reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2010

a mieszka obok mnie sąsiadka ma synka ze stycznia 2010, i jest na piersi, ale najpelsze jest to ze karmi go do 7 razy w nocy:(((((((((((:)baffled::crazy:

Ja też jeszcze Hanię karmię

ja mówie W. zeby moze maz z nim został w pokoju na noc, to probowali, ale sie złamała bo strasznie płakał. nie wiem jak mi opowiada to mnie to przeraża...ja córke karmilam 9 m-cy i sama odrzuciła, i to juz bylo dlugo dla mnie. poprostu trzeba miec silna wole, a moja sasiadka chyba jej nie ma:( bo sama chodzi juz jak cień...

Ja nie mam silnej woli więc pewnie podzielę los Twojej koleżanki ;-)

reklama
czesc dziewczyny
melduje sie po urlopie!!!!!!!!!!!!!!!! Mazury sa wspaniale! pozniej wiecej napisze i poodpisuje, ale musze Was podoczytywac

pochwale sie jeszcze ze byslismy dzsiiaj na szczepieniu,Kubuś byl taki dzielny, ze nawet nie zaplakal, duma mnie rozpiera, a pani pielegniarka myslala ze jest dziewczynką przez te loki ;) hehehe

dzisiaj zaczynamy szukanie niani,casting od jutra jesli dobrze pojdzie, ale mam przez to stresa grrrr

avena - to już wam zamawiam piekną pogodę:-)

zyrraffka - co zapamiętuje:confused: fajnie, że wieczór miałyście udany:tak:

Perfecta - ja tyle mogę powiedzieć co dziewczyny fenistil, nadmangian potasu, wapno

Kasiulka - a może stoi na wadze bo już jej te mleczko twoje nie wystarcza, bo nie wiem czy dobrze zrozumiałam ze to jest jej główne pożywienie?

koriander
- jak wyniki???

zdec - coś się nie odzywa, co u was dziewczyny?

mama-kubulki - super, że urlop udany i gratuluje dzielnego synka:-) casting jak to groźnie brzmi:rofl2::rofl2:

Ja wam mowie papa na kilka dni, mój siostrzeniec wychodzi dziś ze szpitala i jadę do nich na wieś, ciekawe jak na niego Majusia zareaguje;-);-);-)
miłego weekendu już wszystkim życzę:-)

Witajcie a mi się w ten upał zachciało gołąbków więc siedze i je robię;)
Póki co farsz zrobiony a teraz liście parzę;)

Emalia masakra;(Współczuje tych stanów lękowych;(

cześć. zmęczona dzisiaj jestem okropnie, może dlatego ze się nie wyspałam.

Byliśmy dzisiaj na plaży, trochę sobie plecy spiekłam. Potem na zakupach i trzecie wyjście na lodach.
Dobrze że jutro już piątek i mąż przyjeżdża, strasznie mi ciężko bez niego.

Teraz wcinam kukurydzę na obiad i kolację.
Ja lena nie lubię gołąbków ani ruskich pierogów ani łazanek ani barszczy białego i żurku:-D te potrawy mogłyby dla mnie nie istnieć.

emalia- z tego co wiem, nerwice mogą dawać całe spektrum objawów somatycznych, więc może lepiej przebadać się w tym kierunku?? Biedny |jasiu, strasznie długo ma tą gorączkę, Łukaszek miał tylko 2 dni. Buziaki dla Jasieńka.

perfecta- ja i na reakcje alergiczne i jak Łukaszka pogryzły komary stosowałam kropelki fenistil i calcium

liza- gratuluję przespanych nocek, jak to zrobiliście??

mamakubulki- cieszę się ze wyjazd udany i gratulacje dla Kubusia dzielnego!

zapomniałam napisać, że proszę jutro o kciuki dla nas, bo zapisałam Łukasz do fryzjera i pewnie będzie niezła jazda:))))

Ostatnia edycja:
cześć. zmęczona dzisiaj jestem okropnie, może dlatego ze się nie wyspałam.

Byliśmy dzisiaj na plaży, trochę sobie plecy spiekłam. Potem na zakupach i trzecie wyjście na lodach.
Dobrze że jutro już piątek i mąż przyjeżdża, strasznie mi ciężko bez niego.

Teraz wcinam kukurydzę na obiad i kolację.
Ja lena nie lubię gołąbków ani ruskich pierogów ani łazanek ani barszczy białego i żurku:-D te potrawy mogłyby dla mnie nie istnieć.

emalia- z tego co wiem, nerwice mogą dawać całe spektrum objawów somatycznych, więc może lepiej przebadać się w tym kierunku?? Biedny |jasiu, strasznie długo ma tą gorączkę, Łukaszek miał tylko 2 dni. Buziaki dla Jasieńka.

perfecta- ja i na reakcje alergiczne i jak Łukaszka pogryzły komary stosowałam kropelki fenistil i calcium

liza- gratuluję przespanych nocek, jak to zrobiliście??

mamakubulki- cieszę się ze wyjazd udany i gratulacje dla Kubusia dzielnego!

Nawet nic mi nie mó o niewyspaniu i przemeczeniu:) Ja ostatnio padam o 21:30 - 22-30 spać... W weekendy miałam luz ale jak się zaczęła szkoła to masakra... Na nogach od 10 do 18 plus oczywiście dojazdy Wszystkie kości mnie bolą:) Ale to pozytywne akurat... I w poniedziałek zaczynam odgruzowywac mieszkanie po weekendzie moich mężczyzn i kończę gdzieś w środę - czwartek Robię błysk ... no i za Jaskiem latam i rzucam sie na szczupaka :) W nocy Jaś od miesiąca ma pobudkę około 3:45-4:00 Wstaje oczywiście punkt 7 póżniej:) I oczywiście piatek sobota niedziela to samo od nowa:) Paadam na pyszczek :) Kochana nic się nie przejmuj DAMY RADE - co mamy nie dać!!!!:p
Co do plamek to są to ślady po ukąszeniach krwiopijców! posmarowałam cebulką i juz są mniejsze:)
A co do badanń.... DOBA STRACHU!
Pani dzwoniąca POMYLIŁA KERATYNINĘz FERYTYNĄ!!!! I to niewiele poniżej normy jest więc znów żelazo pewnie folik i cebion... UFFFFF Kochane dziękuję za wspac\rcie bo od wczoraj myslałam że głodze syna lub ma niewydolość nerek!!!! Z tego wszystkiego dzisiaj mu 3 obiady podałam !:p Zjadł!:)

reklama
moje dziecko zjadło dzisiaj uwaga- 600 ml mleka i kilka łyżeczek danio i 1/49 małej łyżeczki zupy i 5 paluszków na spacerze i 100g owoców ze słoika. Dałam mu parówkę, to w pierwszej chwili rzucił nią z protestem na podłogę a za chwilę turlał nią po podłodze :baffled:

perfecta damy radę ale jakim kosztem:-( cieszę się ze na strachu się skończyło, buziaczek dla Jasia!

Do góry