reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

śpij dobrze Aga :-)

a ja się witam wieczornie...Snoop obstrzyżony, SPA zaliczył i w końcu wygląda jak pies :-)...całkiem już doszedł do siebie po bliskim spotkaniu z dogo-dalmatyńczykiem, więc córcia happy...a jak córcia happy, to matka 100 razy bardziej happy...
aaaa i byliśmy dziś po basen do ogrodu...i wiecie co ? jestem w szoku...w całym Wrocku zero basenów...tylko 1 w OBI był za 3000 plnów, ale jak dla nas to za drogi...ponoć ludzie - jak się gorąc zrobił - to baseny sobie z rąk wyrywali...no szok...nie kupiliśmy oczywiście, ale ja się tam nie martwię, bo w końcu od czego jest dla "miłościwie nam kupujących" allegro :-)

kurcze no i głodna jestem...nienawidze jeść na noc, ale jak nie zjem, to znów boję się, że nie będę mieć pokarmu :-(...bo pić to ja dużo nie umiem...

to idę jakąś kanapkę zaliczyć

papatki....

reklama
śpij dobrze Aga :-)

a ja się witam wieczornie...Snoop obstrzyżony, SPA zaliczył i w końcu wygląda jak pies :-)...całkiem już doszedł do siebie po bliskim spotkaniu z dogo-dalmatyńczykiem, więc córcia happy...a jak córcia happy, to matka 100 razy bardziej happy...
aaaa i byliśmy dziś po basen do ogrodu...i wiecie co ? jestem w szoku...w całym Wrocku zero basenów...tylko 1 w OBI był za 3000 plnów, ale jak dla nas to za drogi...ponoć ludzie - jak się gorąc zrobił - to baseny sobie z rąk wyrywali...no szok...nie kupiliśmy oczywiście, ale ja się tam nie martwię, bo w końcu od czego jest dla "miłościwie nam kupujących" allegro :-)

kurcze no i głodna jestem...nienawidze jeść na noc, ale jak nie zjem, to znów boję się, że nie będę mieć pokarmu :-(...bo pić to ja dużo nie umiem...

to idę jakąś kanapkę zaliczyć

papatki....
\

koleżanka miała przygode szkoda ze nie pamietam jaki sprzedawva ale byłyśmy wściekłe ( generalnie to był importer generalny firmy intex ) cholera coś za dużo tego generalnie :)
No ale zamówiła basen 12 czerwca byłam u niej upał to go pach na taras i co dmuchamy ( pompka tyż była elektryczna bo dokupiła ) dmuchamy go a tam nie ma korka do zatkania .. i co dupa tyle się dzieci wykapały zadzwoniła korek dostała po ponad tygodniu .. i co kolejna próba .. czego nie ma pałąków co łącza daszek z basenem .
Basen za 179 zeta . Ja już si nawet do nich pofatygowałam bo to z mojej strony pod wawą .. pałaków nadal nie ma .
To taka przygoda allegrowo basenowa

Własnie bardzo wnikliwie, szczegół po szczególe przeanalizowałam swoje wyniki krwi i moczu. Jednoznacznie stwierdzam że to anemia (w szpitalu po porodzie też miałam, brałam leki ale widać nie pomogło), wszystkie objawy o których pisałam także towarzyszą anemii, więc do lekarza musowo bo przyczyny mogą być różne. A test i tak dla spokojności zrobię i jutro dam znać.
Buziaki, dobrej nocki!

Gosienka - toz Ty pozytywnym nastawieniem wszystkich zarazasz! Nic tylko pozazdroscic. Jeden cud sie zdarzyl, ze macie swoja Ksiezniczke, to i na kolejny teraz pora, bo to co dobre tez lubi chodzic parami!

Judysia -no to chyba dobrze, ze to "tylko" anemia, a nie dzidzi ;-)

Swoja droga na Styczniowkach jest dziewczyna, co jedna corunie ma ze stycznia, a druga w grudniu tego samego roku urodzila. To jest dopiero Dziki Zachod :-D:-D:-D

Dobranoc Kobitki, slodkich snow, i szybkich karmien w nocy ;-):-D

Witam się i ja wieczornie.

Judysia daj koniecznie znać co i jak
Paulka współczuje przejsc z lekarzem a raczej pseudolekarzem
Gosienko Z Emilka widze że bardzo roztropny chłopak:-D

Dziewczyny jak tu się sentymentalnie zrobiło...
Katik, Daga i Gosienka jak czytałam wasze postu to się poryczałam.

