reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Wronka, włączyłam Twoją stronkę o podobieństwie dzieci no i otworzyłam Weronikę...mój M siedział koło mnie i wykorzystując moja nieuwagę zagłosował na Twojego M, bo stwierdził, że trzeba chłopu pomóc !!! To się nazywa solidarność plemników :-)

a no i jeszcze stwierdził, że mamusia Weroniki to ładna babeczka :-)

a to chłop jeden no...heheheh, a ja wlaśnie weszłam i zobaczyłam 5 głos na T, mialam nadzieje ,że na 4 zostanie...hehehe

no i dziekuje za komplement......dobrze ze całej mojej teraźniejszej sylwetki nie widac....

a ja mam problem....mój odwrotowiec mały nie chce chodzić w chuście :-(...kupiłam, bo miałam nadzieję, że jak ją zarzucę w tą chustę to i zakupy zrobię i do miasta wyskoczę (bo ona z tych nieśpiących, a wózka nie chce mi się tarabanić), a tu dooopa...walczy jak jest w chuście jak przy kolkach :-(...jak ją przyzwyczaić ?
A czy Hanulek lubi zasypiac na Twoich piersiach? Moja tak uwielbia, i czesto jak wiem ze po jedzeniu bedzie spala - wrzucam ja w chuste. Po minutce juz jest kimanko.
Moze sprobuj wlasnie tak - wycisz mala na rekach w pozycji takiej jak w chuscie, a potem ja wsadz w chuste. Pozatym ja moja z pooczatku duzo przez chuste glaskalam, obejmowalam, i milo mowilam, by kojarzyla to z czyms milym.
Kumpeli corcia tez sie nie dala chustowac, wiecznie sie darla, wiec ja zapobiegawczo staralam sie od poczatku Pole przyzwyczajac ze to cos supermilego.

Jeśli mówimy o ziajce na słońce, to dla mnie do luftu- smaruje się jakby chciało a nie mogło- miałam w zeszłym roku, wnerwiło mnie, bo Kubę lata świetlne smarowałam i kupiłam Nivea i sobie chwalę.

O jejku no tak nie powiedziałam -o tą do kąpieli...
mała śpi (ale mi nowość hehehe)

właśnie dziewczyny co to jest jak dziecku się nagle główka poci bardzo??? czytałam gdzieś o tym że to niby nic dobrego... ale nie kojarzę już o co chodziło i jak to poznać... muszę pogrzebać w necie...

a teraz uciekam -do jutra...
miłych snów mamuśki

A gdzie ta stronka, bo ja coś przeoczyłam, a chciałam zagłosować ;)))

Wronia buraczka strzelisz, ale atrakcyjna z Ciebie babka i tyle... kilogramy rzecz nabyta się pozbędziesz, a seksapil rzecz wrodzona nabyć trudno ;) więc się ciesz :-D

A gdzie ta stronka, bo ja coś przeoczyłam, a chciałam zagłosować ;)))

Wronia buraczka strzelisz, ale atrakcyjna z Ciebie babka i tyle... kilogramy rzecz nabyta się pozbędziesz, a seksapil rzecz wrodzona nabyć trudno ;) więc się ciesz :-D

aniez pod moimi suwaczkami są stronki gdzie można glosowac:-)

no i znowu burak...hehe juz mi goraco;-)

13x13 ruszyłam puppę z sofy odczłapalam do łazienki i wróciłam (taka gimnastyka się przyda, nie?). Mam też Ziajkę do kąpieli tę po 12 m-cu i sobie chwalę- Kuba też, bo jest niebiesko :-D

reklama
O jejku no tak nie powiedziałam -o tą do kąpieli...
mała śpi (ale mi nowość hehehe)

właśnie dziewczyny co to jest jak dziecku się nagle główka poci bardzo??? czytałam gdzieś o tym że to niby nic dobrego... ale nie kojarzę już o co chodziło i jak to poznać... muszę pogrzebać w necie...

a teraz uciekam -do jutra...
miłych snów mamuśki

Ja mam tę ziajkę o której pisała kwiatuszek, że niby podobna do oliatum. Osobiście jestem zadowolona, jest ok. Borys ma ładną skórke bez żadnych problemów więc i ziajka się sprawdza:-)

Do góry