reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Kama no super-fajny kosz!!
Ewelad ja już tez nic nie kupuje,żeby nei prasować :)))
Ja zjadłam naleśniki i arbuza i jestem pełna na maksa

reklama
kama przypomnialas mi o moim ukochanym zapachu domestosa :-D
takie mam parcie na ten zapach ,ze bym sobie najchetniej lyczka walnela :-D
Oj sprzataj sprzataj jak masz "wizytacje" :tak:ciezko w taki upal co ..
Ale fajny kosz!!i bardzo mily gest ze strony dziadkow :happy::happy:

madzik ja tez wciagnelam nalesniora :-parbuza juz unikam bo potem biegam po tych schodach siku :crazy:

Ja juz tez nic nie kupuje ...nooo jeszcze mam 3 aukacje ktore koncza mi sie dzis i jutro i finito (chyba hahah)bo ja ciagle mam wrazenie ,ze malo mam tych ciuszkow :baffled:dzisiaj moje dziecko odebralo przesylki od listonosza bo mi juz glupio ;-)

Vanilka to powiedz listonoszowi, zeby sobie skladal na kupke i hurtem Ci przyniesie:-D. a co do parcia na zapachy ja tez mam swojego bzika a mianowicie zapach wilgoci, piwnicy, mokrej ziemi to jest to czego nigdy nie znosilam a teraz moge sie sztachac do woli. Co sie robi w glowach tym ciezarnym.

Mi sie wydawalo ze mam tego duzo ale teraz jak patrze to ja nie mam nic !! zrobilam liste i chyba wiecej mam do kupienia niz w rzeczywistosci mam nie mam skarpetek dla malej :-/ , pampersow brak , nie wspomne o wanience eh chcialabym taka ze stojakiem najlepiej bo na ziemi niewygodnie kapac aa ja nie mam takiej nizszej lawy pozatym mam brodzik w lazience brak wanny wiec to komplikuje sprawe. Nie mam recznika dla malej jeszcze kocyk jeden by sie przydal ,nozyczek eh pewnie przypomni mi sie 100 innych rzeczy . Vanilka pytanie do ciebie kupilas tu staniki specjalne do karmienia ?? jak tak to gdzie :]
Co do zapachów urzeka mnie zapach starych książek i benzyny :]

Vanilka to powiedz listonoszowi, zeby sobie skladal na kupke i hurtem Ci przyniesie:-D. a co do parcia na zapachy ja tez mam swojego bzika a mianowicie zapach wilgoci, piwnicy, mokrej ziemi to jest to czego nigdy nie znosilam a teraz moge sie sztachac do woli. Co sie robi w glowach tym ciezarnym.

o kurw....cynamonka :-Dchyba mnie przebilas z tymi zapachami :-D:-D
to ja ide sie napic domestosa ,a Ty uciekaj do piwnicy z plesnia :-D:-D:-D
bedzie nam dobrze :-D

Ja lubię zapach benzyny i farby :)))
Ale mam lenia-podziwiam te co sprzatają, ja siedze z nogami na stole i jedyny wysiłek to jak wstaje na siku hehe

składamy wózek- z przerwą na wypad po jedzonko-podjęłam decyzję, ze obiad będzie, więc D pojechał po chińszczyznę:-D a u dentka mówi, ze nic nie bolało-chyba dlatego, ze dentka to fajna blondyna-spoxik, zaoszczędzamy na znieczuleniu:-D

a tak w ogóle, to przepraszam-czy to jest wciąż forum przyszłych matek-Polek, czy małych wąchaczy substancji chemicznych??? :-D :-D :-D

ps.Cynamonka ja też lubie zapach wilgoci i piwnicy

reklama
Do góry