reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

jestem dziubki znowu

Moj byl zjadl obiad,kolega pzyjechał,zabrał go i pojechał składac dalej moje autko....boze kiedy on skonczy...

u mnie @ dalej niet....

oliwka ot te teksty to ja znam..bo po co ci dziecko,jak jedno juz masz.grrr
tymonka te tekstsy tez znam...
lopop e tam nie sluchaj innych...

kochane nam sie uda,,tylko nie wiem kiedy kazdej z osobna??? hyhhh

komu co jeszcze mialam napisac,,,nie pamietamm

reklama
suzi, jest ta książka na allegro za 23 zł.

Ja jeszcze polecam książkę "Bociany przylatują zimą" - ale ona o adopcji bardziej jest.

Dziewczynki, nie smućcie się, mamy się wspierać, pozytywne nastawienie jest bardzo ważne.

Ostatnia edycja:
suzi, jest ta książka na allegro za 23 zł.

Ja jeszcze polecam książkę "Bociany przylatują zimą" - ale ona o adopcji bardziej jest.

Dziewczynki, nie smućcie się, mamy się wspierać, pozytywne nastawienie jest bardzo ważne.
Hej slonce:)
Nie umiem jej sciągnąć muszę czekać ma M;/
Kasiu widziałam ja na allegro ale w sklepie jest po 29zł wiec wyjdzie taniej bo na allegro trzeba doliczyc przesyłke:)

Przecież ja w ciąży już od tygodnia jestem;p:):):) i na chwile obecna t ojest moje motto:D

suzi - no i tajkie podejście mi się podoba!
ściągam własnie tą książkę, to jak mi podoasz maila to zaraz Ci ją wyślę.
ee jednak nie, to tylko fragment....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry