reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurku ja tam az tak zmęczona nie jestem ... Ale tez juz usiedzieć w jednym miejscu nie umie... Plecy nie dają juz rady :-)

Kocurku no mogą moga chociaz wcale nie muszą :-)

LiL , Libby , Made , Rurka , Just , Edyta , Lazurowe , Sergi !!!
;-):-);* :-) ;-)
Girls where are you?

asionek czujesz już maluszka? :)))

mlodamamusia no oby nie :)...
Ja miałam takie przeboje z kręgosłupem po urodzeniu, że hej - nie oszczędzałam go w ciąży a cienki jest - teraz będę bardziej ostrożna...

Ostatnia edycja:
Własnie Kocurku , Asionku czujecie maluszki juz ?;-)

Kocurku no to dbaj o kręgosłup ;-) Innego wyjścia nie masz;-)

Ostatnia edycja:
Ja czuję!! :)))) Definitywnie - a najbardziej jak siedzę albo jestem zgięta i maluszkowi niewygodnie - wtedy się wierci i kręci :)))) czuję też wieczorem kładąc sie spać ... i jak prowadzę auto - chyba pasy mu nie pasują ;)))

Byłam u lekarza.Przyjęła mnie z łaską jakaś młoda siksa i powiedziała,że nic mi nie jest!!!!!!!!!!!
Dobra jest.
Nie mogę mówić,straciłam głos,mam zapalenie gardła(Potwierdzone przez lekarza wczoraj),zatoki zawalone,ból głowy,uszy mnie bolą nieziemsko i pojechałam tam w pidżamie i tłustych włosach a ona mi mówi,że nic mi nie jest i mam sobie kupić spray do nosa:)))
No trzymajcie mnie.
Asionek...faceci czasami są tacy...khem,khem:))) Trzeba im czarno na białym wyłożyć i to jeszcze drukowanymi literami:)

Kocurkuwitaj Kochana:)))

Co do komunii to ciężko nadążyć z dzieciakami i prezentami...powinno to być bardziej duchowe przeżycie a tu co?Laptopy,aparaty,kamery i grube tysiące w kopertach...
Uważam,że łańcuszek z np krzyżykiem to świetny prezent.Ewentualnie jakiś grosz do koperty jeżeli masz taką potrzebę.
Moja sis w zeszłym roku dostała laptopa,aparat,rower i kasę no i drobiazgi jakieś i słodycze.Ja jej kupiłam sukienkę na przyjęcie po komunii.

Najgorsze jest to,że jutro o 6.45 muszę wstać i jechać załatwiać sprawy.

reklama
Kocurku Rafałek tez rusza się najbardziej jak siedziałam i jak zamierzałam iść spac to mu sie wtedy przypominało ze trzeba troszke mamie podokuczać ;-)...
Wiesz moze nie zapinaj pasów? . U nas kobiety w ciązy nie muszą mieć pasów ;-)

Oliwka a to młoda siksa no !... ;/;/:wściekła/y:
Bardzo wazne te sprawy ? moze pozostań w domu i sie kuruj ?;-)
Zdrówka słońce;*
Mopja siostra dwa lata temu jak miała komunie dostała aparat łancuszek i reszta kasy i tak sobie teraz ma 3 tys zl na kącie i procenty rosną. he . A ja jak miałam komunie to dostałam kase i na drugi dzien poleciałam kupić rower i telewizor bo śp. Dziadek powiedział ze jak nie zobaczy telewiora i rowera to po dupce dostane he ;-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry