reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme tu Cie nikt nie porównuje ....
Tu chodzi o sprawiedliwośc i NIC WIECEJ!!!!!!!!!!

ide odpocząć od tych ciągłych afer......

Ostatnia edycja:
reklama
Femme nie glupio bo jakbys chciala zauwazyc dziewczyny napisaly swoje..
ja tez co soso doczytala ze do czasu wydawalo sie spoko pozneij jednak zaczela mocno wchodzic w tylek i o dalo do myslenia!
nie wstydze sie tegoco pisze! ale skoro mamy podejrzenia to mamy od tego watek prywatny i konsultujemy wsyztsko tam!
od tego on jest!
i to ze nie uzylas nickow i nic nie skopiowalas tresci slowo w slowo to malo wazne bo strescilas wszytskie posty w kilku slowach!

Umi trochę z tym przesadziłaś..... JA nie czuję żeby DAffi była czyimś wysłannikiem a tym bardziej moim... sorry

wiesz ona chyba pomyslala ze my spiskujemy razem,! nonsens.
poprostu juz ktos wczesniej wyrazil takie zdanie a ty przytaknelas i wystarczylo do kolejnej afery.

femme zlamala regulamin i tyle i nei jest nikomu glupiuo,nie musisz pisac nikow wazne ze wynioslas info z tajnego! cow widze ze tu jedni sa cacani a dudzy obsra****

i dodtam ze ta sprawa niech tu zaostanie wyjasniona...co o soso mozna bylo tu pisac a o femme nie bo co? bo ktos to wyczta i zauwazy ze regulamin zlamala? umi badz sparwiedliwa!

Ostatnia edycja:
Daffi nic bardziej mylnego niczego takiego nie pomyslałam w cudzysłowiu napisałam zeby sie dowiedziec czy kaamaa pisze jako sama ona czy jako dziewczyny nie należace do zamknietego.
napisze tak to czy soso zostanie czy nie wisi mi i powiewa ale chciałabym zeby było sprawiedliwie... Z reszta o ile ci wiadomo gdy soso stwierdziła ze dziewczyny z kaffe głosowały poszłam i zapytałam czy jest mozliwosc wgladu w ankiete... Nie wierze jej i nie mam zamiaru głosować na Tak ale wolę " przegrać" uczciwie niz "wyrać" nie słusznie

edit Ok zaczynam buć spraiwdliwa Fikusek o soso chcesz głosowac na zamknietym mimo ze tu regulamin złamała ....

Umi a wiec pwoiem tak.
nie ma sensu sie sprzeczac. ja przystaje na ankiete otwarta z tym ze z widokiem na to kto glosowal i wtedy kazdy inny nick spoza MM poporostu odzrucimy i podliczymy glosy wazne. co ty na to?

ps zapraszam na przyloty i odloty.

Ostatnia edycja:
Jestem na forum od prawie 3 lat nigdy tu nie skłamałam nie złamałam regulaminu i nie wyrządzałam krzywdy innym :-) :-p
Zawsze służyłam radą dzieliłam się swoimi emocjami i starałam się być ok wobec dziewczyn chyba że pojawiały się jakieś trole czy była jakaś dyskusja i miałam odmienne zdanie ;-) to wiadomo zawsze są jakieś sprzeczki ;-)

A wy śmiecie mnie porównywać do SOSO ? i proszę nie pisać że nie porównujecie :-)

A tłumaczenie że to nie ma znaczenia że nicku nie podałam ani cytatów ani nawet nic szczególnego ? czyli co na głównym ktoś mi powie że był na spacerze a ja spytam się na głównym jak po spacerku (zapominając że tam pisało się o tym spacerze a nie tu) to też już złamałam regulamin ? czyli np jak ANETKA czy UMI kiedyś pisały że one mi się nie muszą pokazywać bo je widziałam również złamały regulamin bo ujawniły że na zamkniętym mi pokazywały zdjęcia tak ? :-) chwila zastanowienia przejrzenia postów i okażę się że połowę dziewczyn trzeba wywalić czy zbanować bo okaże się że każdej zdarzyło się powiedzieć coś co było mówione kiedyś na zamkniętym :oo: i jednak się okazuje że to jest różnica że nie napisałam ani nicków ani cytatów ani nic w tym stylu :sorry: prawda jest taka że śmieszne jest to co wy do czego porównujecie SOSO wylecieć powinna nie przez to że coś zacytowała i każdy o tym wie że to nie o to chodzi tylko przez to że okazała się zwykłą kłamczuchą z jakimś zryciem w głowie !

I jeszcze jedna kwestia jak to sonda na zamkniętym ! a co nowe gorsze ? co wy tu jesteście gospodarzami i wy się tylko liczycie ?! co tu się wyprawia w ogóle ja jak byłam nowa to byłam traktowana na równi z innymi czułam się swobodnie a teraz będąc tu nową i widząc parę dziewczyn które "rządzą" i mówią że nowe przecież nie mają głosu czy te które rzadziej zaglądają to bym się wycofała i poszła na inne forum :oo: macie swoje zamknięte i tam sobie rządzcie tu uważam że każdy ma równe prawa nie ważne czy piszę 50 razy dziennie czy 2 razy w tygodniu ... zresztą co za problem skoro tak chcecie SOSO i wiadomo że jak będzie ankieta na zamkniętym to przejdzie to ją po prostu weźcie na zamknięty i napiszcie to władzy BB ale tu jeżeli większość głosuje na NIE to niech się nie udziela proste chyba ...

reklama
Do góry