reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marciaa a teraz jak piszesz to i mi sie przypomnialo, fajnie i dawaj znac na co sie zdecydujesz pod wzgeldem sukni, sali, kwiatow i wszystkiego :), a Maclarena polecam z calego serca, bo sa naprawde wytzry, ale wozki. Mialam Polci kupic nowy, ale ten po Pacie jest w swietnym stanie, a naprawde duzo go uzywalam, wiec i z nim zostane.

MoniskaBe moze otworz nowy watek na swoje aukcje i podaj adres strony w pierwszym poscie, bo ja ciagle go znalesc nie moge. Musze sie wracac mnostwo stron, zeby go wyszukac, a tez chce popatrzec :)

reklama
Marciaa a teraz jak piszesz to i mi sie przypomnialo, fajnie i dawaj znac na co sie zdecydujesz pod wzgeldem sukni, sali, kwiatow i wszystkiego :), a Maclarena polecam z calego serca, bo sa naprawde wytzry, ale wozki. Mialam Polci kupic nowy, ale ten po Pacie jest w swietnym stanie, a naprawde duzo go uzywalam, wiec i z nim zostane.

MoniskaBe moze otworz nowy watek na swoje aukcje i podaj adres strony w pierwszym poscie, bo ja ciagle go znalesc nie moge. Musze sie wracac mnostwo stron, zeby go wyszukac, a tez chce popatrzec :)

Dam znac dam. Mam nadzieje, zem i coś doradzicie :)

Jestem za nowym watkiem :]

Moniska tak cheeroke. Wplate zrobie jutrok OK:p

Dam znac dam. Mam nadzieje, zem i coś doradzicie :)

Jestem za nowym watkiem :]

Moniska tak cheeroke. Wplate zrobie jutrok OK:p

Wama dobry pomysl, juz robie nowy temat.

Marcia ok, czekam :-)

dziewczynki na pewno znacie wcześniaka Franka i jego mamę FraniowaMama, mieli konto charytatywne na allegro i niestety to konto zostało zablokowane:( teraz prośba: napisaliśmy taką prośbę do allegro i proszę Was abyście taką prośbę wysłali do obsługi allegro.
Witam!
Piszę do Państwa z ogromną prośbą o odblokowanie konta aukcji charytatywnych użytkownika dzielny_Franek. Konto zostało zablokowane w skutek nieuwagi i niedoczytania regulaminu przez Mame Frania i Wolontariuszkę, która pomagała obsługiwać aukcje (Mama Frania jako sprawująca całodobową opiekę nad chorym dzieckiem nie była w stanie samodzielnie ogarnąć aukcji Allegro). Pieniądze z aukcji w znacznym stopniu pomagały w opłatach związanych z rehabilitacją Frania. Zdaję sobie sprawę, że dla Państwa sprawy regulaminowe są priorytetowe - ale w tej sytuacji zwracam się z ogromną prośbą o okazanie odrobiny serdeczności i odblokowanie konta.
Jednocześnie zwracam się z prośbą - sugestią aby w Regulaminie Allegro zawrzeć możliwość obsługi kont charytatywnych również przez wskazanych przez użytkownika wolontariuszy.
Z poważaniem,
Imię i Nazwisko/ nik z Allegro

trzeba to zrobić tak:
Droga jest nastepująca (po zalogowaniu sie na Allegro)
U góry na ciemnym pasku sa "usługi", wchodzimy
dalej: panel "dla kupujących" - "kontakt z obsługa użytkownika"
"krok 1" - wybieramy "usługi specjalne"
"krok 2" - wybieramy "aukcje charytatywne"
i otwiera sie formularz kontaktowy. można kopiować tekst:) Ino podpisac sie trza:)

Jesli wszystkie maile będą ladowały u 1 osoby obsługującej ten dział, to może w końcu wkurzy sie ona i poprosi pana miłego, żeby Frania odblokował..

Dziękuje z góry za pomoc!!!!:)

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)

ramari to swietne wiadomosci :) Czerwiec to piekny miesiac.

ciazowe mamusie jak juz bedziecie mialy jakies foty skarbeczkow z usg to my tu bardzo prosimy.... zebyscie nam na "przyszle mamy" calkiem nie zwialy;-). Bedzie nam milo powspominac :tak:

Cześć,
romari-jeszcze raz ogromne gratki i super że wszystko dobrze:) EH DZIEWCZYNY ALE ROBICIE "smaka"tymi fasolkami:)
ostatnio pisałam z missis, i u niej wszystko dobrze , oprócz tego że ma parę niemiłych dolegliwości(np.cukrzyce i nadciśnienie) to czuje się dobrze i nie może doczekać się jak juz przytuli smyka:) za 3 tygodnie ma mieć zdejmowany szew, więc urodzi pewnie pod koniec listopada albo początku grudnia:)
J adziś byłam z małą u lekarza, bo coś ostatnio strasznie kaszle(tak dudni) i okazało się że prawdopodobnie od suchego powietzra, więc mamy teraz zakręcone grzejniki i wszędzie porozwieszane mokre ręczniki, trzeba będzie nawilżacz zakupić;/
aaa i okazało sie , zresztą mnie o wcale nie zdziwiło że małą jest trochę odwodniona, eh ona w ogóle nie chce pić-macie jakieś złote rady jak ją napoić, bo próbowałam już chyba wszystkiego....nawet z otwartego piła kubeczka, ale już jej się znudziło:/

Wama to prawda czerwiec jest ok. Nie będę z wielkim brzuchem chodzić w upały, ale jak maleństwo się urodzi to będzie już na tyle ciepło, żeby spacerować i spędzać dużą część dnia na ogrodzie.
Foteczkę mam z dzisiaj, ale bardzo kiepskiej jakości, więc nie będę wklejać bo i tak pewnie nie będzie widać.
Marti ja młodemu daje soczki bobofrut z kubka niekapka aventu i mu smakują. W sumie to my nie mamy problemów jedzeniowych więc ja nie będę autorytetem w tej dziedzinie :)

Ostatnia edycja:
reklama
a u nas LEJE :-( juz od paru dni i kisimy sie w domu :-(
My juz zle do glowy dostajemy przez to siedzenie w domu. Dlatego wybieramy sie dzis na basen.

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)
Super :-) Moj M tez jest z 19 czerwca :tak:

Marcia ten Maclaren super :happy: a ten co ja chce kupic jest wlasnie polecany na rozne tereny, nawet po piachu ponoc daje rade.

A moj Al ma teraz etap, ze jak widzi nowa twarz to zaczyna strasznie ryczec :szok:

Do góry