reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
wczoraj przyszla karuzelka jest śliczna
dzieki dziewczyny ze mi ja doradzilyscie :tak:
Zosi tez sie chyba podoba, chociaz skupia sie na niej na ok15 min ale mysle ze jest jeszcze za malutka

no i musze znow Was poprosic o rade
musze kupic dwie rzeczy i nie wiem jakie
1:to chusta mozecie polecic mi jakas? bo na allegro jest tego multum
2: leżaczek bujaczek tylko chodzi mi o ta hustaweczke bardziej
bo moje dziecie uwiebia byc noszone bujane i "szturchane" w domu mamy lezaczek taki zwykly bez wibracji i jak ja w niego wsadzam i zabieram ze soba do kuchni to po 10 min jest krzyk bo dziecko sie nudzi a jak ja bujam w tym lezaczku noga to od razu sie uspokaja, no ale ciezko tak obierac ziemniaki i przezucac kotlety szturchajac noga lezaczek:zawstydzona/y:no i tu sie zastanawiam czy u Was sie sprawdzaja te lezaczki bujaczki? i jaki moglybyscie mi polecic tylko tak do 300zl , bo widzialam na allegro takie po 800 zl ale nie stac nas na takie cudo

Kochana nasza Helenka dostała od chrzestnej hustawkę firmy Graco super bajer z górnej półki;-)ale powiem szczerze że ja sama nie dałabym tyle kasy za to.Fakt ze mała w niej siedzi ale nie żeby ją uwielbiała bo jak zacznie płakac to nawet bujanie jej nie uspokaja:no:

Co do chusty to ja mam bebelulu i jestem z niej zdowolona , jak mała jest marudna to wkładam ja do srodka i od razu zasypia a ja nawet moge sobie poodkurzac i jej to nie przeszkadza.

bo moje dziecie uwiebia byc noszone bujane i "szturchane" w domu mamy lezaczek taki zwykly bez wibracji i jak ja w niego wsadzam i zabieram ze soba do kuchni to po 10 min jest krzyk bo dziecko sie nudzi a jak ja bujam w tym lezaczku noga to od razu sie uspokaja, no ale ciezko tak obierac ziemniaki i przezucac kotlety szturchajac noga lezaczek:zawstydzona/y:no i tu sie zastanawiam czy u Was sie sprawdzaja te lezaczki bujaczki? i jaki moglybyscie mi polecic tylko tak do 300zl , bo widzialam na allegro takie po 800 zl ale nie stac nas na takie cudo

My mamy taki, jeszcze po Joli:
FISHER PRICE 2w1 LEZACZEK BUJACZEK G5914 POZYTYWKA (1059098546) - Aukcje internetowe Allegro
nawet qpkę łatwiej w niej robi:rofl2: wszystko dzięki magicznym wibracjom:tak:

Dziewczyny, koszulki są super!!!
:tak:

a ja się wku....am! Z pospiechu kupiłam na allegro matę rainforest... ale nie o ten las mi chodziło:wściekła/y: Chciałam fishera a to jakaś camry!! zmyliły mnie kolory i żyrafa :wściekła/y:
A powiem Wam coś ciekawego. Dowiedziałam się wczoraj od teściowej, że bedę chrzestną. nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że chrzest w te sobote, a nikt mnie nawet o to nie poprosił!!! skąd mi szwagier urwał to ja nie wiem

wczoraj przyszla karuzelka jest śliczna
dzieki dziewczyny ze mi ja doradzilyscie :tak:
Zosi tez sie chyba podoba, chociaz skupia sie na niej na ok15 min ale mysle ze jest jeszcze za malutka

no i musze znow Was poprosic o rade
musze kupic dwie rzeczy i nie wiem jakie
1:to chusta mozecie polecic mi jakas? bo na allegro jest tego multum

gorąco polecam taki
Fisher price leżaczek m7930 z wibracjami (1070232786) - Aukcje internetowe Allegro
wychowuje na nim juz drugie dziecko :)

reklama
chcę kupić Natalce jakąś fajną zabawkę i tak rozmyślam którą opcję wybrać może wy mi pomożecie co będzie lepsze PAN METKA a* PAN METKA + książeczka+ CD+ DVD # K`s Kids (1066624014) - Aukcje internetowe Allegro

czy pan gryzak Pan Gryzak + CD + DVD + Książeczka Hit Cenowy MK (1066978822) - Aukcje internetowe Allegro
a może pani szeleścik PANI SZELESCIK+ksiazeczka+CD+DVD *K's Kids +GRATIS (1065326808) - Aukcje internetowe Allegro

cóż za problemy młodej mamy :-D:-D:-D:-D

Wszystkie 3 zabawki fajne, ale chyba Pan metka najlepszy.

Do góry