reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

dziewczyny czym myjecie dzieciom uszka? i jak?

przegotowana woda, patyczki do uszu z ogranicznikiem i heja:-)

hehehhe
no może Aniam wpadnie i rozgoni towarzystwo jako przykładny moderator :-D:-D:-D

13x13, Dagsila - ja już 2 lata mieszkam w domu który wybudowalismy

Najchetniej zaczęłabym budowę od nowa bo już mnie wkurza kilka rzeczy w naszym wymarzonym domku :-D:-D:-D

mowi sie ze 3 dom buduje sie dla siebie-1 dla wroga, 2 w rodzinie 3 dla siebie:-)
wiec burz i stawuiaj od nowa:-D:-D:-D

Jeny dziewczyny jakie duze te domy macie albo wybralyscie.Ja to mam taki malutki,a raczej bede miec.Teraz w lipcu zaczynamy budowe i mysle ze do zimy juz stanie przykryty.Dobrze ze mam tate ktory sie na wszystkim zna to dopilnuje jak my bedziemy siedziec tutaj.

u nas K. bedzie stawiał ( nie ma to jak informatyk z wieloma talentami), oczywiscie nie wszystko, bo np. dach klasc beda gorale. a co do wielkosci, to pewnie i tak bedzie mi malo:-D:-D

Dobre pole czy dwor???U nas sie mowi i tak i tak.

hehe babcia mowila na pole a dziadek na dwor:-):-) wiadomo, ktore gdzie mieszkało :-)

A czapke to moja mala miala na glowie jak sie urodzila i raz w domu przy pierwszej kapieli i tyle.Co bede dziecko zmuszac.
Uszka tez tylko z wierzchu patyczkiem do srodka nie wkladam bo nie wolno.

superasne te domki
mnie sie marzy taki: Gotowy PROJEKT DOMU - KR Kwarc z garażem - DOM.PL byc moze juz niedlugo......

u mnie tez idziemy na pole :-)

Krewetka, oby nam sie te wymarzone chalupki szybko postawiły:tak::tak:

reklama
Wronia a ja zgapilam od Ciebie :-)
MamaCzyTata.pl - Olcia

a nie wiem zaczęłam ja tak bardziej przemywać jak te upały przyszły, bo zapocona rano wstawala mimo, że bez okrycia spala tylko w samym bodziaku, ale dzis jak chłodniej to tylko dupka i buzia.

My czapkom też mówimy nie!!!

Daga u mnie identycznie-na górze sypialnia musi być z garderobą i łazienką (bo nie będę sie z córką o lustro biła) -dlatego będzie powiększona razem z garażem na dole;-) no i z pokoju na dole robię pralnio-suszarnio-graciarnię:-p z przejściem do garażu i takich tam kilka zmian innych wprowadzę:tak: oprócz tgo kuchnia z szufladami tylko, krany ze ściany wychodzące (bo tych standardowych czyścić nie potrafię), wszędzie kamień i ogrzewanie podłogowe na dole:-) ale niestety to za 2 lata jak tu dokończymy już sprawy:-( ale wtedy na wiosnę zaczynam a jesienią się wprowadzam -a co!!!:-D

dziewczyny które używają ziajkę -jakie wrażenia??? kupiłam małą butelkę i muszę wypróbować -Kfiatek pisała że używa -a gdzież Ona jest???:confused:

aniez - dzieki za info
agnieszka - no nareszcie!! super
ella - witaj! super ze z julcia juz lepiej, widzisz te zakichane pierwsze 3 miesiace tylko daja czadu, teraz juz bedzie tylko lepiej!
ja nie zakladam czapki nawet na pole:-D moj wozek jest dobrze ochroniony ze tak powiem i nie trzeba czapki, mala mi sie strasznie denerwowala w czapce i za goraco jej bylo, takze precz z czapka, a po domu czapka po kapieli to pierwsze slysze wogole, nawet bym na to nie wpadla zeby tak robic, nigdy nie slyszalam tego...

wogole to moje dziecko jest jakims spiochem, wasze tez? :confused:ma juz prawie 3 miesiace a spi caly dzien i cala noc... budzi sie tylko na jedzenie i znowu spi, nie wiem czy to normalne jest? no moze po jedzeniu nieraz troche sie pobawi ale i tak zaraz zasnie...
acha, a uszka myje tak jak wy czyli jest ok:tak:

reklama
Dzieci śpią, męża nie ma, wstawiłam sobie wodę na zielona herbatkę z mietą i czekam na M jak Mydło:-)

edit:...ooo nie ma już M jak Mydlo....:-( i co ja mam robic????? hehehehe

Ostatnia edycja:
Do góry