U nas równy rok minie 25 lipca, bylismy wtedy na weekend w Pradze- było cudownie !!! I wrócilismy jeszcze z cudowniejszym Skrabem!! Ja od początku przypuszczałam że tak może być ale jak zrobiłam test po 8dniach wyszedł negatywny pomimo to jakieś dziwne przeczucie miałam i ja okres spóźniał mi się już jeden dzień to byłam pewna. 20sierpnia przed 7rano poszłam zrobić test, patrze a tam 1kreska,odwróciłam się do M(mył zęby) i mówie smutna że nic z tego, po czym odwracam się patrze na test a tam 2 kreski!Szok:-DStało się, nie ma już odwrotu! M zaczął mnie przytulać całą mnie pastą wysmarował:-D:-D:-D Byłam taka szczęśliwa:-)Uwielbiam to wspominać. A teraz po roku w łóżeczku leży Mój Najwiekszy Skarb i kocham Ją tak bezwarunkowo! ehhh :tak:

Aha wrzucilam na zamkniety obiecane fotki z chrztu

pootwieranych okien...

Dobranocka ;-)

Witam o nieludzkiej porze...
Nie spie od ponad godziny. Marek na spółkę z braciszkiem zrobili mi pobudkę...obaj marudzili i popłakiwali że nie wiedziełam do któego lecieć... jak jeden prestał to drugi zaczynał... szczęście mąż przejął na chwilę Marka. Uspokoiłam Janka i zasnął. No a Marek nie ma zamiaru spać :-( do tego pobudki na karmienie co 2 godziny w nocy i jestem zombie oczy mi się kleją, pysio mi się wydziera...
Dzisiaj idziemy na obiad do Sfinksa i na lody :-) a potem zabieramy chłopaków na basen

Boże jak duszno w domu!!!!!!

Alleluja Marek zasnął....ale ja już nie dam rady :-(
Wytrwania dzisiaj życzę bo ma bych ch*****nie duszno i ciepło

WItam witam
jest tak goraco i duszno że się spać nie da(mieszkam na poddaszu...) i moje dziecko też już spać nie chce.Właśnie huśta się w swojej nowej hustawce i najwyraxniej sie jej podoba:) Musze sie pochwalic ze jak wczoraj zasnela o 20.40 tak dzis dopiero wstala o 7:-)oby tak codziennie!
My dziś też wybieramy się nad wodę aby coś buźkę poopalać a małą babci podrzucamy. Ale i tak pewnie długo nie wytrzymamy, tym bardziej ze ja do wody wchodzic nie moge...
Agnieszka smacznego życzę już teraz, a lody bym mogła dziś na śniadanie zjeść:-D-narobiłaś mi smaka

WItam witam
jest tak goraco i duszno że się spać nie da(mieszkam na poddaszu...) i moje dziecko też już spać nie chce.Właśnie huśta się w swojej nowej hustawce i najwyraxniej sie jej podoba:) Musze sie pochwalic ze jak wczoraj zasnela o 20.40 tak dzis dopiero wstala o 7:-)oby tak codziennie!
My dziś też wybieramy się nad wodę aby coś buźkę poopalać a małą babci podrzucamy. Ale i tak pewnie długo nie wytrzymamy, tym bardziej ze ja do wody wchodzic nie moge...
A to dlaczego??
Agnieszka smacznego życzę już teraz, a lody bym mogła dziś na śniadanie zjeść:-D-narobiłaś mi smaka

A dziękuję bardzo. Lody to przy takiej pogodzie na śniadanie obiad i kolację najlepiej :-p
Przy okazji mam zamiar wydać trochę kasy bo mąż sobie kupił klucz internetowy do star crafta II kóry wychodzi gdzięś koło 28 lipca i musze kase wydać :-p coby nie zapomniał że mi się należy za jego grę :-)
Za to wczoraj zjadłam na obiad.... 1/4 arbuza z lodówki :-p

reklama
Agnieszka boje sie cos zlapac bo nie wiem czy tych cholernych bakterii sie pozbylam bo nie bylam jeszcze na kontroli a poza tym nadal mam ten nieszczesny okres....

Ale właśnie mnie moj M zaskoczyl! Oznajmil mi ze zaprasza mnie na jakies 2 godz nad wode a pozniej na obiad do... ZAkopanego !!! Naszego Zakopanego !!!:-):-):-)
Pierwszy raz z Laurką. I już dzien zapowiada sie suuuuper !!!!:-) To ja uciekam sie szykowac hehe

Do góry