Czesć dziewczynki:-)
Długo mnie tu nie było bo siedzę cały czas z Zuzią u mamy na działce.
Dwa tygodnie temu byliśmy ze znajomymi na weekend nad jeziorem i Zuzka byla zachwycona:-) także myslę, ze wakacje nad jeziorami jej się spodobają:-)
Wyjezdzamy już jutro...pierwszy tydzień na Mazury drugi tydzień na Kaszuby, ale tylko 10km od morza. Bardzo się cieszę, bo już nie mogę zdzierżyć tych upałów w mieście.
Co do gadania...Zuzka już prawie wszystko powtarza, potrafi powiedzieć wszystko na co ma akurat ochotę, zaczyna spiewać piosenki.... Wczoraj się nauczyła mówić okulary i mówi: "okuly":-) Ale ogólnie większość słów mówi bardzo wyraźnie ...już normalnie "po dorosłemu". Najbardziej mi się podoba że mówi już: "mama","mamusia", "mamunia"

"tata" "tatuś", "babci" (babcia), "tioti" (ciocia), na mnie jak krzyczy to woła: "ADATA" a na Grześka "MIŚ" bo ja do niego mówię Misiek
Co do bicia to mojej się to zdarza raczej w zabawie...wtedy po prostu przestaję się z nią bawić i odchodzę od niej, za to ma jeszcze takie coś że sypie piaskiem i rzuca kamieniami w psa.... juz nie wiem ile razy jej powiedziałam że nie wolno, a ona robi swoje:-(
No nic dziewczynki idę się pakować, wstawię jeszcze parę fotosków gdzie trzeba