reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Galeria maluszków - październik 2010

100_4849 (800x600).jpgmama dawaj te brylki!!!
100_4851 (800x600).jpgnie wiem co ona szukala na mojej gebie no ale niech sie bawi:)
100_4854 (800x600).jpg"Leane ma duuuzo problemow??"
100_4855 (800x600).jpgrozbawione dziecie moje w ramionach tatusia:)
100_4856 (800x600).jpg100_4861 (800x600).jpgupololowalismy zachod slonca:))

reklama
jejku ile tu się dzieje tyle zdjęć co jedno to ładnijesze :-)
Nat, Eliza Piotrusia i Adasia nie widziałam :-( wyobrażam sobie tylko jacy oni ładni ;-)
Kania, Mamugsi,Joli, Baśka widzę, że urodzinki udane super
Dziulka,Happy, Lolisza, Elwirka, Mona Wasze szkraby jak zwykle urocze :-)

mam nadzieje, że żadnego dzieciaczka nie ominęłam a tymczasem znikam, bo oczy mi się zamykają .....

MONA tort zarabisty:))))))) ogolnie fajne fotki:)))))))))))) rozaniec i swieta po mamusi???? z ktorej strony mamusia jest swieta????:))))))))))))))))

Dziulka ja sobie nie mogę wyobrazic co by bylo gdyby tak Leane i Laura był pilnowane razem. One by chyba dom rozniosły. Swoją drogą piekna jesień i zachód słońca. Mona fajne długie włoski że już można kitke zrobić.

reklama
Do góry