944) - Aukcje internetowe Allegro

Teraz przejściowo miałyśmy powieszoną taki balonik z króliczkami z IKEI i powiem Wam, że dziecko zachwycone, więc muszę znaleźć gdzieś miejsce i dal tej nieruchomej

reklama
nam też się zepsuła nasza karuzelka z misiami Fisher Prica i w zastępstwie powiesiliśmy taką nakręcaną ręcznie w bardzo żywych kolorach i Antoś jest zachwycony, tamta go tak nie urzekła...

Do góry