reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ważne,ważne...muszę jechać.A potem z młodą poradnia chirurgiczna...4 godziny jak nic mnie tam czekają zwłaszcza,że jest wizyta,rtg ręki i wizyta znowu:(((
Idę poleżeć,potem będę.

reklama
oliwka witaj :))) czyli cudownie ozdrowiałaś ;))) no cóż ..... a cytrynę zakupiłaś???

mlodamamusia oj ja z tych co pilnie przestrzegają pasów, zarówno u siebie jaki i u pasażerów !!! :))))))

Ostatnia edycja:
oliwka witaj :))) czyli cudownie ozdrowiałaś ;))) no cóż ..... a cytrynę zakupiłaś???

mlodamamusia oj ja z tych co pilnie przestrzegają pasów, zarówno u siebie jaki i u pasażerów !!! :))))))

Nie,mąż mnie odwiózł i pojechał po zakupy,nawet mu o cytrynie nie powiedziałam,zapomniałam też o miodzie i kilku innych rzeczach.Generalnie miał kupić 3 rzeczy i wracać,nie ma ich godzinę,zaczynam się martwić.I telefon mu padł:(
Sklep niedaleko,niecały km od domu,jak go nie będzie zaraz to idę tam.Panikara ze mnie.

Ja też zapinam i pilnuję zapinania pasów:)

Cześć dziewczyny jestem z powrotem :-)

Zaraz wrzucę zdjęcie łóżeczka, reszty pokoju jeszcze nie dokumentowałam, bo nie dałam rady toreb z moimi ciuchami poukładać do końca...:zawstydzona/y:

Kocurku zdrowia dla taty, niech wraca do życia po zabiegu :tak: a Tobie się należą klapsy!!!!!! Kto się nie odzywa od swojej wizyty u ginka????:no::-p nie ładnie!!!!!! ;-)

Karola takiej Pani "Doktor" szklankę zimnej wody na głowę bym wylała... :szok: co za diagnoza...

Młodamamusia coś szalejesz z tymi włosami :-D ja nie mam odwagi pójść ściąć, a tu proszę! Co tydzień jakaś zmiana ;-)

wreszcie dziewuszki nas więcej z dnia na dzień :tak: bardzo dobrze, to mnie cieszy :-)

Ostatnia edycja:
just no i super... sliczne lozeczko i przewijak tez sliczniusi.kochana nie przemeczaj sie powoli sobie wszystko w szafie ulozysz. a kiedy sie przeprowadzasz na stale?

Do końca miesiąca mogę tu mieszkać, ale chciałabym już jutro resztę rzeczy tam przewieźć( została mi tu pościel, telewizor i jakieś pierdoły) no i jedzenie w lodówce i zamrażarce, bo muszę kupić małą lodówkę tylko dla siebie i Maluszka :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry