reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2011

reklama
A ja wczoraj byłam na glukozie :) I... przedobrzyłam z cytryną :) Tyle wcisnęłam, że tam żadnego słodkiego nie czułam hehe :) tylko się krzywiłam z kwasu :) Ale spokojnie przeżyłam. Robiłam to badanie już kiedyś i teraz z cytryną zdecydowanie lepiej poszło. Oczywiście spytałam lekarza wcześniej, czy mogę sobie cytrynę wcisnąć i pozwolił, więc może tak spróbujcie. Najbardziej z tej próby to się boję wyników, bo nie chciałabym mieć cukrzycy ciążowej....

Agapa nie mogę się nie denerwować bo sukienka ma być dopiero jutro, a to przecież 2 dni przed ślubem. Widocznie wybrałam bardzo niekompetentny salon sukien :zawstydzona/y: Nie wiem co będzie jak będę musiała mieć jeszcze jakies poprawki. Chyba jutro zrobię dym!!!!!!!

u nas nie tylko nie można cytryny, ale trzeba przynieść swoją glukozę, swoją wodę minieralną niegazowaną i swój kubeczek :-D no i oczywiście zapłacić za badanie hahaha

No ja tez musialam sobie kupic glukoze i jeszcze zaplacic za badanie. GLukoze rozpuscilyby mi panie, ale ja sobie wzielam w termokubeczku juz rozpuszczona z wcisnieta cytryna :)

venus uspokój się poczekaj do jutra może poprawki nie będą konieczne :) bądź dobrej myśli \

kota -dziwnie tam u was jest ja nie widziałam by kobitki przynosiły u nas cały "sprzęt "

reklama
Witajcie!
Też musze zrobić tą glukozę, ale wizja siedzenia 2godziny na poczekalni mnie zniechęca, mam czas do 31sierpnia. :-)

Dziewczyny mam pytanie, jakie wózki macie zamiar kupić, albo kupiłyście? Zastanawiam się nad ABC Design 3Tec i nad X-Landerem. Macie jakieś rady?

Do góry