reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

WÓZEK - wasz wybór !

reklama
Dziubasek - latem jest ok, ale za to zimą trochę ciasno im, ale jakoś się mieszczą, lecz moja starsza to chuderlak, więc może dlatego..., zeszłej zimy, Gośka leżała w tej torbie / przez nas zwaną trumienką / , nawet w śpiworze wózkowym... Oczywiście to zależy od dzieci.. moja Hanka trochę Gośkę przesuwa jak ta wejdzie na jej stronę. Ogólnie jednak nie mam z nimi jakoś problemu. Oczywiście są minusy tego wózka, bo do autobusu wchodzi, ale ciężko w dużym ścisku jechać.

gie-oska nie jestem przekonanana do tych wózków...miałabym wrażenie, że idąc mogę kopnąć tego leżącego....a do niego dochodzi tam powietrze?

anawawka, no na początku chciałam kupić jeden obok drugiego...ale zrezygnuję jednak z tego, żeby chłopakom było wygodniej...teraz jestem za wyborem jeden za drugim i w sumie marka KEES mi się podoba?!?!

Dziubasek - po prostu kiedyś pojedź ze swoim synkiem do sklepu z wózkami, wsadź go do takiego jeden za drugim i zobacz jak Ci się prowadzi, ja też taki chciałam, ale jak go próbowałam "na sucho" podnieść - by wjechać np. na duży krawężnik, to wymiękłam i zdanie zmieniłam.. - najlepiej jest przetestować...;-)

wiecie jestem trochę rozczarowana tym moim nowym wózkiem , liczyłam że będzie się nim trochę lepiej jeździło ,jednak nie ma to jak pompowane kółka :)
no i znalazłam kupca na mojego vectora więc kasiorka się zwróci :)

wiecie jestem trochę rozczarowana tym moim nowym wózkiem , liczyłam że będzie się nim trochę lepiej jeździło ,jednak nie ma to jak pompowane kółka :)
no i znalazłam kupca na mojego vectora więc kasiorka się zwróci :)

No niestety pompowane kola wygodniejsze dla dziecka, ja za to wole zwykle bo wozek lzejszy no i opony sie nie przebijaja :p

Dziewczyny poszukuje lekkiej spacerowki!!!!!! hehehe wiem wiem co sobie myslicie... Nie sprzedaje Luny i nie chce jej na nic zamieniac. POtrzebuje wozka do PL bo nie chce brac Luny bo za duzo miejsca zajmuje i nie chcialabym zeby sie zniszczyla. Chcialabym jakis skladajacy sie jak parasolka, zebym mogla schowac go do pokrowca. planuje wykorzystac sytuacje i kupic jednak cos co mi przypadnie do oka ale nie to jest najwazniejsze. Jezeli bedzie sie oplacalo to moge kupic na allegro. ;-) Jakie macie propozycje? dawac wszystko ;-)

Dzieki Kasiu. Patrzylam na te wozeczki i wizualnie mi sie podobaja. Co do lzejszej spacerowej wersji to Oli mi w niej nie usiedzi bo oparcie za bardzo lezy, on musi miec 90 stopni oparcie hehe kurcze chcialabym cos co bym pozniej mogla tutaj w razie czego sprzedac choc za ta cene to napewno sie zastanowie :) :*

No niestety pompowane kola wygodniejsze dla dziecka, ja za to wole zwykle bo wozek lzejszy no i opony sie nie przebijaja :p

Dziewczyny poszukuje lekkiej spacerowki!!!!!! hehehe wiem wiem co sobie myslicie... Nie sprzedaje Luny i nie chce jej na nic zamieniac. POtrzebuje wozka do PL bo nie chce brac Luny bo za duzo miejsca zajmuje i nie chcialabym zeby sie zniszczyla. Chcialabym jakis skladajacy sie jak parasolka, zebym mogla schowac go do pokrowca. planuje wykorzystac sytuacje i kupic jednak cos co mi przypadnie do oka ale nie to jest najwazniejsze. Jezeli bedzie sie oplacalo to moge kupic na allegro. ;-) Jakie macie propozycje? dawac wszystko ;-)
klaudzia no ale pompowanymi to ja po schodach sobie z małym zjade a tym się nie da niestety a u rodziców mieszkam na 11p i niestety do windy muszę jedno piętro zejść , a jak szukasz czegoś to może na zappa się zdecydujesz?? albo na CHICCO WOZEK SPACEROWY LITE WAY +AKCESORIA GRATIS (1411592915) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
w końcu się trochę rozjeździłam tym moim wóziem i nie jest tak źle jak na początku ;) , musiałam sie po prostu przestawić i przyzwyczaić :) , a tak wygląda razem z moim łobuzem :) P1050233.jpg

Do góry