reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
A ja dziś nie pałam takim optymizmem jak wczoraj :confused2: Jakoś tak sądzę że @ przyjdzie :-(
Cycuszki pobolewają ale bez szału, siusiam troszkę częściej ale to psycha chyba zadziałała;/

Dziś mężuś też ma wolne więc spędzę z Nim troszkę czasu:):):)
Ewcia robisz jutro test?

suzi &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja nie wiem czy robie jutro test/?? jeszcze czekam...moze jakby nie padało to poszłabym do apteki,,ale pada i nie mam ochoty wychodzic...

dobra zmykam na godzine,,bo dzieci beda bajke ogldały carsy 2

Witam wszystkie piękne Panie!!!

Było o paleniu, to i ja się przyznam, że palę, coz jakiś nałóg trzeba miec, a nie mogę się wszystkiego wyrzec przez starania, bo calkiem bym zwariowała...

chcę w przyszłyym tygodniu zrobić sobie badanie prolaktyny. Zrobiłabym jeszcze tsh i fsh (dobrze piszę??), ale nie wiem w jakim dniu cyklu to sie powinno robić, czy można w dowolnym????

Prolaktyna 21-25 dc
FHS 3dc ewentyalnie 2 lub 4
TSh tarczyca nie ma chyba jakiegos odpowiednika

Ewcia zamęczysz te dzieciaki tymi Carsami,non stop jedna bajka:))) hehehe,testuj!
Ja zaraz zmykam,jadę z teściem po marynarkę.

prolaktynę to wiem, że obojętnie kiedy
progesteron wiem, że się robi w 21-25dc...a reszte to nie wiem, ale zaraz sprawdzę w necie...

reklama
Do góry